2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yerinde dönüp duruyor üç sezon bunu yaptılar bravo 😀
Evet ya bide ben Yılmaz'dan beklediğim tepkiyi alamadım oğlu olduğunu öğrenince yakıp yıkar Demiri öldürür olay çıkar falan sanıyordum hiç beklediğim gibi olmadı hayal kırıklığına uğradım 😔

Bugün benimkinde 5+6 tüp bebekti benim doktorum kesin görünmesi gerekirdi dedi ilaçları kestirdi. Keşke keşke Bi umut olsa da bebek var olsa
Canım benim de 7.haftada gözüktü kalp atışı. Senin bunu demesi için erken degilmi. Kanama icin birşey diyemicem ama başka doktora da git istersen

Canım benim de 7.haftada gözüktü kalp atışı. Senin bunu demesi için erken degilmi. Kanama icin birşey diyemicem ama başka doktora da git istersen
Kanama için hiç bişey demedi zaten kese boş diyince ben kanamayı unuttum düşük başladımı sormadım kese büyük ama bebeğe dair hiç bişey yok yolk sac olsa biraz umudum olurdu. Sizin 7 haftadan önce bebek görünmedi mi

Kanama için hiç bişey demedi zaten kese boş diyince ben kanamayı unuttum düşük başladımı sormadım kese büyük ama bebeğe dair hiç bişey yok yolk sac olsa biraz umudum olurdu. Sizin 7 haftadan önce bebek görünmedi mi
Ben 5+2de gittim boş kese vardı sadece . Bende endişelendim ama doktor bu hafta görünmesini beklemiyoruz dedi. 10gun sonra gel dedi gittim 6arti3 te gözüktü bebek

Selam kızlar ,
Sohrab Sohrab yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤛🏻

ah zor bir günde kızın 1 yaş aşıları yapılDı kan alındı . Of ömründen ömür gitti 🤦🏼‍♀️
ordan dışarı çıktık huysuzluk yapmasın diye yemek yiyip öyle girdik eve çok şükür şimdi uyudu ..

Whatshap konuşulmuş ona gerek yok isterse konu sahibi kk dan özel mesaj açabılır toplu olarak katılmak isteyen herkesi oraya eklebılır .

Selam kızlar ,
Sohrab Sohrab yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤛🏻

ah zor bir günde kızın 1 yaş aşıları yapılDı kan alındı . Of ömründen ömür gitti 🤦🏼‍♀️
ordan dışarı çıktık huysuzluk yapmasın diye yemek yiyip öyle girdik eve çok şükür şimdi uyudu ..

Whatshap konuşulmuş ona gerek yok isterse konu sahibi kk dan özel mesaj açabılır toplu olarak katılmak isteyen herkesi oraya eklebılır .
Teşekkürler bebeğim 🥰duaalrını bekliyorum🙏🏻
Konu sahıbı benım ama gerek var mı, topik bu yuzden var herkes birbirine destek olabılıyor, seffaf bi şekilde herkesın bılgılerı İlk sayfada yazıyor, gunlerı yakın Olanlar bırbılerıne özelden tabiki soru sorabılıyolardır.. Topluca mesaj kısmına tasınsak burda kımse bısey yazmaz ölü bi grup oluruz.. Benim şahsi fikrim 🙃

Teşekkürler bebeğim 🥰duaalrını bekliyorum🙏🏻
Konu sahıbı benım ama gerek var mı, topik bu yuzden var herkes birbirine destek olabılıyor, seffaf bi şekilde herkesın bılgılerı İlk sayfada yazıyor, gunlerı yakın Olanlar bırbılerıne özelden tabiki soru sorabılıyolardır.. Topluca mesaj kısmına tasınsak burda kımse bısey yazmaz ölü bi grup oluruz.. Benim şahsi fikrim 🙃
İstenilemzse açılmaz tabi ki ama gün gelicek ultrason fotoları paylaşılmak istenecek belki ozaman özele ihtiyaç duyulur yoksa gereksiz zaten

Görüceksin Allah’ın izniyle ♥️
yarın bi güzel haberlerle gel 🤲🏻
birde saat kaçta randevun girmeye çalışıcam ona göre
İnsallahh 🥰🥰🥰
3 bucukta randevu ama benım doktor cok bekletıyor kapıda 5 e dogru ancak girerim ben 🙄 cıkar cıkmaz yazarım insallah buraya da

Back