2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kötü düşünüp olumsuzluğa yer vermiyoruz 80 Ortalama 2 katI artış isteniyor 140 gayet iyi üzme kendini
İster istemez moralım bozuldu, aslında 2 kat da deılmıs en az %60üzerinde olmalıymış ogleden berı bunu arastırıyorum, benım %75 artmıs.. Şöyle 2 kattan fazla olsaydı da canımı sıkmasaydı bide kız bebeklerin betası yavas yukselirmıs galıba

Doktora ben sordum artıs kotu mu diye, oyle bısey demeleyelım henuz dedı, pazartesı tekrar ıstedı ilk artıs ıcın katlama cpk guzel demıstı, ben bıraz beklentimı yuksek tuttum sanırım
Ayyy yaa sen boşuna üzüyosun ama kendiiniii .
Doktorlar fazla bağlanmayalım diye ilk zamnalar böyle yapıyolar aslında..
Ah canım çok erken farketmişsin şuan sürekli onu düünüyorsun keşke 2 kere kan verip bıraksaydın

Yağlıdan hamur işinden uzak duruyorum ya zaten kokusu da fena yapıyor
Ah kuzu yaa inşallah böylee gitmez.
benım kızda da hiç yanma falan olmadı . Bitek dediğim gibi hamurişi yediğimde ejderha oluyordum

Yaa insallah Bosuna üzülüyorumdur asılama olunca heyecandan 12. Gun test yaptım dha 1 gun gectı adetim

Lütfen sakin ol .
bu süreçte en önemli olAn o ♥ Geçicek bu strresli günler
İnşallahh ya biri geciyor biri baslıyor bebeğin kalp atışlarını duyana kadar hop oturup hop kalkarım ben, kendımı bılıyorum

MERHABALAR bnde haziran annesiyim sanırım :) dün adet olmam gereken günde ilk idrar testi sonra ise kan testi yaptırdım en son adet tarihimin ilk gunu 8 eylül :) ne yapılır nerden başlanır ne yazalır bilmiyorum ne hissedeceğimi bıle bılmiyorum şaka gibi gelıyor:) allah herkesin sağsalim kucagına almayı nasip etsin

Eklentiler

• 41111fdf-4a62-4e59-a4be-33e0ce0effbc.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 31
Selam kızlarr ,,
Ayyy son 1 haftadır kızım o kadar zor uyuyoki
elim kolum kalmıyo

Allahım inşallah bulantılarda gelmez. Eşimde pazartesi iş başı yapıyo
ayy kolay gelsn ikinci çocuğun zorluğu hep bunlar :/ bulantın olmasın inş
Amin amin aynen ilk 3 ay güzel geçse sonra zaten Allahın izniyle düşme tehlikesi falan geçip gider.. Bide benım kız 11.5 aylık kucak falan istiyo ister iatemez almak zorunda kalıyorum .
rabbim korusun inşallah
allah esirgesin bişi olmaz inş
Yaa insallah Bosuna üzülüyorumdur asılama olunca heyecandan 12. Gun test yaptım dha 1 gun gectı adetim
daha cok yeni her seyin ve evet araştırdığım gibi artış min %66 artış beklenio senendişelenme inş güzel olur her şey

hayırlı olsun bi kez daha kan verip artışa bakıp sonrasında dr bulup kese için gidebilirsin değerin baya yüksek :)

Sağol canım teşekkürler sen nasılsın nasıl gidiyor?
ben de iyim canım çok şükür, dün oğlumun doğum günüydü, kardeşinin kesesini pzt gördk asıl doğum günü hediyesi olarak kardeşi gelio ama ona söleyemedik henüz erken die :) çok duygusaldm dün bunlara sebep :)

sende ne var ne yok nası geçio ev günleri kaç gününüz kaldı? buarada eşin bu süre sonrasında gidebilcek mi bedelli askerliğine?

hayırlı olsun bi kez daha kan verip artışa bakıp sonrasında dr bulup kese için gidebilirsin değerin baya yüksek :)
çok tesekkur ederim cumartesi doktor randevusu aldım ama bakalım:)
kese ne zaman gözüküyor değer ne kadar olmalı cumartesi gitsem erken mi acaba

çok tesekkur ederim cumartesi doktor randevusu aldım ama bakalım:)
kese ne zaman gözüküyor değer ne kadar olmalı cumartesi gitsem erken mi acaba
2güne 2 kat artmalı denio dün 900se yrn 1800 olur cuma3600 cts de 5binlerde olur karın ultrasonunda görünebilir kese ama henüz bebek için erken diolar erken deil die düşünüorm ilk randevu için riskleri analiz edebilmek adına. kalp atışı bekleme o bi hafta sonraya olablr

ay bugünü salı sandım cts 3600 olur karından kese görünebilir de görünmeyebilir de vajinal bakılırsa kesin görünür

Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Ya o nasil dr öyle konuşabiliyor erkenden ve olumsuz dinleme lütfen duyarsan inşallah.

Çok tesekkur ederım inşallahh öyle olutr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…