• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende dün eşimle biraz tartıstım beni sinirlendirdi ağladım azıcık korkuyorum gene bişey olut mu diye bu 9 ay nasıl gecicek ya :KK64:daha önceden kayıp olması cok kötü insan her ufak seyde bebeği gider mi diye korkuyor😞
Hepimiz öyleyiz canım benimde 1 düşügüm var azıcık ağrıda sızida lekede düşecek diye korkudan agliyorum

Cokmu kucuguz ya sanki bisey olur diye odum kopuyo 7yilin ardindan gelen mucizem dualarinizi eksik etmeyin..

Eklentiler

• IMG-20201104-WA0010.jpeg
    IMG-20201104-WA0010.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 54
Ahahha öyle galiba ama çevremdeki herkes en fazla 2.5 yaş olmalı diyince aman gerçi onlar ne bilecek😅
Bu arada oğlum hele bir abartsın davranışlarını bak nasıl kızıyorum ona😅
😅😅😅 ya çok güldum onlar ne bilcek kısmına 😅😅 aynen öyle kıskançlık bile ölçülü olmalı yani insallah 😅😅

Ya benım kız daha 1 yaşında ondan pek anlamıyo yavrum babası işe giderken falan ağlıyo ama biyere gidince biri onu gezdirince bize gelmiyo 🤣
Ama biz daha hiç kimseye bırakıp gitmedik bırakamayız gibi ben evhamlıyım aklıma herşey geliyo 😂
Ne güzel sevecen bi çocuk demek ☺️biraz büyüsün belli eder birakmaz sizi hele babayi kiz çocuklar acayip düşkün babaya evham konusunda haklısın neler duyuyoruz Allah esirgesin canım

Ya da sadece miniğe..Yinede bana çok düşkün olmasını istemiyorum ileride eşiyle sorunlar yaşamasın diye..Ay ne kadar iyi bir kayınvalideyim😅 gelecekteki gelinime sesleniyorum çok şanslısın..
Bence de şimdiden çok şanslı benim kayınvalidem yok ama oğullarına acayip düşkün oluyorlar 😀

😅😅😅 ya çok güldum onlar ne bilcek kısmına 😅😅 aynen öyle kıskançlık bile ölçülü olmalı yani insallah 😅😅
😂🙈.Evet babamdan çok çektim bu konuda çok kıskançtı😅 eğer kız olursa aynısını yaşamasını istemem hem abi hem baba daha da zor😅

Hanımlar bu arada Instagram sayesinde tanıdığım minik bebek var sma hastası henüz 6 aylık ağır geçiriyormuş yardıma ihtiyaçları var ya ürün satışı ya ürün bağışı ya da bağış alıyorlar inceler misiniz minik yavrumuz yaşasın
İg: enestalhabebeksmatip1
Ben de Miryam bebeğe baktim geçen gün sadece dört atlatirsiniz kalmiş tedavi için ve çok pahalı keşke devlet bi el atsa tedavileri için ez azından :(

Ne güzel sevecen bi çocuk demek ☺️biraz büyüsün belli eder birakmaz sizi hele babayi kiz çocuklar acayip düşkün babaya evham konusunda haklısın neler duyuyoruz Allah esirgesin canım
Ay babasına çok düşkün sorma 😂😂 babası varsa ben yokum bazen kendimi bakıcı gibi hissediyorum 🤣

Seninki en iyisiymiş hiç yok 😅
Az olaydi iyiydi diyorum hep anneme kaliyor hiç şikayet etmezdim diye düşünüyorum hep ama yaşamadan bilemem tabi 😀 üvey var kızımla yaşıt çocukları var onlarında gidersek biz gideriz senede bi ancak iki üç yıl görüşmediğimiz oldu böyle de zor geliyo hep benim taraf annem babam var hayırlısı herkes bişeyden şikayetçi işte 😀

😂🙈.Evet babamdan çok çektim bu konuda çok kıskançtı😅 eğer kız olursa aynısını yaşamasını istemem hem abi hem baba daha da zor😅
Benim abim yok bu yüzden çok fikir yurutemiyorum bu konuyla ilgili ama eminim çok zordur bazi arkadaşlarımın abileri babalarindan beter oluyodu😅

Benim abim yok bu yüzden çok fikir yurutemiyorum bu konuyla ilgili ama eminim çok zordur bazi arkadaşlarımın abileri babalarindan beter oluyodu😅
Benim de yok ama aşırı kıskan bir babam vardı 😅

Back