• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eki Görüntüle 2711980 Selamlar hanımlar. Kalp atışını duyduk şükür dayanamadım özele gittik eşimle. Şükürler olsun rabbime. Yalnız heyecandan kaç mlim boyunu posunu soramadım. Sizceboyu posu nedir. Hiçbirşey belli olmuyor
1.09 cm miş annesi miniğin 😍sağlıcakla büyüsün 😇 crl bebek ölçüsü demek 🙂

Ben de cuma günü kalp atışı için gidicem 7+1 oluyorum. İki hafta önce gittim en son 5+1 de kese büyümüş yolk sac var dedi. Haftaya gelsen duyarız ama sen iki hafta sonra gel garanti olsun dedi. İnşallah duyucaz pıt pıt atan kalpleri 😍 Ben de hem heyecanlıyım hem tedirginim allak bullak duygular içindeyim. İlk gebeliğim olacak bilmiyorum belirtilerim de yok denecek kadar az hatta ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmazdim. Rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
bende sizin gibiydim ama zaman hızlı geçiyor gerçekten 2 gün önce gittim doktora elleri ayakları oluşmuş kalp atışlarını da dinledik,sdarısı başınıza bende 9+3 üm :)

Şu an açık pembe ama doktor bebek şu an sağlıklı ama çok fazla kan var durum ciddi düşük tehtidi var dedi iğne ve hap verdi İnşallah bebeğim yaşar dua edin.
İnşallahh cnm, hıcbır iş yapma, kendını hıc yorma, Allahım esırgesın 🙏🏻

Şu an açık pembe ama doktor bebek şu an sağlıklı ama çok fazla kan var durum ciddi düşük tehtidi var dedi iğne ve hap verdi İnşallah bebeğim yaşar dua edin.
Aynı ben.. ikimiz de sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙏♥️

Back