- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Kayınvalıde veya annenın gelme durumu yok muYerimden kalkmıyorum ama evde çocuk olunca ister istemez biraz hareket etmek zorunda kalıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalıde veya annenın gelme durumu yok muYerimden kalkmıyorum ama evde çocuk olunca ister istemez biraz hareket etmek zorunda kalıyorsun![]()
Gözünaydın çok şükürKızlar bende dr dan çıktım çok şükür duyduk kalbini 128 atıyor dedi normal dedi boyu 7 cm dedi 6 +4 dedi çok şükür herşey normal çıktı kanama lekede gözükmedi
1.09 cm miş annesi miniğinEki Görüntüle 2711980 Selamlar hanımlar. Kalp atışını duyduk şükür dayanamadım özele gittik eşimle. Şükürler olsun rabbime. Yalnız heyecandan kaç mlim boyunu posunu soramadım. Sizceboyu posu nedir. Hiçbirşey belli olmuyor
TebriklerEki Görüntüle 2711980 Selamlar hanımlar. Kalp atışını duyduk şükür dayanamadım özele gittik eşimle. Şükürler olsun rabbime. Yalnız heyecandan kaç mlim boyunu posunu soramadım. Sizceboyu posu nedir. Hiçbirşey belli olmuyor
Tebrik ederim kuzumKızlar bende dr dan çıktım çok şükür duyduk kalbini 128 atıyor dedi normal dedi boyu 7 cm dedi 6 +4 dedi çok şükür herşey normal çıktı kanama lekede gözükmedi
Isallah canım hep dualarimdasinTebrik ederim kuzumdarısı bana ınsallah
İnşallah cümlemizin evlatları sağlıklı olsun1.09 cm miş annesi miniğinsağlıcakla büyüsün
crl bebek ölçüsü demek
![]()
Uktrason görüntüsünü verdi ise orada yazar kac mm olduguBenimde 7 mm sanırım heyecanla yanlis yazmisim inşallah sağlıcakla alırız kucaklarimiza
Aynen verdi 7.46 mm yazıyor daha çok küçük dedi çok incelemeyelim dedi 18 ine gün verdi bakalımUktrason görüntüsünü verdi ise orada yazar kac mm oldugu
Bana 1.5 ay sonraya gel dedi hayirlisiyla saglikla sekilde bebislerimize kavusalim insallahAynen verdi 7.46 mm yazıyor daha çok küçük dedi çok incelemeyelim dedi 18 ine gün verdi bakalım
bende sizin gibiydim ama zaman hızlı geçiyor gerçekten 2 gün önce gittim doktora elleri ayakları oluşmuş kalp atışlarını da dinledik,sdarısı başınıza bende 9+3 üm :)Ben de cuma günü kalp atışı için gidicem 7+1 oluyorum. İki hafta önce gittim en son 5+1 de kese büyümüş yolk sac var dedi. Haftaya gelsen duyarız ama sen iki hafta sonra gel garanti olsun dedi. İnşallah duyucaz pıt pıt atan kalpleriBen de hem heyecanlıyım hem tedirginim allak bullak duygular içindeyim. İlk gebeliğim olacak bilmiyorum belirtilerim de yok denecek kadar az hatta ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmazdim. Rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Şu an açık pembe ama doktor bebek şu an sağlıklı ama çok fazla kan var durum ciddi düşük tehtidi var dedi iğne ve hap verdi İnşallah bebeğim yaşar dua edin.Kahverengi mı?
Amin canım inşallah baba kan tahlili verdirdi onları yaptır getirirsin dedi belki küçük diye 20 gün sonraya cagirmistirBana 1.5 ay sonraya gel dedi hayirlisiyla saglikla sekilde bebislerimize kavusalim insallah
İnşallahh cnm, hıcbır iş yapma, kendını hıc yorma, Allahım esırgesınŞu an açık pembe ama doktor bebek şu an sağlıklı ama çok fazla kan var durum ciddi düşük tehtidi var dedi iğne ve hap verdi İnşallah bebeğim yaşar dua edin.
Evet ikisinin de gelme durumu var ama üzülmesinler diye düşük riski olduğunu söyleyemedikKayınvalıde veya annenın gelme durumu yok mu
Aynı ben.. ikimiz de sağ salim kucağımıza alırız inşallahŞu an açık pembe ama doktor bebek şu an sağlıklı ama çok fazla kan var durum ciddi düşük tehtidi var dedi iğne ve hap verdi İnşallah bebeğim yaşar dua edin.
Görmemişim.Tebrik ederim hayırlı olsuuunKızlar bende dr dan çıktım çok şükür duyduk kalbini 128 atıyor dedi normal dedi boyu 7 cm dedi 6 +4 dedi çok şükür herşey normal çıktı kanama lekede gözükmedi