MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa siizin doktorlarBu arada hala bekliyorum kızlar gireceğim birazdan![]()
Günde 1mm büyüyürmus ortalama olarka
10 günde baya büyür canım duyabilirsin yani![]()
Son adet tarihinize göre hesaplama yapın ve 6+ dan sonra gidin geç döllenme yoksa kalp atışı duyulurKızlar dün kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında beta hgc 3664 çıktı sizce nekadarlık birde hemen doktora gitmek iatemiyorum geçen sene erken gidip kötü şeyler yaşamıştım buyüzden bari kalp atışı zamanı gideyimde öyle sevineyim diye düşünüyorum sizce nezaman gitmeliyim heyecanlıyım ve korkuyorum geçen hafta deksday ağrı kesici ve nurofen içmiştim birde buda beni çok korkutuyor lütfen yardımcı olun
Ahahah o daha zordur iyiki evlenmenize izin vermis benim enistem kizinin evlenmesine izin vermiyor evden gitmesin diyeBenim de yok ama aşırı kıskan bir babam vardı![]()
Hic sikma canini her serde vardir bi hayr iyi dusunelim ims iyi olurYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Çok üzüldüm. Hakkında Hayırlısı olsun. Zor ama vardır bunda da bir hayır. Tez vakitte gönlüne göre versin rabbim.❤Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Canım inşallah zahide küçük görür ümidini kaybetme kötü enerji verme Allah büyük dua edelimYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Rabbim bossada o keseyi saglikli bir evlatla doldursun insallahYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Geçenki gittiğine mı gittin o görmüştüYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Canım çok üzüldüm rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah geçen gittiğin dr da gitseydin o görmüştüYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
canım inşallah senin için en hayırlısı olur duaya devam pes etmek yok . He bebeğin seninle değilsede bunda da bi hayır vardır unutma . İnsan başta idrak edemiyor . Allahım hayırlı haberlerle gelYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Canım benim o kadar heyecan yaptım ki bütün kalbim ile inanıyordum güzel haberlerle geleceğineYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Cok uzuldum cnm ne desem bilemedimYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()
Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..
[/QUOTE uzulme ya nasipte ne varsa o olur ama tabiki tek bir doktorla kalma,![]()
Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()