İstanbul memorıal da calısan bi doktorla telefonda görüştüm, gitme diyor kendı doktoruna da zahıde hanıma da, 1 hafta bekle diyor, kanaman lekelenmen yok ultrason goruntu guzel.. Kafam cok karıstı, benım doktoru da cok ıyı tanıdıgını soyledı hulusı hoca yanlıs yapmaz dıyor, ama 1 hafta daha bekle benı dinle dıyor..
Bence git Zahide hocaya o bir hafta gecmez için içini yer acabalarla.. gittikten sonrada oda olumsuz derse bekle ama kendi doktorun ilaç verelim demişya bir hafta bekleyelim dersin.. hakkında hayırlısı olsun ama ben gitmek isterdim kendi adıma..
Su an adete göre 7+4, yaa acıkcası doktor ekranı İlk actıgında denız bişey mı kıpırdadı dedı, heyecanlandım var sandım tmm oldu sonunda dedım.. Sonra nefesını tut dedı, baya baktı o sekılde yok dedı istanbulda kı de kese düzgün yolk sac var dıyor bak resmını atayım buraya 1 hafta bekle dedi kımseye gitme dedi
Evet bak o yuvarlak olan yolk üstündeki kısımda bebek gibi cihaz olarak ge Healthcare v9 falan olsa çoo net gözükür aslında .
zahide hocanın ne acaba cihazı . Ya bide 1 hafta daha bekleyenılırmısın böyle belirsizlikle ?
ben o yüzden dedim bi görüş al ona göre bekle diye . Kese etrafıda gayet güzel kanama alanı yok
Canım ben olsam uyarın zahide hocadan randevu ayarlayabilmişken giderim ama o da ne derse desin sonrasında 1 hafta beklerim. Belki zahide hocada bekle diyecek hem o da derse için daha rahat beklersin
Acıkcası İstanbul'daki doktor sunu dedı hulusı hoca ile diğer doktorun bilgisini kıyaslayamazsın dedı ben olsam gitmem dedi, bak o da bekle hulusı hocaya da gıtme 1 hafta dur dıyor
Bencede 1 hafta daha bekle kanaman yok sonuçta belki çok geç yumurtladin geç dollendi daha küçükse yarın gittiğinde yine görünmez ama 1 hafta sonra gidersen netleşir
Acıkcası İstanbul'daki doktor sunu dedı hulusı hoca ile diğer doktorun bilgisini kıyaslayamazsın dedı ben olsam gitmem dedi, bak o da bekle hulusı hocaya da gıtme 1 hafta dur dıyor
Evet bak o yuvarlak olan yolk üstündeki kısımda bebek gibi cihaz olarak ge Healthcare v9 falan olsa çoo net gözükür aslında .
zahide hocanın ne acaba cihazı . Ya bide 1 hafta daha bekleyenılırmısın böyle belirsizlikle ?
ben o yüzden dedim bi görüş al ona göre bekle diye . Kese etrafıda gayet güzel kanama alanı yok
Sen bilirsin kuzucum eğer içim rahat beklerim Zahide hocaya keske gitseydim demezsen gitme ben olsam cünkü pişman olabilirdim öyle bi insanım. Sen kendi yapına göre düşün karar ver ama Zahide hocanın fikirlerini değerli buluyorum sahsen su an herhangi bi ilac kullanıyor musun progestan kan sulandırıcı vs?
Bütün kalbimle dua ettim hep hem senin için hem MahidevranSultan
için. Bazen elimizden hiçbir şey gelmez dua etmekten başka Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Merhabalar benim gibi mide yanması şikayeti olan var mı bu mide yanmasına ne iyi geliyor ? Bulantı gelip geçiyor kusup rahatlıyorum ama midem sürekli yanıyor gerçekten çok kötü
Bencede 1 hafta daha bekle kanaman yok sonuçta belki çok geç yumurtladin geç dollendi daha küçükse yarın gittiğinde yine görünmez ama 1 hafta sonra gidersen netleşir
Benım asılama oldugu ıcın kafayı taktı doktor asılama tarıhıne, orda da gec dollenme olabılıyormus, ama 1 hafta gec olması lazım 1 hafta olur mu bılemıyorum
Ayy maşallah inşallah benimkide öyle olur canım 2 haftadır heyecanla bekledim deprem oldu, birde o stresi yaşayınca bir şey olmuş müdür ye korktum. İnsan hep bi belirti arıyor
Ya yarın ki randevuya git onun da fikrini al bence ama sadece fikir almak için git, ama bebeğine çarşambaya kadar süre ver o annesine gösterecek kendini
Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..
Ya yarın ki randevuya git onun da fikrini al bence ama sadece fikir almak için git, ama bebeğine çarşambaya kadar süre ver o annesine gösterecek kendini
Ozaman eğer sen diyorsanki ben 1 hafta daha dururum dur hem tam net olur . Bide eğer sağlıksızda 8. Haftalarda vücut atmaya başlıyor . Çünkü inan bende senin gibi böyle bi belirsizlikte olsam beklerim . Böyle aklında sorularla sonlandırırsan hep aklında düşünce olur ya ordaysa diye ,
Birde hep karından baktı demi ? Vajinal kontrol etti mi ?