2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa canım gerçekten çok üzüldüm ama ümidini yitirme hemen Çarşamba duyarsınız belki ben inanıyorum sen sıkma canını lütfen kanama falan olmayacak inşallah duyacaksınız 🙏😔

Çok üzüldüm canım belki çok küçük diye gözükmüyordur yukarda olduğu için altdan gözükmemiş küçük olduğu içinde karından gözükmüyor olabilir inşallah çarşambaya duyarsın 🤲🏻

Canım çok üzüldüm ama allahtam Ümit kesilmez canım senin benden küçük aşılaman daha geç olmuştu ben bügün duyabildim inşallah güzel haberler alıcaksın bol bol dua edelim hakkımızda hayırlısı canım

Doktor düştükten falan bahsedince ıyıce gitti umudum.. Kucuk bi ihtimal kaldı dedı sadece.. 😔

Kızlar güzel haberlerle gelemedim 😔
Duyulmadı yine 😔çarsamba tekrar bakıcak persembe ona göre işlem yapıcak, sanırım boş gebelik, ama beta da yuksek mol gebelik olabılır dedı o zaman sıkıntıya gırerız beklemeye gelmez dedı, kucuk bi ihtimal belkı carsamba duyabılırz dedı.. Perınatolojıye gönderdi onlar da baktı, o doktor da kese yukarı yerlesmis alttan görmek cok zor dedı üstten baktı, o da 1 hafta beklemekte fayda var dedı ama bugun görülse cok daha guzel olurdu tabı dedı o da 😔😔😔
Acıkcası cok umudum kalmadı, doktor kanaman olursa korkma, düşük yaoıyosunudr dedı, eger kendısı dusmezse persembe yontemlerı soylıcek karar verıcek ona göre😔😔😔
Canım ya ne desem bilemedim.:( Inşallah çarşamba günü duyarsınız kalp atışını. Allahtan ümit kesilmez hakkında hayırlısı olur. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana 🤲

Bi kaç gün geri çıkmasında sorun yok Bi çok kişinin ultrasonda geri çıkıyor 4+4 kese karından mı göründü rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah sıkıntısız Bi gebelik geçirirsiniz.
Evet karından göründü cok minik kanama alanı göründü 5 gündür de cok az ara kahverengi leke geliyor rabbim yardımcımız olsun 🤲

Duyulmadı yine 😔çarsamba tekrar bakıcak persembe ona göre işlem yapıcak, sanırım boş gebelik, ama beta da yuksek mol gebelik olabılır dedı o zaman sıkıntıya gırerız beklemeye gelmez dedı, kucuk bi ihtimal belkı carsamba duyabılırz dedı.. Perınatolojıye gönderdi onlar da baktı, o doktor da kese yukarı yerlesmis alttan görmek cok zor dedı üstten baktı, o da 1 hafta beklemekte fayda var dedı ama bugun görülse cok daha guzel olurdu tabı dedı o da 😔😔😔
Acıkcası cok umudum kalmadı, doktor kanaman olursa korkma, düşük yaoıyosunudr dedı, eger kendısı dusmezse persembe yontemlerı soylıcek karar verıcek ona göre😔😔😔
Canım benim inşlalh çarşamba günü güzel haberler alırsın dua edeceğim
Küçük olduğu için gözükmüyor olabilir

Ah canım 🥺
Allahım yardımcın olsun gönlünü ferahlatsın 🥺
Bu saatten sonra çok umutvari konuşmayacağım çünkü bende bu yaşadıklarını yaşadım ve Her konuşmada bi umut aradım hepsinde bir daha yıkıldım 🥺
Hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah 🥺

Canım ya ne desem bilemedim.:( Inşallah çarşamba günü duyarsınız kalp atışını. Allahtan ümit kesilmez hakkında hayırlısı olur. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana 🤲
Aminn cnm, hayırlısı boyleymıs, carsamba kesınlesıcek, bi mucize olur mu bilmem ama hıc umudum kalmadı

Canım benim inşlalh çarşamba günü güzel haberler alırsın dua edeceğim
Küçük olduğu için gözükmüyor olabilir

Ah canım 🥺
Allahım yardımcın olsun gönlünü ferahlatsın 🥺
Bu saatten sonra çok umutvari konuşmayacağım çünkü bende bu yaşadıklarını yaşadım ve Her konuşmada bi umut aradım hepsinde bir daha yıkıldım 🥺
Hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah 🥺
Cok saolun kızlar 🙏🏻 hayırlısı boyleymıs demek kı, cok kucuk Bı ıhtımal ile belkı dedı doktor

Doktor düştükten falan bahsedince ıyıce gitti umudum.. Kucuk bi ihtimal kaldı dedı sadece.. 😔
İnşallah birşey olamayacak canım olumlu düşün seni anlıyorum doktor bana düşük riskin var diyince dünyayla bağlantımı kestim. Ama dediğim gibi duyacaksın inşallah Allah'tan ümit kesilmez 🙏♥️

Canım çok üzüldüm aynı durumdayız inşallah inşallah geç olsada görünür diyelim olmasa da rabbim hayırlı sağlıklı sını versin. Bende dünden beri heryerde araştırma yapıyorum bazen 8 inci 9. Haftada bile görünebilirmuş. Sadece kalp atışı mı alınmadı yada kese tam boş mu benim ki gibi. Benim kanamam olmuştu kesildi kese şekli çok iyi di18 mm. Senin kese ölçümün ne kadar çıktı. Allah tan umut kesilmez
Perinatolıjıdekı haftana göre kese kücük, 13 mm dedi, 1 hafta beklemekte fayda var dedı, kendı doktorum az da olsa sankı görebıldım bebegı dedı, perınatljıdekı yolkun etrafında bısey goremedım dedı.. Bilmiyorum inan ne dusuncegımı sasırdım..

Son düzenleme:
Canım bol bol dua et inşallah seninle kalır bebeğin🙏🏻🙏🏻 Üzüp stres etme kendini daha kötü etkileme🙏🏻

İnşallah birşey olamayacak canım olumlu düşün seni anlıyorum doktor bana düşük riskin var diyince dünyayla bağlantımı kestim. Ama dediğim gibi duyacaksın inşallah Allah'tan ümit kesilmez 🙏♥️
Mucize olur benım için.. Mol gebelik olmasın insallah.. 1 yıl gebelık yasakanıyormus 😔

Perinatolıjıdekı haftana göre kese kücük, 13 mm dedi, 1 hafta beklemekte fayda var dedı, kendı doktor az da olsa sankı görebıldım bebegı dedı, perınatljıdekı yolun etrafında bısey goremedım dedı.. Bilmiyorum inan ne dusuncegımı sasırdım..
İçini ferah tutmaya çalış inşallah ya inşallah Bi umut var ya o seni bulur ve görürsün hakkında hayırlısı olsun giderse de rabbim yerini doldursun. kolay değil biliyorum benimde tüp bebek di ama güçlü olmaktan başka çare yok

Kızlar burada tsunami de oldu tekneler bile sürüklendi epey kötü buralar..

Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım. Üzülme inşallah korkulan gibi olmaz ve pıt pıt kalp atışlarını duyarsınız. Geç döllenme demişti zaten başta.

Back