• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimki daha kötü 3.5 yaş olacak aralarında 🤦🏼‍♀️
Annem ikisini birden aradan çıkart demişti de dinlememiştim🤦🏼‍♀️😅
Neyse en azından koruyucu bir abileri olacak😍
Evet koruyucu abiler i olacak ama Abi abilerden korumak zorunda kalmayiz insallah😅 aslında ben erken diye endişe etmiştim okuduğum bir çok makalede ve izlediğim bi çok Pedagog videolarında ideal yaş araligi 3.5 4 yaş arası diyordu. Sizinki ideal Frekanslar içinde 😅😅

Kızlar merhaba,
31 Ekimde gittim doktora, kese 0,77 cm idi.
10 Kasımda gel kalp atışına bakalım dedi.
Duyulur mu sizce 👀
Konuşmalarınıza göre 20 mm olmadan duyulmayacak 👀 10 günde ne kadar büyür kese 🙄
10 günde baya büyür canım duyabilirsin yani 💖

Evet koruyucu abiler i olacak ama Abi abilerden korumak zorunda kalmayiz insallah😅 aslında ben erken diye endişe etmiştim okuduğum bir çok makalede ve izlediğim bi çok Pedagog videolarında ideal yaş araligi 3.5 4 yaş arası diyordu. Sizinki ideal Frekanslar içinde 😅😅
Ahahha öyle galiba ama çevremdeki herkes en fazla 2.5 yaş olmalı diyince aman gerçi onlar ne bilecek😅
Bu arada oğlum hele bir abartsın davranışlarını bak nasıl kızıyorum ona😅

Evet evet bakalım ablası gibi öi olucak ablası oek sevmezdi ultrasonu hiç kımıldamzdı 🤣🤣 durması gereken detaylı ultrasonda durmadı o ayrı 😂😂😂

Biz napalım be kuzu İstanbuldayız🤦🏼‍♀️
sürekli evde duramıyoruz çocuk hava aldın diye sessiz sakin yerler seçmeye çalılıyoruz ama benım eşim biyomedikal satışçısı maalesef sürekli hastanelerde 🤷🏼‍♀️
Allah yardımcınız olsun canım çok zor bizim burdada çok virüs eşimin çalıştığı fabrikada her gün bir kişi corona çıkıyor

Back