2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Pazartesi kan testi ıstedı benden de, herhalde pazartesi gunu soyler ne zaman gitmem gerektiğini

Inşallah hamilesindir canım ama niye 11ine kadar bekliyorsun.
Normal idrar testi al yap zaten adetin geçmiş mutlaka çıkar. Sonra da kan ver o kadar bekleme bence

Son düzenleme:
Bende pazartesi kan vericem sonra bakalim nolcak

Inşallah hamilesindir canım ama niye 11ine kadar bekliyorsun.
Normal idrar testi al yap zaten adetin geçmiş mutlaka çıkar. Sonra da kan ver o kadar bekleme bence
Dogru diyorsun ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum..daha once hamilelik gecirmemisim gibi unuttum oyle hissediliyormuydu...dedigin gibi bi test alip bakicim...

Canım belirti varmı hiç

Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Inşallah öyle bir şey olmaz ve görebilirsiniz canım valla tuylerim diken diken oldu bende doktoru bekliyorum inşallah bende kalp atışını ve kendisini görürüm

Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Canimmm bilemedim ben ilk gebeligim. Bende sali gunu gittim doktora 5 hafta + 3 gündeydim kesenin icinde biseyler vardi.. Yani keseyi gördük + içinde küçük bir yuvarlak vardi..

Canim doktordamisin su an ?? Kac haftaliktin sen ?
Şimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum

Nasil yani kese bosmuydu ?? Canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…