2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Masallah bir yasinda oldular bile 😊 ben dogum gunu yapamayacgm ama benim kizim baya hareketli ve aglak bensiz asla durmuyo , surekli benle temas halinde olmak istiyor . yurumeye basladi sayilir evde yuruyor disarda daha yuruyemiyor . emekleme baya hizlandi masallah 😁 kilo olarak bence 12 uzeri gibi ama yas asisinda bakacaz artik 😁
Maasallah canim🥰 ben kizima doğum günü yaptığım için oğluma da yapicam şimdi haksızlık olmasın. İlerde hesap sormasin ablama var da bana yok diye 😄 gerci doğum günü dediğim de kendi aramızda yani öyle çağıracağmız kimse yok buralarda. Birkac sus aldım resimli de pasta yaptırıcaz. Dün akşam da kendim kartondan 1 maketi yaptım. Öyle el emeği bir seyler görüntü olsun diye işte.
İyi geceler kızlar maşallah çocuklarımıza
Dil gelişimleri nasıl peki selim dünden beri nenne dedde demeye çalışıyor çok tatlı oluyor 😁yürüteçle vızır vızır gidiyor ama ben yürütmek isteyince yürümek istemiyor ayakta dikili durmayı çok seviyor mutfakta falan pijamama asılıp kalkıyor arkamda, kıpırda kıpırdayabilirsen😆 yaşımıza 1 hafta kaldı kilo boy merak ediyorum bende.. Öte yandan yanaklarında isilik gibi şeyler çıkmaya başladı çok hassas ciltli bir oğlum var ne dokunuyor bilmiyorum kan testlerinde sıkıntı çıkmamıştı ama galiba detaylı gıda intoleransına baktırmak lazım
Maasallah canim selim pasaya. Ya benim oğlan da bence yavaş yani kizimin bu yaşta yürüme çabası vardi bazı kelimeleri net söylüyordu ama oğlan fos cikti🤣 anne baba nenne dede falan böyle anlamsız şeyler söylüyor net bir şey yok. Bizim alerji de tamamen geçti diye düşünüyorum süt yumurta yediriyorum cunku artık. Sorun yok gibi bakalım.

Bu da yaptığım 1maketi safari temalı yapicaz. Dün 12ye kadar uğraştım böyle basit durduğuna bakmayin🤣kartondan 1 yapıp üstüne kahve evayla kapladım yapraklar da eva. Figürler de yazıcıdan çıkarttık. Böyle bir şey ortaya cikti

Eklentiler

• 20220526_232112.jpg
    20220526_232112.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 102
Bu da yaptığım 1maketi safari temalı yapicaz. Dün 12ye kadar uğraştım böyle basit durduğuna bakmayin🤣kartondan 1 yapıp üstüne kahve evayla kapladım yapraklar da eva. Figürler de yazıcıdan çıkarttık. Böyle bir şey ortaya cikti
Cok tatli olmus 😊 bende buyuk kizima yapmistim dogum gunu ama 3 yasinda yapmıştım herseyi kendisi secsin diye cunku baska yapmiycam 😁 bu kizima da insallah oyle yapmayi dusunuyorum

Merhaba , bir sorum olacak yaşayan varsa cicevaplarsa çok sevinirim
Mastit değil ama göğüste düğümlenme yaşadım sol tarafta , masajla vs indi şiş olan yer . Ama 5.gün bitti benim iki göğsümden de gelen süt hala artmadı . Bir hafta sürer eskiye dönmesi dediler ama süre de dolmak üzere . Başına gelen var mi ? Sütü artan var mı? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum sütünüz ne zaman tekrar arttı?
Ben mastit de yaşadım mastit öncesi evreyi de süt azalmadı ben de ya da azalacak die tatlı, rezene çayları vs tükettim onlar etkili oldu ama sütün akışı deişmişti tıkalı kanallar çok işlevli akıtmadı sanrm kızım pek haz etmedi o göğsümü emmekten hala da çok sevmez bir yaş olcak nerdeyse yaşadığımda 1.5aylıktı kızım

düzeldi ama. 22 gün kadar sürdü ve yoğun yanık gibi pişikler can acısı aglamalar uykusuzluk cok zor geçti gerçekten allah baska dert vermesin bu süreçte oturmayan uyku düzenimiz de tabi mahfoldu neyse dedim ama cok yorgunum kızlar
Çok çok geçmş olsn sizden hepimizden uzak olsn hastalıklar perişan oldu bütün bebelerimiz bu yıl

Lessm yeni yaşı hayırlı olsun mert oğlanın 🎂🎉 alerjinin geçmesine çok sevndm🙏🏿 Boy pos yerinde maşallah 🧿 o kiloyu kaldırmak zor ayaklanması geç olablr bence 😅 yaptığın 1 e bayıldm ellerine sağlık🤗 fotolardan paylaşım doğum günü kutlayan anneler ilham verin bizlere de hem 🥰 tüm bebelerimiz sağlıkla nice yaşlar görsünler şimdiden 🙏🏿🙏🏿🥰💜

