2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Iyı geceler hanımlar bu hamilelik zor geciyo neden boyle oldu ilknde anlmamştm bile . surekli mıdem agrıyo , hazımsızlık var yemek yıyemiyorum ama açlıktan karnım gurulduyo . uykuszluk var aşırı hemde gece boyu uyuyamıyrm . uyudugum anda kabus goruyrm yine uyanıyrm mahvoldum ya şimdiden yarın dr gıdecem bakalım ne diyecek

Iyı geceler hanımlar bu hamilelik zor geciyo neden boyle oldu ilknde anlmamştm bile . surekli mıdem agrıyo , hazımsızlık var yemek yıyemiyorum ama açlıktan karnım gurulduyo . uykuszluk var aşırı hemde gece boyu uyuyamıyrm . uyudugum anda kabus goruyrm yine uyanıyrm mahvoldum ya şimdiden yarın dr gıdecem bakalım ne diyecek 😔
Bende ayni durumdayim ya karnm ac yiyorum yemeye clisiyoem midem bulaniyorum geceleri kabus yok ama uykuda yok

Benim doktorum da daha çok küçük görünemez deyip bir sonraki haftaya randevu vermişti,tup bebek olduğu için mi kesin görünmesi lazımmış ki, bence umudumuzu kaybetmeyin inşallah hayırlı haberler alır bebeğinizi görürsünüz.
Evet canım tüp bebek olmasa geç döllenme ihtimali olabiliyor ama benim döllenme olalı 1 ay olmuş oluyor kesin görülmeliydi dedi doktorum hayırlısı artık

Bende ayni durumdayim ya karnm ac yiyorum yemeye clisiyoem midem bulaniyorum geceleri kabus yok ama uykuda yok
Benim bulantım genelde sabah uyanınva ve yatınca oluyo . benım sanki bogazımda tum yedıklerım ve ardından mıde ağrısı başlıyr . yemesem karnım agrıyor inşallh en kisa zamanda geçer . bıde kızım var 2.5 yas onunla ilgılenıyrm o yuzden hep ayaktaym ama uyku çok sorun oluyo 😞

Ben de bu bulanti ile kilo aldım sanırım yeyim mide bulantim geçsin diye düşünüyorum sabahlari var sadece iştah bugunlerde biraz daha açildi

Ben de bu bulanti ile kilo aldım sanırım yeyim mide bulantim geçsin diye düşünüyorum sabahlari var sadece iştah bugunlerde biraz daha açildi
Bende sabah uyanınca bi mide yanması başlıyor bide sırt ağrısı çok oluyor:(

Doktora karar verebilirsem pzt gidicem inşallah sikinti yoktur içim içimi yedi nedense ikili ölçümler var sonrasi için inşallahsizin ne zaman randevulariniz aslında bi aya gitsek iyi şu dönem için

Merhaba iyi akşamlar herkese ☺️
Bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olucağım nasipse 🙏🏻🤭
Benide listeye alır mısınız sat 25.09.2020 1. Çocuk yaş 25, tahmini doğum 02.07.2020 olarak çıkıyor nasipse 😍

Benim bulantım genelde sabah uyanınva ve yatınca oluyo . benım sanki bogazımda tum yedıklerım ve ardından mıde ağrısı başlıyr . yemesem karnım agrıyor inşallh en kisa zamanda geçer . bıde kızım var 2.5 yas onunla ilgılenıyrm o yuzden hep ayaktaym ama uyku çok sorun oluyo 😞
Ben gece uyurken uyaniyorum acikiyorum ama bulantilardan yiyemiyorum, senin is daha da zor cocukta varsa

Back