- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
Ay ne güzel ben daha çok yeni dün öğrendim sonucumu ilk gebeliğim inşallah hayırlısı olur bizler içinGel bacım gelBende tüp bebek annesiyim
Sizin kac cıktı? Kacıncı gun ogrendınız?Ay ne güzel ben daha çok yeni dün öğrendim sonucumu ilk gebeliğim inşallah hayırlısı olur bizler için
Selamm lekelenmelerinn ne durumda canım ?Selam kızlar. Midem bulanmıyor diye diye kendine nazar eden nadir insanlardanım heraldedünden beri midem bulanıyor
bi arkadaşımın da düzensiz ilerledi ama doktor keseyi gördükten sonra bu değerlerin önemi yok demişti sonra saglikla dogum yaptı senin de öyle olsun insallahKızlar bişey sorucam bugun 3. Kan testini de verdım biraz moralım bozuldu, doktor da olumsuz bısey demedı pazartesı tekrar kan ver dedı.. Sizce nasıl?
Cumartesı 27,1
Pazartesi 81,5
Carsamba 141,5
Canım o gün dışında olmadı şükür. Sen ne durumdasın ?Selamm lekelenmelerinn ne durumda canım ?
Ah çok şükürbi arkadaşımın da düzensiz ilerledi ama doktor keseyi gördükten sonra bu değerlerin önemi yok demişti sonra saglikla dogum yaptı senin de öyle olsun insallah
Canım o gün dışında olmadı şükür. Sen ne durumdasın ?
İyi gibi duruyor kuzum doktorun ne dedi¿Kızlar bişey sorucam bugun 3. Kan testini de verdım biraz moralım bozuldu, doktor da olumsuz bısey demedı pazartesı tekrar kan ver dedı.. Sizce nasıl?
Cumartesı 27,1
Pazartesi 81,5
Carsamba 141,5
ŞnşallahAy ne güzel ben daha çok yeni dün öğrendim sonucumu ilk gebeliğim inşallah hayırlısı olur bizler için
Şu 3ay dışımızı sıkıp dinlenelim inşallah canım. Bende kendimi yormamaya dikkat ediyorum ama eşim de pazartesi okula baslicak sanırm okullar açılıyor. Hayirlisi olsunAh çok şükür
ben iyiyim Allaha şükür hala bir belirti bişey yok sadece çok ayakta kalınca belime çok ağrı vuruyo
İnşallah tesekkür ederimmbi arkadaşımın da düzensiz ilerledi ama doktor keseyi gördükten sonra bu değerlerin önemi yok demişti sonra saglikla dogum yaptı senin de öyle olsun insallah
Canım o gün dışında olmadı şükür. Sen ne durumdasın ?
Doktora dusuk mu sankı dedım, oyle demeyelim henuz dedı, pazartesı istedi testi olumsuz bişey demedi smdilk ilk günkü artısa katlama cok guzel demıstıİyi gibi duruyor kuzum doktorun ne dedi¿
bende bulantı gibi değil de midemde yanma gibi oluyorSelam kızlarr ,,
Ayyy son 1 haftadır kızım o kadar zor uyuyoki
elim kolum kalmıyo
Allahım inşallah bulantılarda gelmez. Eşimde pazartesi iş başı yapıyo
Kanı verdiğin saat bile fark ettiriyor. Aynı saatte ve aynı yerde kan vermeğe çalış.Doktora dusuk mu sankı dedım, oyle demeyelim henuz dedı, pazartesı istedi testi olumsuz bişey demedi smdilk ilk günkü artısa katlama cok guzel demıstı
Bi öncekiyle aralarında 15 dk var sadeceKanı verdiğin saat bile fark ettiriyor. Aynı saatte ve aynı yerde kan vermeğe çalış.
Amin amin aynen ilk 3 ay güzel geçse sonra zaten Allahın izniyle düşme tehlikesi falan geçip gider.. Bide benım kız 11.5 aylık kucak falan istiyo ister iatemez almak zorunda kalıyorum .Şu 3ay dışımızı sıkıp dinlenelim inşallah canım. Bende kendimi yormamaya dikkat ediyorum ama eşim de pazartesi okula baslicak sanırm okullar açılıyor. Hayirlisi olsun
Aa benım o geçenlerde oldu ama o gün hamur işi yemiştim .bende bulantı gibi değil de midemde yanma gibi oluyor
Aslında değerlerin kötü değil doktorun tek değerine bakarak neden böyle bişey dedi anlamadımBi öncekiyle aralarında 15 dk var sadeceo da cok etlememıstır, o yuzden moralım bozuldu 200e yakın bıse bekleyerek gıtmıstım o yuzden hayal kırıklıgı oldu
Doktora ben sordum artıs kotu mu diye, oyle bısey demeleyelım henuz dedı, pazartesı tekrar ıstedı ilk artıs ıcın katlama cpk guzel demıstı, ben bıraz beklentimı yuksek tuttum sanırımAslında değerlerin kötü değil doktorun tek değerine bakarak neden böyle bişey dedi anlamadım
lütfen moralini bozma ♥
Kötü düşünüp olumsuzluğa yer vermiyoruzBi öncekiyle aralarında 15 dk var sadeceo da cok etlememıstır, o yuzden moralım bozuldu 200e yakın bıse bekleyerek gıtmıstım o yuzden hayal kırıklıgı oldu