Pazartesi kan testi ıstedı benden de, herhalde pazartesi gunu soyler ne zaman gitmem gerektiğiniBen bugün gittim bana haftaya cuma gel dedi keseyi görebiliriz belki dedi haftaya cumaya kadar da kan aldırmayı düşünmüyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü ne olacaksa olsun zaten sağlıklıysa bizimle kalırlar canım inşallah. Sen?
İkiz mi geliyor acabaCanım dün 12.gün 368 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım
Inşallah hamilesindir canım ama niye 11ine kadar bekliyorsun.Selam arkadaslar adetten 2 gun once gebelik testi yapmistim hic bisey cikmadi ama kenarda hic bekletmedim direk attim...elimde sadece ovulasyon testi kaldi. 3 gundur yapiyorum 2.cizgi silik degil hayli koyu cikiyor. Ve adetim geceli 2 gun oldu... artik test yapmayacagim gecen ay 11 inde olmustum 26 gunde bir oluyordum hatta 22 ve 23 eylulde yumurtladim degerlendirdik... bu ayda 11 ine kadar bekleyip kan tahlili yaptiracagiminsallah ama insallah hamileyimdir..
Dogru diyorsun ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum..daha once hamilelik gecirmemisim gibi unuttum oyle hissediliyormuydu...Inşallah hamilesindir canım ama niye 11ine kadar bekliyorsun.
Normal idrar testi al yap zaten adetin geçmiş mutlaka çıkar. Sonra da kan ver o kadar bekleme bence
Canım belirti varmı hiçBenim ilk cocugumda adetten bir gun once cok silkk cikmisti tahlilde 70lerde cikmisti.. herkesin beta hcg salinimi bir olmuyor... insanin her hamileligi farkli ve ilk gibi oluyor... hamilede olmayabilirim hic hissetmiyorum ama insallah diyorum bende bakalim
Sol gogsum sisti agriyor okadar bide cok su icmeye basladim..Canım belirti varmı hiç
Gerçekten dağ tarafta mı acabaBende de batma falan hep sağ tarafta oluyor
Canım nasılsın keseyi görebildin miPazartesi kan testi ıstedı benden de, herhalde pazartesi gunu soyler ne zaman gitmem gerektiğini
Hayırlı olsun canımm :) bata kaç gün kala öğrendin? & İlk çocuğunuz kaç yaşındaMerhaba Haziran anneleribiz de bugün erken gebelik testiyle öğrenmiş bulunuyoruz 2. Çocuğumuz olacak inşallah sağlıkla 4+1 oluyoruz ❤
Yok canm daha cok erken daha yanına bıle cagırmadı adetim 2 gün gectı daha artısı kontrol edıyor, pazartesi kan vercem ona gore tarıh soylıcekCanım nasılsın keseyi görebildin mi
Hcg kaç çıktı
Inşallah öyle bir şey olmaz ve görebilirsiniz canım valla tuylerim diken diken oldu bende doktoru bekliyorum inşallah bende kalp atışını ve kendisini görürümKızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Canimmm bilemedim ben ilk gebeligim. Bende sali gunu gittim doktora 5 hafta + 3 gündeydim kesenin icinde biseyler vardi.. Yani keseyi gördük + içinde küçük bir yuvarlak vardi..Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Eltimin adet tarihinde beta hcg sini ölçtürdük 9000 küsür çıktı:)) bende kesin ikiz dedim ama tek bebişi oldu:)) kişiden kişiye değişiyor...İkiz mi geliyor acaba ❤
Canim doktordamisin su an ?? Kac haftaliktin sen ?Inşallah öyle bir şey olmaz ve görebilirsiniz canım valla tuylerim diken diken oldu bende doktoru bekliyorum inşallah bende kalp atışını ve kendisini görürüm
Inşallah hayırlısı olsun canım sim siki tutunsun sanaYok canm daha cok erken daha yanına bıle cagırmadı adetim 2 gün gectı daha artısı kontrol edıyor, pazartesi kan vercem ona gore tarıh soylıcek
Şimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorumCanim doktordamisin su an ?? Kac haftaliktin sen ?
Nasil yani kese bosmuydu ?? Canim yaŞimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum