2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar oğlum örümcek de çok vakit geçiriyor siz kullanıyormusun uz
Ben nerdeyse hic koymadim benim kizim pek sevmedi . pek koymakta iyi degil diye bende rahat biraktim . yavas yavas azaltabilirsin artik canim zaten yurume cabalari baslar bu aylarda

Selam kizlar benim oğlan tam 11 aylık çok aşırı hareketli yemek yerken bile sürekli hareket halinde kucakda asla oturmaz orumcekde de durmuyor çünkü çok hareket edemiyor içinde 4 aylıkken döndu 9 ayda emekledi var mı bizim gibi çok hareketli olan ve nasıl zapdediyorsunz😁

Selam kizlar benim oğlan tam 11 aylık çok aşırı hareketli yemek yerken bile sürekli hareket halinde kucakda asla oturmaz orumcekde de durmuyor çünkü çok hareket edemiyor içinde 4 aylıkken döndu 9 ayda emekledi var mı bizim gibi çok hareketli olan ve nasıl zapdediyorsunz😁

Biz de böyleyiz. Çok hızlı dört dönüyorum çevresinde. Mama sandalyesinde sürekli hareket halinde. Bi yere gidince herkese sataşıyor resmen bağırıp çağırıyor. Hiçbir şeyden korkmuyor yüksek ses hayvanlar. Hatta kavga eden köpeklerin arasına at kahkaha atar. Deli bu çocuk galiba diyorum. Geçen eşim bahçede bıraktı. Sahipli ama başıboş gezen köpek vardı. Ona emekledi. Köpek yattı. Köpeğin karnını mıncıklamaya başladı. Köpek havlayarak kaçtı. Bizimki gülüyor. Sürekli aksiyon istiyor. Yürütece koyamıyoruz yaygarayı basıyor. Valla doğduğundan beri zor bebeydi. Gittikçe beter oluyor. Yürüme belirtisi yok hareketleri o kadar hızlı ki yürümesi imkansız şu an. Çok çabuk düşüyor. Çok dengesiz.

HERKESE KOCAMANN SELAMMM
Kızlar aylar oldu buraya girmeyeli. Çok tuhaf hissettim kendimi buraya girerken, anılarım depreşti resmen 🥺 inşallah herkes iyidir. Kimseden haberim yok, bebişler de büyümüştür şimdi eminim… 1 yaşımıza da 1 ay kaldı şunun şurasında 🥲 bende doğum günü hazırlıklarına başladım. Siz nasıl yapcaksınız doğum gününüzü? İnstgramda yada nette güvendiğiniz alışveriş siteleri varmı önerebileceğiniz.?

Kizlar sizin bebislerin disleri hangi sirayla cikiyo ? Bizim ki bi tuhaf geldi bana . su sekilde oldu iki alt dis cikti , ustten en ondeki bi dis cikti sonra ikinci cikmadi . dun alttan ucuncu cikti ,bugun de ustten yan dis cikmis normal mi ? Bide emzik falan emerken birden aglamaya baslayip agzindan atiyo . en kötüsü de neremi yakalarsa isiriyo 🙄

Sağolasın canım benim iyiyiz çok şükür. Abi okula gidiyor, kız da biraz geriden gelmeye devam hala. Süreklide ilgilenemediğimden belki biraz yemek sorununu çözemedik. Çiğneme ve yutma da sıkıntımız var hala ama 7.dişimiz çıktı işe yaramasa da:) Oturduğu yerden sağa sola dönerek birşeylere ulaşma çabası harici emekleme, ayağa kalkma vs yok bizde. Gelişim haricinde çok şükür bir hastalığımız yok yavaş yavaş büyüyoruz teyzesi:)
Sen nasılsın selim paşa nasıl yorumlar epey birikmiş okuyamadım şimdide sızar kalırım valla herkes uyumuşken pilim bitiyor benim de:anne:
Sağlık olsun canım varsın iyi olsun herşey olur zamanla ben beşiğinde pusette yattığı günleri çok özlüyorum desem🙈
Selim hamdolsun iyi büyüyor teyzesi az kaldı yaşına.. Bende yemek konusunda abisinde olduğu kadar dikkatli değilim bazen bunu vicdan yapıyorum ama napayım 😔
Abiyi eğitime götürürken babaanne yada anneanne ile kalıyor arkamdan çok ağlıyor benim de içim kopuyor.. Babası geldiğinde de babanın kucağından inmek istemiyor.. Biraz yabanilik yapıyor abimler sevmek isteyince gitmiyor onlara alırlarsada çok ağlıyor.. Dün ilk kez salıncağa bindirdim onu çok hoşuna gitti hep oynayan çocukları izledi..
Kızlar oğlum örümcek de çok vakit geçiriyor siz kullanıyormusun uz
Örümcek dediğin yürüteç mi, bizde de var benim büyük kurtarıcım yoksa paçalarımdan ayrılmıyor mutfakta falan

