• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah razi olsun 😞😥aglamaktan yazamadim rabbim sizinkileri korusun
çok geçmiş olsun RABBİM yerini sağlıkla tekrar doldursun inşallah. ALLAH ım sabırlar versin
😂Bende bende 😁 benim bir yöntem daha var eşim 3 çocukta ne istiyosa o oldu inşallah bunda da tutar ilk çocuğu o erkek istiyodu ben kız erkek oldu o ikinciyi de erkek istiyordu birbirlerine destek olsunlar diye ben yine kız istiyordum erkek oldu 3. De kız olsun dedi ve kız oldu şimdi sırf kızımız yalnız kalmasın diye bu maceraya atıldık inşallah kız olur tabi önce sağlık 🤗
Ayyy hayalimdeki çocuk sayısı ve cinsiyetleri maşallahhh :KK36:

benim kesemm haftam göre iyi çıkması normal şeklinde değilmiş doktor kesin birsey konuşamam dedi hcg değerlerime bakacak arkasindkai farka. moralim bozuldu acikcasi

canim çok sıkıldı yaa anlatamam zaten pimpiriki birisiyim boyle çıkması moralmen çok üzdü beni

beta hcg değerlerine bakılacak bir azalma varmi diye azalma varsa gebelik sağlıklı değildir dedi.

benim kesemm haftam göre iyi çıkması normal şeklinde değilmiş doktor kesin birsey konuşamam dedi hcg değerlerime bakacak arkasindkai farka. moralim bozuldu acikcasi
Nerdeyse aynı durumdayız, bana kese İle ılgılı bısey demedı, kese ve yolk gorunuyor, kalp atısı alamadık, belkı kucuk oldugundan dedı, beta ıstedı, cuma gunu gıdıcem bakalım, beta da sonraları ıkı kat artıs gostermezmıs daha yavas ılerlermıs ılerkı haftalarda, ona da az cıktı falan dıye uzulme tmm mı.. Allahtan hayırlısını dılıyorum ben, 2 gun once bende cok mahvettim kendımi, insallah saglıklı grbelıkse eger zaten ilerlıcektır..

Onceden sık sık lavaboya cıkıyodum simdi ise lavaboya cikmiyorum simdi ise sabahlari midem donuyo hic istahim yok ac ve ya tok oldugumu anlamiyorum cumartesi kalp atisi icin doktorq gitcem ama icten ice de korkuyorm acaba bos gebelik mi diye o zamn 7+2 gunluk oluyorum benimm gibi boyle olan varmi ve 7 haftalikta kesin duyulur degil mi kalp atisi

7. Hafta ultrason görüntüsünde Kese ezik büzükse fasulyeye benziyorsa erkek yuvarlaksa kız diye bir tahmin yöntemi var benim diğer çocuklarda tuttu bunda bakalım tutacak mı
Bende tutmadı 😂 kızımda ezük büzük 🤣 Buda Ve bu bebeğinde koz olduğunu düşünüyorum

Onceden sık sık lavaboya cıkıyodum simdi ise lavaboya cikmiyorum simdi ise sabahlari midem donuyo hic istahim yok ac ve ya tok oldugumu anlamiyorum cumartesi kalp atisi icin doktorq gitcem ama icten ice de korkuyorm acaba bos gebelik mi diye o zamn 7+2 gunluk oluyorum benimm gibi boyle olan varmi ve 7 haftalikta kesin duyulur degil mi kalp atisi
Duyulur canım bende bugün tam 7 oldum gidicem insallah Öyle boş falan düşünme ben gebe olduğumu öğrendim ogreneli lekelenme dışında belirtim olmadı zaten bazen 7. Haftadan sonra belirtiler giderek azalabiliyormuş vücut gebeliği kabul edip alıştığı için

Duyulur canım bende bugün tam 7 oldum gidicem insallah Öyle boş falan düşünme ben gebe olduğumu öğrendim ogreneli lekelenme dışında belirtim olmadı zaten bazen 7. Haftadan sonra belirtiler giderek azalabiliyormuş vücut gebeliği kabul edip alıştığı için
Bende.allaha sukur hic lekelenme olmadi sag kasik tarafim agri oluyo azdan azdan arada simdi de midem bulaniyo insallah duyariz kalp atislarini

Nerdeyse aynı durumdayız, bana kese İle ılgılı bısey demedı, kese ve yolk gorunuyor, kalp atısı alamadık, belkı kucuk oldugundan dedı, beta ıstedı, cuma gunu gıdıcem bakalım, beta da sonraları ıkı kat artıs gostermezmıs daha yavas ılerlermıs ılerkı haftalarda, ona da az cıktı falan dıye uzulme tmm mı.. Allahtan hayırlısını dılıyorum ben, 2 gun once bende cok mahvettim kendımi, insallah saglıklı grbelıkse eger zaten ilerlıcektır..
hayırlısı olsun diyorum umarim sağlıklıdır benim umudum bu bebek. normalde taynim olmadığı için evlendiğimde n beri eşimden uzaktayım korona dönemi uzaktan eğitim başlayınca sans bana güldü evimiz kurabildik. halen mahkemede tayin isim 1.5.yildir bitmedi es durumundan ilk derece mahk olumsuz verdi bizi ayrı bıraktı temyize gittik oda 1 yildir sürüyor. Bu bebek benim umudum du acikcasi.

Ben de cuma günü kalp atışı için gidicem 7+1 oluyorum. İki hafta önce gittim en son 5+1 de kese büyümüş yolk sac var dedi. Haftaya gelsen duyarız ama sen iki hafta sonra gel garanti olsun dedi. İnşallah duyucaz pıt pıt atan kalpleri 😍 Ben de hem heyecanlıyım hem tedirginim allak bullak duygular içindeyim. İlk gebeliğim olacak bilmiyorum belirtilerim de yok denecek kadar az hatta ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmazdim. Rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Ben de cuma günü kalp atışı için gidicem 7+1 oluyorum. İki hafta önce gittim en son 5+1 de kese büyümüş yolk sac var dedi. Haftaya gelsen duyarız ama sen iki hafta sonra gel garanti olsun dedi. İnşallah duyucaz pıt pıt atan kalpleri 😍 Ben de hem heyecanlıyım hem tedirginim allak bullak duygular içindeyim. İlk gebeliğim olacak bilmiyorum belirtilerim de yok denecek kadar az hatta ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmazdim. Rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Amin insallah su 3 gun gecsedeno gune varabilsrm bende sizin gibi ilk gebeligim hem heycn hem tedirginlik insallah duyariz kuzularin sesini🤲🌹

Back