en güzeli çocuğa göre davranmak. benim ikiside rahat yatmatı seviyorlar. döne döne yattıkları için park yatağa çarptığı için uyunıp ağlıyorlardı. yerde rahat şuan. kızımın odasına koyamadım daha küçük diye bizim odamızda yatakta yatabileceği zamana kadarda bizle durur büyük ihtimalle.Merhaba kızlar bi süredir yoktum inşallah iyisinizdir bebişler de iyidir. Gerçi artık bebiş diyesim gelmiyor kocaman çocuk oldu bunlar ya ne çabuk geçiyor zaman. Biz de yürüme yok henüz. Ayakta durabiliyor hatta hiç oturmuyor hep dikiliyor öyle bi yerlere tutunup. 5 diş çıktı. 4 altta, 1 üstte. Üst diş geç çıktı nedense. Onun dışında eğleniyoruz baya. Her dediğimi anlıyor sanki : )
Bizim kız da beşiğini asla sevmedi. Anne yanı beşiği kaldırdıktan sonra mobilya beşiğe alıştırmaya çalıştım olmadı. Koyduğum gibi uyanıp ağlıyordu yani sanki diken vardı beşikte. Öyle süs duruyor koca beşik. Ben de yatak odasında yere yer yaptım orda uyuyor
Ben hala geçmedim ama tutunup kalkma olayı yok. Kalkmayı bırak tutunup oturamıyor bile kendi kendine.Kızlar oyun parki beşiği kullananlar alta geçirdiniz mi hala üstte mi yatiyor
Aaaa geçmiş olsun tuhhSagol kuzum bizimki amipli dizanteri oldu 20 gün ugrastık, kuş bebel arabasına pisledi o da temizleyene kadar yaladı ve mikrop kapmıs asırı ugrastık pişikler vs mahfoldu yavrum
9. Ayda alta gectik biz tutunup kalkmaya calisiyirduKızlar oyun parki beşiği kullananlar alta geçirdiniz mi hala üstte mi yatiyor
düzeldi ama. 22 gün kadar sürdü ve yoğun yanık gibi pişikler can acısı aglamalar uykusuzluk cok zor geçti gerçekten allah baska dert vermesin bu süreçte oturmayan uyku düzenimiz de tabi mahfoldu neyse dedim ama cok yorgunum kızlarAaaa geçmiş olsun tuhhnası şimdi düzeldi mi
Merhaba , bir sorum olacak yaşayan varsa cicevaplarsa çok sevinirim
Mastit değil ama göğüste düğümlenme yaşadım sol tarafta , masajla vs indi şiş olan yer . Ama 5.gün bitti benim iki göğsümden de gelen süt hala artmadı . Bir hafta sürer eskiye dönmesi dediler ama süre de dolmak üzere . Başına gelen var mi ? Sütü artan var mı? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum sütünüz ne zaman tekrar arttı?
Aynı olayı bilmiyorum ama bundan iki ay önce sol göğsümde çok şiddetli ağrı olmuştu dokunamuyordum bebeği emzirirken ağrıyordu sütte azalmıştı sabah akşam dusun altında masaj yaptım benim birde ek olarak göğsüm kızarmıştı .Sonra yavaş yavaş bir haftada geçti sütümde normale döndü .Merhaba , bir sorum olacak yaşayan varsa cicevaplarsa çok sevinirim
Mastit değil ama göğüste düğümlenme yaşadım sol tarafta , masajla vs indi şiş olan yer . Ama 5.gün bitti benim iki göğsümden de gelen süt hala artmadı . Bir hafta sürer eskiye dönmesi dediler ama süre de dolmak üzere . Başına gelen var mi ? Sütü artan var mı? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum sütünüz ne zaman tekrar arttı?
Cok geçmiş olsunEvet 3 kez ard arda hastalandık. Viral boğaz enfeksiyonu 6. Hastalık üstüne orta kulak iltihabı.
Öncesinde de kovid geçirmişti. Kısacık ömründe 4 kez hasta oldu çocukcağız. Neyse dermansız dert olmasın. Bunlar zaten olacak diye kendimi avutuyorum.
Evet şimdi şükür iyiyiz sağolasın
Aynı olay gibi görünüyor sanırım , 1 haftada mi normale döndü sütünüz sizin?Aynı olayı bilmiyorum ama bundan iki ay önce sol göğsümde çok şiddetli ağrı olmuştu dokunamuyordum bebeği emzirirken ağrıyordu sütte azalmıştı sabah akşam dusun altında masaj yaptım benim birde ek olarak göğsüm kızarmıştı .Sonra yavaş yavaş bir haftada geçti sütümde normale döndü .
Bir haftada ağrı falan geçti normale dönmesi de 10 günü buldu sütünAynı olay gibi görünüyor sanırım , 1 haftada mi normale döndü sütünüz sizin?
Benimki de emeklemiyordu yeni emeklemeye başladı şimdi ayağa tutunup kalkıyor o yüzden alta gecirdim riske atmak istemedimBen hala geçmedim ama tutunup kalkma olayı yok. Kalkmayı bırak tutunup oturamıyor bile kendi kendine.
bende haziranda sonucları bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah :)Selamlar.tutarsa bende haziran annesi olacağım bakalım:))
Masallah bir yasinda oldular bileSelamlar kızlar uzun bir aradan sonra
Benim oğlan bugün 1 yasina girdi çok şükür aşılarını yaptırdık. Dün de emeklemeye başladı tamamenkendisi tembel de azcik
11kilo 76cm çıktı bana tıfıl geliyor bu çocuk.
Sizde durumlar nasıl girerseniz yazarsınız
Dılli bizim ki masallah anne baba dede (aşık dedeye) nennenn mama meme gel gitti (diddi) düştü (düddü) anlamadigin kelimeler bağırıp çağırmalarİyi geceler kızlar maşallah çocuklarımıza
Dil gelişimleri nasıl peki selim dünden beri nenne dedde demeye çalışıyor çok tatlı oluyoryürüteçle vızır vızır gidiyor ama ben yürütmek isteyince yürümek istemiyor ayakta dikili durmayı çok seviyor mutfakta falan pijamama asılıp kalkıyor arkamda, kıpırda kıpırdayabilirsen yaşımıza 1 hafta kaldı kilo boy merak ediyorum bende.. Öte yandan yanaklarında isilik gibi şeyler çıkmaya başladı çok hassas ciltli bir oğlum var ne dokunuyor bilmiyorum kan testlerinde sıkıntı çıkmamıştı ama galiba detaylı gıda intoleransına baktırmak lazım
Bizde de gel ,mama , baba ,abla diyo simdi . baya bay yapmayi ,gel yapmayi ,cak yapmayi ,alkisi ogrendi masallahİyi geceler kızlar maşallah çocuklarımıza
Dil gelişimleri nasıl peki selim dünden beri nenne dedde demeye çalışıyor çok tatlı oluyoryürüteçle vızır vızır gidiyor ama ben yürütmek isteyince yürümek istemiyor ayakta dikili durmayı çok seviyor mutfakta falan pijamama asılıp kalkıyor arkamda, kıpırda kıpırdayabilirsen yaşımıza 1 hafta kaldı kilo boy merak ediyorum bende.. Öte yandan yanaklarında isilik gibi şeyler çıkmaya başladı çok hassas ciltli bir oğlum var ne dokunuyor bilmiyorum kan testlerinde sıkıntı çıkmamıştı ama galiba detaylı gıda intoleransına baktırmak lazım