2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bence git Zahide hocaya o bir hafta gecmez için içini yer acabalarla.. gittikten sonrada oda olumsuz derse bekle ama kendi doktorun ilaç verelim demişya bir hafta bekleyelim dersin.. hakkında hayırlısı olsun ama ben gitmek isterdim kendi adıma..

Evet bak o yuvarlak olan yolk üstündeki kısımda bebek gibi cihaz olarak ge Healthcare v9 falan olsa çoo net gözükür aslında .
zahide hocanın ne acaba cihazı . Ya bide 1 hafta daha bekleyenılırmısın böyle belirsizlikle ?
ben o yüzden dedim bi görüş al ona göre bekle diye . Kese etrafıda gayet güzel kanama alanı yok

Canım ben olsam uyarın zahide hocadan randevu ayarlayabilmişken giderim ama o da ne derse desin sonrasında 1 hafta beklerim. Belki zahide hocada bekle diyecek hem o da derse için daha rahat beklersin
Acıkcası İstanbul'daki doktor sunu dedı hulusı hoca ile diğer doktorun bilgisini kıyaslayamazsın dedı ben olsam gitmem dedi, bak o da bekle hulusı hocaya da gıtme 1 hafta dur dıyor

Gitmeyim mi deil mi iki doktora da carsambaya kadar bekleyım mı, istanbulda kı doktor oyle soyledı, kafam cok karısık ya
Bencede 1 hafta daha bekle kanaman yok sonuçta belki çok geç yumurtladin geç dollendi daha küçükse yarın gittiğinde yine görünmez ama 1 hafta sonra gidersen netleşir

Ay bak sen de gördün, istanbulda kı de var dedı, cok net deıl ultrason dedı ama var gıbı dedı, o yuzden 1 hafta bekle dıyor

Acıkcası İstanbul'daki doktor sunu dedı hulusı hoca ile diğer doktorun bilgisini kıyaslayamazsın dedı ben olsam gitmem dedi, bak o da bekle hulusı hocaya da gıtme 1 hafta dur dıyor
Sen bilirsin kuzucum eğer içim rahat beklerim Zahide hocaya keske gitseydim demezsen gitme ben olsam cünkü pişman olabilirdim öyle bi insanım. Sen kendi yapına göre düşün karar ver ama Zahide hocanın fikirlerini değerli buluyorum sahsen su an herhangi bi ilac kullanıyor musun progestan kan sulandırıcı vs?

Bencede 1 hafta daha bekle kanaman yok sonuçta belki çok geç yumurtladin geç dollendi daha küçükse yarın gittiğinde yine görünmez ama 1 hafta sonra gidersen netleşir
Benım asılama oldugu ıcın kafayı taktı doktor asılama tarıhıne, orda da gec dollenme olabılıyormus, ama 1 hafta gec olması lazım 1 hafta olur mu bılemıyorum

Inşallah duyarsın canım korkma bende ebeye sordum belirtim yok diye oda ne güzel daha ne istiyorsun dedi bir sıkıntı yok korkma kafanada takma dedi
Ayy maşallah inşallah benimkide öyle olur canım 2 haftadır heyecanla bekledim deprem oldu, birde o stresi yaşayınca bir şey olmuş müdür ye korktum. İnsan hep bi belirti arıyor

Gitmeyim mi deil mi iki doktora da carsambaya kadar bekleyım mı, istanbulda kı doktor oyle soyledı, kafam cok karısık ya
Ya yarın ki randevuya git onun da fikrini al bence ama sadece fikir almak için git, ama bebeğine çarşambaya kadar süre ver o annesine gösterecek kendini

Canini sıkma herşey yoluna girer. Hakkında hayırlı neyse o olsun

Ay bak sen de gördün, istanbulda kı de var dedı, cok net deıl ultrason dedı ama var gıbı dedı, o yuzden 1 hafta bekle dıyor
Ozaman eğer sen diyorsanki ben 1 hafta daha dururum dur hem tam net olur . Bide eğer sağlıksızda 8. Haftalarda vücut atmaya başlıyor . Çünkü inan bende senin gibi böyle bi belirsizlikte olsam beklerim . Böyle aklında sorularla sonlandırırsan hep aklında düşünce olur ya ordaysa diye ,
Birde hep karından baktı demi ? Vajinal kontrol etti mi ?

Öyle mi dıyosun.. Bılemedım H E nin de dedıgı gıbı cıhazı daha ıyıyse daha net gosterıyorsa 1 hafta belırsızlıkten kurtulurum
Kesinlikle cihaz çok önemli benım eşim bu işle uğraştığı için biz direk cihaz isimlerini öğrenip gittik .ve gerçekten Ayna gibiydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…