Çok güzel olmus ellerine sağlık

Lessm yeni yaşı hayırlı olsun mert oğlanın 🎂🎉 alerjinin geçmesine çok sevndm🙏🏿 Boy pos yerinde maşallah 🧿 o kiloyu kaldırmak zor ayaklanması geç olablr bence 😅 yaptığın 1 e bayıldm ellerine sağlık🤗 fotolardan paylaşım doğum günü kutlayan anneler ilham verin bizlere de hem 🥰 tüm bebelerimiz sağlıkla nice yaşlar görsünler şimdiden 🙏🏿🙏🏿🥰💜
Sagol canim benim insallah 😘 şöyle yaptık doğum gününü el emeği göz nuru😀 masanın önündeki figürleri de yazıcıdan çıkarttık. Baya masrafsız oldu bu oglan🤣

Eklentiler

• Screenshot_20220528-173009_Gallery.jpg
    Screenshot_20220528-173009_Gallery.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 89
Sagol canim benim insallah 😘 şöyle yaptık doğum gününü el emeği göz nuru😀 masanın önündeki figürleri de yazıcıdan çıkarttık. Baya masrafsız oldu bu oglan🤣
çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık. bende ufakda olsa bişey yapmak istiyorum kızımada yapmıştım haksızlık olmasın.😅

Merhaba kızlar 1 yaşa geldik şaka gibi. Geçen sene bu zamanlar ben doğuramıcam bu çocuk içerde kalcak diye ağlıyodum zaten de 14 hazirana kadar bekletmişti bizi. Ama üzerinden bi sene bile geçti şimdi ilk yaşı geldi çok mutluyum. Sağlıklı mutlu huzurlu güzel ömürleri olsun bebişlerin hepsinin 😇
Bizim kız 12 kg falan. çok hızlı emekliyor, ayakta duruyor ama yürüme yok. Diş bizim baya bekletmişti sonra peş peşe çıktı, şu an 5 tane var 2 tane de yarısı görünüyor yolda.
İştah kesildi bu ara sadece emiyor resmen. Mutfakta pijamama tutunup yapışma huyu bizde de var malesef kıpırdamadan yemek yapmaya çalışıyorum genelde🤣
Doğum günü için kararsızım ya.. yapmak istiyorum ama hafta içine geliyor. Haftasonu yap gelelim diyenler var. Gününde yapmadıktan sonra anlamsız geliyo bana. Sizce gününü değiştireyim mi yoksa ben gününde yapayım gelen gelsin m i?

Merhaba hanımlar ben de girmiyorum pek,okudum az önce bayağı kişi yazmış durumlarını paylaşmış ne güzel mutlu oldum okudukça.benim oğlanın yaşına da az kaldı onaltısında inşallah.abileri mutlu olsun diye bi pasta keseriz farklı bişey düşünmüyorum açıkçası zaten yorucu geçiyor günler.biz yürüyoruz on gündür falan 🧿bayağı ilerliyor sonunda düşüyor tabi henüz ama.aşıya gitmedik boy kilo bilmiyorum şu an

Maşallah ellerine sağlık çok güzel olmş abartı hiçbişi olmadan çok şık 👌🏿🥰

Merhaba kızlar 1 yaşa geldik şaka gibi. Geçen sene bu zamanlar ben doğuramıcam bu çocuk içerde kalcak diye ağlıyodum zaten de 14 hazirana kadar bekletmişti bizi. Ama üzerinden bi sene bile geçti şimdi ilk yaşı geldi çok mutluyum. Sağlıklı mutlu huzurlu güzel ömürleri olsun bebişlerin hepsinin 😇
Bizim kız 12 kg falan. çok hızlı emekliyor, ayakta duruyor ama yürüme yok. Diş bizim baya bekletmişti sonra peş peşe çıktı, şu an 5 tane var 2 tane de yarısı görünüyor yolda.
İştah kesildi bu ara sadece emiyor resmen. Mutfakta pijamama tutunup yapışma huyu bizde de var malesef kıpırdamadan yemek yapmaya çalışıyorum genelde🤣
Doğum günü için kararsızım ya.. yapmak istiyorum ama hafta içine geliyor. Haftasonu yap gelelim diyenler var. Gününde yapmadıktan sonra anlamsız geliyo bana. Sizce gününü değiştireyim mi yoksa ben gününde yapayım gelen gelsin m i?
Bencede haftasonu yap

Merhaba hanımlar ben de girmiyorum pek,okudum az önce bayağı kişi yazmış durumlarını paylaşmış ne güzel mutlu oldum okudukça.benim oğlanın yaşına da az kaldı onaltısında inşallah.abileri mutlu olsun diye bi pasta keseriz farklı bişey düşünmüyorum açıkçası zaten yorucu geçiyor günler.biz yürüyoruz on gündür falan 🧿bayağı ilerliyor sonunda düşüyor tabi henüz ama.aşıya gitmedik boy kilo bilmiyorum şu an
Bende doğum günü yapmak isteyip te yapamayacağım aynen çok yoruluyorum abimiz sağolsun çok hiperaktif eve bile yetişemiyorum, perşembeye geliyor günümüz haftasonu anneanne dede ve babaanne gelir birlikte bir pasta keseriz

X