Sağlık olsun canım varsın iyi olsun herşey olur zamanla ben beşiğinde pusette yattığı günleri çok özlüyorum desem🙈
Selim hamdolsun iyi büyüyor teyzesi az kaldı yaşına.. Bende yemek konusunda abisinde olduğu kadar dikkatli değilim bazen bunu vicdan yapıyorum ama napayım 😔
Abiyi eğitime götürürken babaanne yada anneanne ile kalıyor arkamdan çok ağlıyor benim de içim kopuyor.. Babası geldiğinde de babanın kucağından inmek istemiyor.. Biraz yabanilik yapıyor abimler sevmek isteyince gitmiyor onlara alırlarsada çok ağlıyor.. Dün ilk kez salıncağa bindirdim onu çok hoşuna gitti hep oynayan çocukları izledi..

Örümcek dediğin yürüteç mi, bizde de var benim büyük kurtarıcım yoksa paçalarımdan ayrılmıyor mutfakta falan
Yemek konusu 2.çocuklarda hep sıkıntı galiba. Napalım sürekli de dikkat edemiyoruz. Senin işin daha da zor abisiyle. Bizde de kız hep özel ilgi istiyor bu beni çok yoruyor. Keşke hareketlense de kendi kendine birşeylerle oyalansa derdindeyim bende:)
ağlama konusunda; ben bir kere annemler yeni gelmişti, okula gitmem gerekti, onlara bırakmıştım 2 saatliğine ondan sonra ben bırakıp gidicem diye galiba kaygı başladı hala da devam ediyor. Ayağa kalksam ağlar gidiyorum diye. Bu 2 yaşına kadar bile sürebiliyormuş yandık:)
babayla alakamız yok tamamen yabancı görüyor. Hani kızlar babaya düşkün olırdu😄
Salıncağa oturmaya başladığından beri bindiriyorum parkta, bayılıyor. Hiç kaldırmasam duracak yani saatlerce:) yürüteçe bindirmedim hiç hoppalası var az da olsa duruyor yemek yaparken. Bazen onda tutup ipinden sallıyorum. Nasıl oyalacağımı şaşmış durumdayım 🤦‍♀️

Kızlar sizin bebeklerde alkış baybay var mı ya bizimki bir iki kere yaptı bıraktı alkışı baybay hiç yok endişelenmeli miyim

Kızlar sizin bebeklerde alkış baybay var mı ya bizimki bir iki kere yaptı bıraktı alkışı baybay hiç yok endişelenmeli miyim
Her bebek farklıdır canım karşılaştırmaya baksak benimki daha yenidoğan gibi:)
Bizim kız baybay, alkış, öpücük, hayır ı yapıyor. Bir de herşeye mama diyor gören aç diyor ama bana da mama diyor ingilizce falan da öğretmedik önce onu öğrenmiş ya da bilmiyorum artık 😄

Selam kızlar,
Yrmek konusunda benim yüzümü güldürdü güneş, demir hiç yemezdi maşallah güneş iştahlı ama bu sefer de onu doyuramıorum 🤪😂 sürekli bzm yemeklere sulanıo onunkileri tuzsuzken ayırıorum ayrı yemek yapmayı neredeyse bıraktm. Yürüyünce o paçalara yapılma bitmio gineş yürüo ama hala paçamda bazen o kdr paçamdaki pijamamı çeke çeke düşürüo 😅😅 ben işe giderken ağlıo ve öğlen geliorm eve geliş saatimi bilio, yaşına gelince öğle aramda emzirmeye gelcem sadece şimdi yarım gün çalışıorm ama tam güne dönünce öğlen gidişlerimde de ağlayacak bu gidişle. Oğlumun adaptasyonu kolay olmştu umarım kızcaaazımın da kolay olur🙏🏿 Baybay gel git alkış var, anne baba dede hadi abi dio ama canı isterse hepsi yap diyince yapmıo uyuz😂

