2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya ilk sezon çok sarmıyor 2. Ve 3. Sezon iyi. Atiyenin ilk bölümünü izledim fena değildi ama devam etmedim.Ona da bir bakayım olmazsa bide ben gossip girl izledim o da güzel ben hep çok sezonlu diziler izliyorum galiba erkenden bitirince üzülüyorum

Kill me heal me engüzeli bence 49 days healer. suspicous partner the k2 playfull kiss. coffe prince secret garden. legends of blue sea var aklima gelen :)
Ayy bir sürü tavsiye aldım izlenecek şeyler arıyordum bende

Evet izlemeye devam etsen saracak bi dizi :)

Kizlar ya bende hem acikiyorum hemde butun gun mide bulantilarim basladi ne yesem cikartcak gibiyim su bile icemiyorum desem yeridir

Ya Yılmaz'ın demirden bir farkı kalmadı şu an ya bende burayı dizi yerine çevirdim

aynen guzell bir diziydi. bu arada hint filmlerinden Dangal, 3 idiots ve pk çok guzeldi. Ben Amir Khan hayranı oldum adamin her filmi harika. tavsiye ederim.
3 idiots hatırladım biraz sanki ama tam izlemedim Teşekkür ederim bakayim

Bende 5 +6 da gittim su dolu kese var dedi ne yolk gözüktü ne bebek 7. Hafta diye gittigimdede 6+4 gunluk bebek gözüktü

Iyı geceler hanımlar bu hamilelik zor geciyo neden boyle oldu ilknde anlmamştm bile . surekli mıdem agrıyo , hazımsızlık var yemek yıyemiyorum ama açlıktan karnım gurulduyo . uykuszluk var aşırı hemde gece boyu uyuyamıyrm . uyudugum anda kabus goruyrm yine uyanıyrm mahvoldum ya şimdiden yarın dr gıdecem bakalım ne diyecek

Bugün benimkinde 5+6 tüp bebekti benim doktorum kesin görünmesi gerekirdi dedi ilaçları kestirdi. Keşke keşke Bi umut olsa da bebek var olsa
Benim doktorum da daha çok küçük görünemez deyip bir sonraki haftaya randevu vermişti,tup bebek olduğu için mi kesin görünmesi lazımmış ki, bence umudumuzu kaybetmeyin inşallah hayırlı haberler alır bebeğinizi görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…