2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yani ağrısız olunca düşük olmuyor muymuş senin tam olarak ne kadar geliyor ve kaç gündür sürüyor. Bu arada benim de 7. Haftadan önce bebekler görünmemişti

Eskisini o yazmamıştı ilk başka dr gidiyordum o da hep alttan bakma düşüncesinde o yüzden daha iyi bir dr gideyim diye buna başlamıştım buda çok ilgili bir dr onu yazdı zaten yarim ic dedi
alttan muayene edilmesi bence doğru değil hatta normal de değil bence şu aşamada iyi yapmiism

Kızlar eşime biraz sinirlerim bozuldu bayağı bi ağladım bebeğe bir şey olacak diye korktum birde ona ağladım inşallah bir şey olmamıştır kuzuma

Kızlar eşime biraz sinirlerim bozuldu bayağı bi ağladım bebeğe bir şey olacak diye korktum birde ona ağladım inşallah bir şey olmamıştır kuzuma
ağlama sakın inan etkileniyor dün benim kesem normal değil dedi doktor bende ağladım o gün karnıma hep sancı girdi. bence bebek hissediyor.

Kızlar yarın benimde randevum var kalp atışı için doktor bana çok bulantım oldu diye folikasit ve Protestanı bıraktırdı bulantı yapı verdi hepsi birarafa kullanılmıyormuş sanırım yarın duruma göre düzenleyecek bulantılar beni çok yoruyor halsiz herşeye isteksizim hiçbirşey yiyemiyorum da bakalım hayırlısı

Yani ağrısız olunca düşük olmuyor muymuş senin tam olarak ne kadar geliyor ve kaç gündür sürüyor. Bu arada benim de 7. Haftadan önce bebekler görünmemişti
Bugün birden geldi akıntı sandım öğlen sanki adet gibi geldi 1 Pet kirlendi sonra azaldı şimdi de az az leke gibi geliyor pazartesiyi bekliycem mecbur benimde 5+6 bomboş kese şekli düzgün ama bu hafta en azından yolk sac görülmekiymiş o da yok. Allah sonunu hayır etsin elden bişey gelmiyor

ağlama sakın inan etkileniyor dün benim kesem normal değil dedi doktor bende ağladım o gün karnıma hep sancı girdi. bence bebek hissediyor.
Eminim hissediyorlardır bayağı da ağladım şimdi de kendime kızıyorum onu strese soktum diye ah ahhhhh bazen elimizde olmuyor

İnşallah hayırlısı olsun ama ümitsizliğe kapılma hemen benim baya bir geliyor günde iki ped kirleniyor resmen

Ben Lucifer diye bir diziye başladım her bölümü tövbe estağfurullah diyerek izliyorum ama Tom Ellisben
Ben üç dört bölüm izlemiştim devam etmedim ama oyunculuklar güzel the rain Black summer breaking bead atiye Hakan muhafiz Kore’lerden zaten başyapitlar var bi ara liste yapmiştim güzel yapimlar var ama artik bişey pek bulamiyorum ben de lucifer baya uzun bol sezonluk bi dizi Ama sarmadi pek beni bi daha bakarim olmadi :)

s
lucifer bir sure sonra sıkıyor.
Rica ederim diğer dediklerime de göz atin severseniz :)
sagol. bende bir köre filmi tavsiye diyim parazit filmi. bence harikaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…