• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sen yine de doktor kontrolunde ol canım. Ne olur ne olmaz. Evde bir çocuk varken sürekli hastaneye gitmek de problem ama şu kanama bitene kadar bir şekilde dr gözetiminde olsan iyi olur diye düşünüyorum.
Evet gündüz gitmek sıkıntı değil evde bakıcı var ama benim kanamalarım hep gece oluyor gecenin köründe küçücük çocuk evde tek başına uyuyor aklım onda kaldı geçen gün mesela. Şu kanamalardan bir kurtulsam başka birşey istemiyorum 🙏

Evet gündüz gitmek sıkıntı değil evde bakıcı var ama benim kanamalarım hep gece oluyor gecenin köründe küçücük çocuk evde tek başına uyuyor aklım onda kaldı geçen gün mesela. Şu kanamalardan bir kurtulsam başka birşey istemiyorum 🙏
Şu mübarek günün hurmetine inşallah tez zamanda geçer kanamaların canim

Amin canım inşallah bende baktircam tekrardan sağlık ocağıda yapıyor ama hep normal diyip geciyorlar
Sen onların dediğine bakma canim kadın doğum bilir o degerleri. Benim de 3.3tu hiç yorum yapmadı kendim doktora gösterdim.

Şu mübarek günün hurmetine inşallah tez zamanda geçer kanamaların canim
Çok sağol canım 💖 inşallah, bende buradaki herkes için dua edeceğim, umarım hepimiz iyi oluruz birkaç gündür kötü haberler alıyoruz hep😔🙏

İkiz oldukları için seni yoruyorlar birazcık inşallah cabuk atlatirsin canim 💖
Çok sağol canım inşallah 💞🙏 keşke bulantı yorgunluk gibi belirtilerle yorsalar...Onlar için üzülüyorum büyüdüklerinde ben ne çektim sizi 9 ay karnımda taşıdım diye duygu sömürüsü yapacağım .Hele bi gelsinler..

Çok sağol canım inşallah 💞🙏 keşke bulantı yorgunluk gibi belirtilerle yorsalar...Onlar için üzülüyorum büyüdüklerinde ben ne çektim sizi 9 ay karnımda taşıdım diye duygu sömürüsü yapacağım .Hele bi gelsinler..
Üç ayı atlatınca rahatlarız inşallah canım böyle olunca kolay değil ama ikiz olduğu için kanama fazla olabiliyor daha risk var heralde ama tehlikeli zamanları bi atlatalım bol bol deriz ileride 💓

Duyulur canım bende bugün tam 7 oldum gidicem insallah Öyle boş falan düşünme ben gebe olduğumu öğrendim ogreneli lekelenme dışında belirtim olmadı zaten bazen 7. Haftadan sonra belirtiler giderek azalabiliyormuş vücut gebeliği kabul edip alıştığı için
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz 💖

Canım benim kanamam da iğneden sonra böyle biraz kesildi sonra bida geldi sonra şu an tamamen kesildi Ağrı'da ilk geldiği gün vardı bende sonra hiç olmadı Protestan içiyorsun dur heralde ona devam et mutlaka bide hiç kalkma ben hiç kalmadım wc dışında bol su iç bide İnşallahh seninkine kesilir 🤲yaramaz ikizler☺️

Canım benim kanamam da iğneden sonra böyle biraz kesildi sonra bida geldi sonra şu an tamamen kesildi Ağrı'da ilk geldiği gün vardı bende sonra hiç olmadı Protestan içiyorsun dur heralde ona devam et mutlaka bide hiç kalkma ben hiç kalmadım wc dışında bol su iç bide İnşallahh seninkine kesilir 🤲yaramaz ikizler☺️
Ayy inşallah kesilir 🙏 çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 💞 benimkiler abilerinden daha yaramaz çıktılar 😊

Üç ayı atlatınca rahatlarız inşallah canım böyle olunca kolay değil ama ikiz olduğu için kanama fazla olabiliyor daha risk var heralde ama tehlikeli zamanları bi atlatalım bol bol deriz ileride 💓
Evet yaa şu üç ay geçsin herşey iyi olacak hayırlısıyla ikinci üç ay çok rahat geçmişti ilk hamileliğimde bu da öyle olur inşallah hepimizinki de🙏♥️

hayırlısı olsun diyorum umarim sağlıklıdır benim umudum bu bebek. normalde taynim olmadığı için evlendiğimde n beri eşimden uzaktayım korona dönemi uzaktan eğitim başlayınca sans bana güldü evimiz kurabildik. halen mahkemede tayin isim 1.5.yildir bitmedi es durumundan ilk derece mahk olumsuz verdi bizi ayrı bıraktı temyize gittik oda 1 yildir sürüyor. Bu bebek benim umudum du acikcasi.

uzamasını sebebi unvde çalışma çakılı kadro olduğu için daha doğrusu çok karışık işler anlatsam neler dönmüş dersin artık pek guvenim kalmadı. baska şekilde işten ayrılmaya bakacam
Hayırlısıyla düzelir insallah kuzum🙏🏻❤️

Merhaba kızlar sinirlerim çok bozuk hastaneden eve geldikten sonra hiçbirşey gelmemişti ama dün gece yine adet kanaması gibi bir kanama yaşadım koyu kırmızı ve çoktu, pıhtı veya ağrı yoktu her zamanki gibi ama beni çok korkutuyor. Şu ağrısız kanama yaşayan arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir mi yaa cidden çıldıracağım 😔
Bişey olmaz allahın ıznıyle 🙏🏻 ıs falan sakın yapma hep uzan

Back