• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Duyulur canım bende bugün tam 7 oldum gidicem insallah Öyle boş falan düşünme ben gebe olduğumu öğrendim ogreneli lekelenme dışında belirtim olmadı zaten bazen 7. Haftadan sonra belirtiler giderek azalabiliyormuş vücut gebeliği kabul edip alıştığı için
Saat kacta randevun cnm

hayırlısı olsun diyorum umarim sağlıklıdır benim umudum bu bebek. normalde taynim olmadığı için evlendiğimde n beri eşimden uzaktayım korona dönemi uzaktan eğitim başlayınca sans bana güldü evimiz kurabildik. halen mahkemede tayin isim 1.5.yildir bitmedi es durumundan ilk derece mahk olumsuz verdi bizi ayrı bıraktı temyize gittik oda 1 yildir sürüyor. Bu bebek benim umudum du acikcasi.
Umudunu yitirme, daha kesın bısey yok, ınsallah tayın problemınız en kısa surede cözülür, eşin özelde mı calısıyor, veya sen sozlesmelı misin? O yuzden mı uzadı acaba?

Merhaba inşallah bende haziran annesi olacağım 4. Bebişim
Canım allah bağışlasın inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benim ilk gebeliğim belirtiler beni mahvetti asla ikinciyi düşünmüyorum filan diyorum senin kolay mı geçiyor cesaret edebilmişsin tebrik ediyorum annelik çok çok zor ve özel birşeymiş şimdi anlıyorum

Onceden sık sık lavaboya cıkıyodum simdi ise lavaboya cikmiyorum simdi ise sabahlari midem donuyo hic istahim yok ac ve ya tok oldugumu anlamiyorum cumartesi kalp atisi icin doktorq gitcem ama icten ice de korkuyorm acaba bos gebelik mi diye o zamn 7+2 gunluk oluyorum benimm gibi boyle olan varmi ve 7 haftalikta kesin duyulur degil mi kalp atisi
O kadar aynıyız ki buraya sürekli bunu yazmaktan da yoruldum ama belirti olsa bi dert biz de belirti yok diye üzülüyoruz. Bende de doğru düzgün bi belirti yok olanlar da mı azaldı bilmem. Bende cuma gideceğim yarın 7 haftalık oluyorum canım sana da yazarım

O kadar aynıyız ki buraya sürekli bunu yazmaktan da yoruldum ama belirti olsa bi dert biz de belirti yok diye üzülüyoruz. Bende de doğru düzgün bi belirti yok olanlar da mı azaldı bilmem. Bende cuma gideceğim yarın 7 haftalık oluyorum canım
Aynen olsa bir dert olmasa bir dert bizdeki bende yarin tam 7 hafta oluyorum ve cumartesi gitcem doktora gittiginzde banada yazarsanz sevinirim icten ice acaba bir sorun mu var diye dusunyorm.insallah kalp atisini duyabilirz🤲🌹🥰

Aynen olsa bir dert olmasa bir dert bizdeki bende yarin tam 7 hafta oluyorum ve cumartesi gitcem doktora gittiginzde banada yazarsanz sevinirim icten ice acaba bir sorun mu var diye dusunyorm.insallah kalp atisini duyabilirz🤲🌹🥰
Evet bende öyle valla okumadığım forum kalmadı ama görene kadar içimiz rahat etmeyecek 🙄 inşallah sağlıkla görürüz de rahatlarız

Nerdeyse aynı durumdayız, bana kese İle ılgılı bısey demedı, kese ve yolk gorunuyor, kalp atısı alamadık, belkı kucuk oldugundan dedı, beta ıstedı, cuma gunu gıdıcem bakalım, beta da sonraları ıkı kat artıs gostermezmıs daha yavas ılerlermıs ılerkı haftalarda, ona da az cıktı falan dıye uzulme tmm mı.. Allahtan hayırlısını dılıyorum ben, 2 gun once bende cok mahvettim kendımi, insallah saglıklı grbelıkse eger zaten ilerlıcektır..
hayırlısı olsun diyorum umarim sağlıklıdır benim umudum bu bebek. normalde taynim olmadığı için evlendiğimde n beri eşimden uzaktayım korona dönemi uzaktan eğitim başlayınca sans bana güldü evimiz kurabildik. halen mahkemede tayin isim 1.5.yildir bitmedi es durumundan ilk derece mahk olumsuz verdi bizi ayrı bıraktı temyize gittik oda 1 yildir sürüyor. Bu bebek benim umudum du acikcasi.
Umudunu yitirme, daha kesın bısey yok, ınsallah tayın problemınız en kısa surede cözülür, eşin özelde mı calısıyor, veya sen sozlesmelı misin? O yuzden mı uzadı acaba?
uzamasını sebebi unvde çalışma çakılı kadro olduğu için daha doğrusu çok karışık işler anlatsam neler dönmüş dersin artık pek guvenim kalmadı. baska şekilde işten ayrılmaya bakacam

Merhaba kızlar sinirlerim çok bozuk hastaneden eve geldikten sonra hiçbirşey gelmemişti ama dün gece yine adet kanaması gibi bir kanama yaşadım koyu kırmızı ve çoktu, pıhtı veya ağrı yoktu her zamanki gibi ama beni çok korkutuyor. Şu ağrısız kanama yaşayan arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir mi yaa cidden çıldıracağım 😔

Merhaba kızlar sinirlerim çok bozuk hastaneden eve geldikten sonra hiçbirşey gelmemişti ama dün gece yine adet kanaması gibi bir kanama yaşadım koyu kırmızı ve çoktu, pıhtı veya ağrı yoktu her zamanki gibi ama beni çok korkutuyor. Şu ağrısız kanama yaşayan arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir mi yaa cidden çıldıracağım 😔
Canım doktoruna söyle bi bakalım. Ikiz gebelik zor oluyordur belki ondandır. Biz 1bebekte zorlanıyoruz senin 2. Daha ağır geçirme durumun vardır belki hiç bilemiyorum ama dr ne diyor bu duruma

Canım doktoruna söyle bi bakalım. Ikiz gebelik zor oluyordur belki ondandır. Biz 1bebekte zorlanıyoruz senin 2. Daha ağır geçirme durumun vardır belki hiç bilemiyorum ama dr ne diyor bu duruma
Ağrısız veya pıhtısız olduğunda çok büyük bir risk arz etmiyor bide ikiz olunca asıl ağrı başlarsa düşük yapıyorum demekmiş ikizler olduğu için sadece kanama düşük belirtisi değilmiş ama beni çok yoruyor ve korkutuyor😔

Ağrısız veya pıhtısız olduğunda çok büyük bir risk arz etmiyor bide ikiz olunca asıl ağrı başlarsa düşük yapıyorum demekmiş ikizler olduğu için sadece kanama düşük belirtisi değilmiş ama beni çok yoruyor ve korkutuyor😔
Sen yine de doktor kontrolunde ol canım. Ne olur ne olmaz. Evde bir çocuk varken sürekli hastaneye gitmek de problem ama şu kanama bitene kadar bir şekilde dr gözetiminde olsan iyi olur diye düşünüyorum.

Back