Canım biz tatildeyken birden ateşlendi 39.6 oldu. Acile götürdük. Orta kulak iltihabı dedi. İğne verdi antibiyotik onu kullanmak istemedik diye şuruba döndü. Çocuk bayağı kötü ya. Ondan yemiyordu belki de. Orta kulak sinsi yavaş ilerler dedi doktor. Muhtemelen bayağıdır kulağı acıyormuş.
Şimdi sadece mama ve anne sütü alıyor bıraktım ek gıdayı iyileşene kadar.. :KK43:
Siz nasıl oldunuz?
Ya sinirim bozuldu bir türlü iyileşemiyoruz. Kaçıncıya hasta oluyor artık çok yoruldum :KK43:
Geçmiş olsun canım umarım artık daha iyidir. Biz de yeni iyileştik arka arkaya bisürü rahatsızlık geçirdi ins uzunca bir ara verir cok yorucu

HERKESE KOCAMANN SELAMMM
Kızlar aylar oldu buraya girmeyeli. Çok tuhaf hissettim kendimi buraya girerken, anılarım depreşti resmen 🥺 inşallah herkes iyidir. Kimseden haberim yok, bebişler de büyümüştür şimdi eminim… 1 yaşımıza da 1 ay kaldı şunun şurasında 🥲 bende doğum günü hazırlıklarına başladım. Siz nasıl yapcaksınız doğum gününüzü? İnstgramda yada nette güvendiğiniz alışveriş siteleri varmı önerebileceğiniz.?
Selam canım

Ben de hzırlık için arastırmalardayım. Bişeyler bulursan bana da gönder lütfen

Geçmiş olsun canım umarım artık daha iyidir. Biz de yeni iyileştik arka arkaya bisürü rahatsızlık geçirdi ins uzunca bir ara verir cok yorucu

Evet 3 kez ard arda hastalandık. Viral boğaz enfeksiyonu 6. Hastalık üstüne orta kulak iltihabı.
Öncesinde de kovid geçirmişti. Kısacık ömründe 4 kez hasta oldu çocukcağız. Neyse dermansız dert olmasın. Bunlar zaten olacak diye kendimi avutuyorum.
Evet şimdi şükür iyiyiz sağolasın 🥲

Selam canım

Ben de hzırlık için arastırmalardayım. Bişeyler bulursan bana da gönder lütfen

Trendyolda bu süsleri buldum hoşuma gitt benim sanırım bunlarla yapıcam :)

Eklentiler

• 12B7F4A6-F6DF-43D2-8A62-39BF1408557C.png
    12B7F4A6-F6DF-43D2-8A62-39BF1408557C.png
    283,2 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba kızlar bi süredir yoktum inşallah iyisinizdir bebişler de iyidir. Gerçi artık bebiş diyesim gelmiyor kocaman çocuk oldu bunlar ya ne çabuk geçiyor zaman. Biz de yürüme yok henüz. Ayakta durabiliyor hatta hiç oturmuyor hep dikiliyor öyle bi yerlere tutunup. 5 diş çıktı. 4 altta, 1 üstte. Üst diş geç çıktı nedense. Onun dışında eğleniyoruz baya. Her dediğimi anlıyor sanki : )

ben direk beşiği kaldırdım. içinde yatmıyor aynı kızımda böyleydi o yüzden yer yatağı yaptım orada uyuyor.

Bizim kız da beşiğini asla sevmedi. Anne yanı beşiği kaldırdıktan sonra mobilya beşiğe alıştırmaya çalıştım olmadı. Koyduğum gibi uyanıp ağlıyordu yani sanki diken vardı beşikte. Öyle süs duruyor koca beşik. Ben de yatak odasında yere yer yaptım orda uyuyor 🤦🏼‍♀️

X