MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Evet gündüz gitmek sıkıntı değil evde bakıcı var ama benim kanamalarım hep gece oluyor gecenin köründe küçücük çocuk evde tek başına uyuyor aklım onda kaldı geçen gün mesela. Şu kanamalardan bir kurtulsam başka birşey istemiyorumSen yine de doktor kontrolunde ol canım. Ne olur ne olmaz. Evde bir çocuk varken sürekli hastaneye gitmek de problem ama şu kanama bitene kadar bir şekilde dr gözetiminde olsan iyi olur diye düşünüyorum.
Amin canım inşallah bende baktircam tekrardan sağlık ocağıda yapıyor ama hep normal diyip geciyorlarHayırlısıyla iyi geçer inşallah canım. Bende haftaya salıya randevu bulabildim şu tsh falan baktiriacm tekrardan
Şu mübarek günün hurmetine inşallah tez zamanda geçer kanamaların canimEvet gündüz gitmek sıkıntı değil evde bakıcı var ama benim kanamalarım hep gece oluyor gecenin köründe küçücük çocuk evde tek başına uyuyor aklım onda kaldı geçen gün mesela. Şu kanamalardan bir kurtulsam başka birşey istemiyorum
Sen onların dediğine bakma canim kadın doğum bilir o degerleri. Benim de 3.3tu hiç yorum yapmadı kendim doktora gösterdim.Amin canım inşallah bende baktircam tekrardan sağlık ocağıda yapıyor ama hep normal diyip geciyorlar
Çok sağol canımŞu mübarek günün hurmetine inşallah tez zamanda geçer kanamaların canim
İkiz oldukları için seni yoruyorlar birazcık inşallah cabuk atlatirsin canimÇok sağol canıminşallah, bende buradaki herkes için dua edeceğim, umarım hepimiz iyi oluruz birkaç gündür kötü haberler alıyoruz hep
Çok sağol canım inşallahİkiz oldukları için seni yoruyorlar birazcık inşallah cabuk atlatirsin canim
Üç ayı atlatınca rahatlarız inşallah canım böyle olunca kolay değil ama ikiz olduğu için kanama fazla olabiliyor daha risk var heralde ama tehlikeli zamanları bi atlatalım bol bol deriz ilerideÇok sağol canım inşallahkeşke bulantı yorgunluk gibi belirtilerle yorsalar...Onlar için üzülüyorum büyüdüklerinde ben ne çektim sizi 9 ay karnımda taşıdım diye duygu sömürüsü yapacağım .Hele bi gelsinler..
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzDuyulur canım bende bugün tam 7 oldum gidicem insallah Öyle boş falan düşünme ben gebe olduğumu öğrendim ogreneli lekelenme dışında belirtim olmadı zaten bazen 7. Haftadan sonra belirtiler giderek azalabiliyormuş vücut gebeliği kabul edip alıştığı için
Canım benim kanamam da iğneden sonra böyle biraz kesildi sonra bida geldi sonra şu an tamamen kesildi Ağrı'da ilk geldiği gün vardı bende sonra hiç olmadı Protestan içiyorsun dur heralde ona devam et mutlaka bide hiç kalkma ben hiç kalmadım wc dışında bol su iç bide İnşallahh seninkine kesilirÇok sağol canım inşallahkeşke bulantı yorgunluk gibi belirtilerle yorsalar...Onlar için üzülüyorum büyüdüklerinde ben ne çektim sizi 9 ay karnımda taşıdım diye duygu sömürüsü yapacağım .Hele bi gelsinler..
Ayy inşallah kesilirCanım benim kanamam da iğneden sonra böyle biraz kesildi sonra bida geldi sonra şu an tamamen kesildi Ağrı'da ilk geldiği gün vardı bende sonra hiç olmadı Protestan içiyorsun dur heralde ona devam et mutlaka bide hiç kalkma ben hiç kalmadım wc dışında bol su iç bide İnşallahh seninkine kesiliryaramaz ikizler
Evet yaa şu üç ay geçsin herşey iyi olacak hayırlısıyla ikinci üç ay çok rahat geçmişti ilk hamileliğimde bu da öyle olur inşallah hepimizinki deÜç ayı atlatınca rahatlarız inşallah canım böyle olunca kolay değil ama ikiz olduğu için kanama fazla olabiliyor daha risk var heralde ama tehlikeli zamanları bi atlatalım bol bol deriz ileride
Hayırlısıyla düzelir insallah kuzumhayırlısı olsun diyorum umarim sağlıklıdır benim umudum bu bebek. normalde taynim olmadığı için evlendiğimde n beri eşimden uzaktayım korona dönemi uzaktan eğitim başlayınca sans bana güldü evimiz kurabildik. halen mahkemede tayin isim 1.5.yildir bitmedi es durumundan ilk derece mahk olumsuz verdi bizi ayrı bıraktı temyize gittik oda 1 yildir sürüyor. Bu bebek benim umudum du acikcasi.
uzamasını sebebi unvde çalışma çakılı kadro olduğu için daha doğrusu çok karışık işler anlatsam neler dönmüş dersin artık pek guvenim kalmadı. baska şekilde işten ayrılmaya bakacam
İnan benimkide öyle 2 abisinin yapmadığını bu yapıyor sağlıkla gelsinlerde ne yapalım yaramaz olsunlarAyy inşallah kesilirçok teşekkür ederim tavsiyelerin için benimkiler abilerinden daha yaramaz çıktılar
Ayy cift maske, eldiven tak, iner inmez degistir eldiven ve maskeni, Allahım korusun sızı4 20 gece bide halk otobüsüyle gitcez inşallah birşey olmaz bakalim
Amin canım sağol valla hep çift maske geziyorum valla iner inmez elimi yikadim şimdi daha 4 20 olacakta ben gircem zamanda geçmezAyy cift maske, eldiven tak, iner inmez degistir eldiven ve maskeni, Allahım korusun sızı
Bişey olmaz allahın ıznıyleMerhaba kızlar sinirlerim çok bozuk hastaneden eve geldikten sonra hiçbirşey gelmemişti ama dün gece yine adet kanaması gibi bir kanama yaşadım koyu kırmızı ve çoktu, pıhtı veya ağrı yoktu her zamanki gibi ama beni çok korkutuyor. Şu ağrısız kanama yaşayan arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir mi yaa cidden çıldıracağım
Amin canım insallahHadi inşallah güzel haberler bekliyoruz
Bende 1 program var haftalık anlatıyor 7.haftada annede ki değişiklikte kahverengi lekeden bahsediyor inşallah bendende gelmez bakalımArkadaşlar benim de bugün 7+3 ve leke gelmeye başladı. Gerçekten çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?