2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ne soylenir canim bilemedim Allahdan umut kesilmez tabii takdir ilahi rabbim ne eylerse guzel eyler ins sana buyuk bir supriz yapar bebegin sesini duyurur duva et baska elden ne gelir cok uzgunum teselli edecek hic bir cumle yok
Allah razı olsun kuzum, destek oldunuz bana, bın kere razı olsun sizden, Bı mucıze duymayı beklıyorum sankı

Boş gebelikte olabiliyor bebek olmayınca boş gebelik deniliyor bazen plasenta bile gelişiyor embriyo yoksa boş gebelik deniliyor.
Senın beta kac canm, benım beta yuksek mol olma durumu da var dedı doktor, o yuzden cok beklemeye gelmez dedı

Depremde iletisim de etkileniyor bizde ulasamamisdik cok zor ins herkes iyidir
Annemlere arkadaşlarıma herkese ulaştık bir tek anneannem ve kayınbabam ortada yok ağlamaktan helak oldum hayırlısı olsun

Kaç gündür giremiyordum siteye inşaAllah hepinizin hayatında her şey yolundadır.
Son bir kaç sayfayı okudum
Sohrab inşaAllah hakkında her şeyin en güzeli olur Çarşamba duyarsın kalp atışını.
MahidevranSultan çok geçmiş olsun inşaAllah yakınlarına ulaşırsın
Depremden etkilenen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun Allah bebişlerinizi ailenizi size bağışlasın

Allah razı olsun kuzum, destek oldunuz bana, bın kere razı olsun sizden, Bı mucıze duymayı beklıyorum sankı
Allah sendende razi olsun canim elimizden birsey gelmiyorki msj ne kadar yaziliyor iki kelami bir araya getirebiliyorsak o kadar desdegiz ins o mucize bulur seni ezanlarin yuzu suyu hurmetine insAllah rabbim tum isteyenlerin dahi seninde gonlunden ne geciyorsa onun en hayirlisini versin sagliksizsa saglikli kilsin hayirsizsa hayirli kilsin Allahim amin ins canim

K
Kuzucum sakin ol bi iyi düşün iyi olsun, evleri ne durumda? Yalnız mı yasıyolar. Belki korkup telefonu almadan cıkmıslardır evden
Anneannem yanlız yaşıyor evi çok eski dayanmaz o ev bu depreme ,kendisi de zor yürüyor kaçamamıştır da o Allah'ım

Sağol inşallah arabada tıkıldık kaldık öyle

Çok tesekkür ederim cnm, insallahh

Annemlere arkadaşlarıma herkese ulaştık bir tek anneannem ve kayınbabam ortada yok ağlamaktan helak oldum hayırlısı olsun
Allah Allah belki disardalar canim tel evde kaldi artci yuzunden giremiyorlar eve teli unuttular kendini bosa yipratiyor olabilirsin panikleyerek yapmayin aramalari biraz olumlu dusunun kuzum

Senın beta kac canm, benım beta yuksek mol olma durumu da var dedı doktor, o yuzden cok beklemeye gelmez dedı
Bhcg ye bakmadı doktorum en son 2 hafta önce 1100 dü yarın tekrar vermeyi düşünüyorum ben acaba çok yükseldi mi yada düşük mü ben kendim merak ettim

Saglıklıysa hayırlıysa ınsallah Rabbım nasıp etsın Allah razı olsun, burda hıc tanımadıgım ınsanlar benım ıcın uzuldu ler dua ettıler, Allahım hepnınzin ne muradı varsa versın..

Kizlar 2.cocuga hamileyim 2.cocuk icinde asi yaptiracak miyim bilen varmi

Bhcg ye bakmadı doktorum en son 2 hafta önce 1100 dü yarın tekrar vermeyi düşünüyorum ben acaba çok yükseldi mi yada düşük mü ben kendim merak ettim
Benım pazartesı 19bın cıktı, carsmba yenıden bakıcak betaya

Canim uzulme sakin hersey de bir hayir vardir ve bir kesinlik yok daha bid bekle bakalim bazilarininki gec duyulabiliomus

Allah Allah belki disardalar canim tel evde kaldi artci yuzunden giremiyorlar eve teli unuttular kendini bosa yipratiyor olabilirsin panikleyerek yapmayin aramalari biraz olumlu dusunun kuzum
İnşallah öyledir çok sağol 2 sokak kaldı zaten ulaştık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…