• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya hanımlar lütfen bı yardım edin. Az önce eşimle yakinlastik 1 haftadan beri olmuyordu. İlişki sonrası spermle birlikte pembelik gelmiş sildim yikadim bir iki damla kadar pembe pembe geldi. Şu an lik devamı yok gibi şu an 6+4 de yim ciddi bişey olabilir mi normal mi. İnternette baktım bazen normal oluyormuş acile gitsem ki evham yapmayımmi
Doktora danış bu durumu ciddi olabilir bence geçmiş olsun

Canim yolk kesesi bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor diye biliyorum bende. Eğer küçükse duymayabilir kalp atışını. Sen şimdiden üzme kendini stres yapma bebeği de etkilemesin . Gideceğin zamanı bekle bakalım Rabbim ne gösterir ümitsiz olma.
Aynen cuma gününü iple çekiyorum ınsallah guzel haberler verırım sıze de 🙏🏻❤️

Canım benım kzımda 6+2 de betaya bakılmıştı . Onunki 62binlerde çıkmıştı ama herkesin aynı olcak diye bişey yok . Katlanarak giden bir şey ya bu herkesle farklı ilerler
Benım 6+2den kucuk olabılırmıs, inşallah cumu günü güzel haberlerim olur, dua et nolur bana ❤️🙏🏻

Inşallah canım ama yolk vasa bebekte vardır ama küçük diye gözükmez bide benim kese boyu 15.96 di 20 altı olduğu içinde gözükmedi duyulmadı normal yani seninde öyledir vajinal ultrasonda bile 10 cm olunca yolk kesesi gözüküyor ama kalp duyulmuyor
İnşallah kuzum inşallah, kotu bısey olmasın da küçük olsun ❤️

tasikardi olabilir bazen hızlı kalp atışları oluyor aileden birinde var mı genetik de olabilir? Allah şifa versin.
Ablamda kalp yetmezliği vardı doğumdan sonra ortaya çıktı 1buçuk yıl oldu kaybettik ablamı bir an olsun aklımdan çıkmıyor öyle zorki hasreti dayanılmıyor

Ablamda kalp yetmezliği vardı doğumdan sonra ortaya çıktı 1buçuk yıl oldu kaybettik ablamı bir an olsun aklımdan çıkmıyor öyle zorki hasreti dayanılmıyor
Allahım sabrınızı artırsın canm, mekanı cennet olsun 🙏🏻

Merhaba canım bende öyleyim. Midem bulanmiyor. Göğüs hassasiyeti var kendim değince bile aciyir ve göğsümde damarlar baya belirgin oldu. Ben de daha duymadım kalp atışını biraz geç gitmeyi düşünüyorum 9. Hafta gideyim diyorum merak etme bişey yoktur olsa muhakkak bı leke kanama şiddetli ağrı olur. Dediğin gibi arada kasık ağrısı giriyor adet ağrısı gibi ayakta durdugum zaman seninde mı öyle?
Evet uzun süre ayakta kalınca o adet ağrısı oluyor

Ya hanımlar lütfen bı yardım edin. Az önce eşimle yakinlastik 1 haftadan beri olmuyordu. İlişki sonrası spermle birlikte pembelik gelmiş sildim yikadim bir iki damla kadar pembe pembe geldi. Şu an lik devamı yok gibi şu an 6+4 de yim ciddi bişey olabilir mi normal mi. İnternette baktım bazen normal oluyormuş acile gitsem ki evham yapmayımmi
Yani bende de olmuştu 1 hafta önce falan normal demişti ama sadece birkaç damlaydı ve pembeydi seninki daha gelirse doktoruna danış

Yok canım bir şey olduğunu sanmıyorum bunların normal olduğunu söylemişti doktorum, ama bir süre daha temkinli davranmakta fayda var 😇🙏🙏

Tsh 1.64 düşmüş dün tahlil vermiştim sonunda ya şükür bi sonrasi için doz ayarlamasi kaldi onun içinde doktora gidip danısıcam 🙂
Iyi canım normala düşmüş çok şükür benimde 2.75 belki bende tekrar yaptırırım dr isteyecekmi yarın bakalım sağlık ocagindaki normal demişti

İkiz olduğu 6+5 de belli olmuştu canım bende çok büyük bir beta hcg artışı olmadı ama normale g
Anladim canım ne güzel benim eşimin babası da ikiz belki olur diye düşündüm ama diğerlerinde hiç olmamış ben de de olmaz herhalde 😂
Kızlar çok şükür kanamam yok ağrım falan da yok inşallah böyle devam eder Allah'ım lütfen lütfen lütfen:dua:
Çok şükür ya inşAllah devam eder boyle canım 😊

Anladim canım ne güzel benim eşimin babası da ikiz belki olur diye düşündüm ama diğerlerinde hiç olmamış ben de de olmaz herhalde 😂

Çok şükür ya inşAllah devam eder boyle canım 😊
İnşallah 💞

Değerin 5 6 bin civarı olursa karından kese görünür. Daha düşükse alttan usg ile görünür ama yeni oluşuyorsa görünmeyebilir. Benim de 5 haftalıkken alttan görmüştü dr.
Benim beta 1300lerdeyken doktor 4 haftalik dedi karindan cekilen ultrason muyaneyle kese gozkmustu kafam karisti bnmde kesenin erken görünmesine normalde 4 5 haftaliklarda vajinadan muyameyle gozukuyo anca

Kızlar benim kesem biraz oval olmuş bir sorun olduğu için mi öyledir korktum 😔

Back