2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ahh ahh ayni seyler bende de var . Hele aksamlari.surekli karnimdan ses geliyor. Bu surecte kabizlik normal. Ben de gazin olma sebebi cok yogurt ve sut tuketmemizden mi acaba diye dusunuyorum

Merhabalar benide eklermisiniz lütfen

yaş 25
SAT 08/09/2020
2. Çocuğum birincisi doğumdan iki ay sonra melek oldu
tahmini doğum 15.06.2021 ama geç döllenme büyük ihtimal değişecek

yaş 25
SAT 08/09/2020
Selam ıkimizin sat aynıymış bizimde doğum tarihimiz tahmini 16.06.2021
Durumlar nasıl bende 10 günü ovul oldu.
Bende belim sik sik ağrıyor

Ahh ahh ayni seyler bende de var . Hele aksamlari.surekli karnimdan ses geliyor. Bu surecte kabizlik normal. Ben de gazin olma sebebi cok yogurt ve sut tuketmemizden mi acaba diye dusunuyorum
Ben bi de hergün muz yiyorum, süt yogurt birleşiyor, düşün halimi

yaş 25
SAT 08/09/2020
Aynıymısız biz 15 haziran benım de dogum tarihim, bebek de o tarihte ne güzel olur

Selam abla nasılsın gittin mi doktora ne durumdasın benim belim sik sik ağrıyor. Senin bulantılar var mi ?
Yok kuzum cumartesi günü gidecem inşallah, 6+4olacak
Bulantım yok cok sukur, ama sürekli midem kazınıyor, ha dun eşim doritos yiyordu, o baharat kokusu midemi bulandırdı sadece

Aynıymısız biz 15 haziran benım de dogum tarihim, bebek de o tarihte ne güzel olur
Ben şuan 5+6 yım . 5+3 te kese 3mm ydi geç döllenme oldu 10 güne gel kalbini dinleyelim dedi . Sizin nasıl gidiyor kullandığınız ilac varmı

Ben şuan 5+6 yım . 5+3 te kese 3mm ydi geç döllenme oldu 10 güne gel kalbini dinleyelim dedi . Sizin nasıl gidiyor kullandığınız ilac varmı
Ben de öyle ama benım ki aşılama, daha ilk kontrole hiç gitmedik cumartesi günü gidecem 6+4olcak,doktor ikisine birden bakıcak sanırım, hıc gel falan demedi, sadece beta artısını kontrol ettı en sonuncu da 10 gün sonra gel dedı, asılamadan sonra progestan iğne kullanmıştım, şimdi ise sadece folik asit

Yok kuzum cumartesi günü gidecem inşallah, 6+4olacak
Bulantım yok cok sukur, ama sürekli midem kazınıyor, ha dun eşim doritos yiyordu, o baharat kokusu midemi bulandırdı sadece
Inşallah hepsi güzel olur. bende de bulanti yok coş şükür. 1 kere oldu bende de işte yağ kokusuna.
Bel ağrısına ne yapilabiliyor acaba

Sagol canim benim deneyecegim daha biz 4 haftaligiz ama erken baslak bu tur sorunlara sanirim

Inşallah hepsi güzel olur. bende de bulanti yok coş şükür. 1 kere oldu bende de işte yağ kokusuna.
Bel ağrısına ne yapilabiliyor acaba
Sürekli uzanır vaziyetteyim, benım normalde de belim agrır, bilmiyorum napıcam, ama pilates iyi gelebilir, cunku ben de bel fıtığı baslangıcı olmustu İlk evlendıgımde 1 yıl pilates yapmıstım cok faydasını gormustum

Olabilir belki ama sut yogurtda kabizliga iyi gelir canim ben cozemedim bu isi ne yesem farkli seyler yapiyor birde sisdim nefesim daraliyor ya cok yemekden yada gazdan cikartana kadar kivraniyorum sancidan

Bende folik asit ecoprin kan sulandırıcı ve progestan . Riskli gebelik .

Bende doktordan geldim, gec döllenmem olmus.. suan 5-6 haftasi arasindaymis. Keseyi gördum bebegi goremedim henuz. 2 hafta icinde tekrar randevu verdi.. insallah hersey iyidir

Selam ıkimizin sat aynıymış bizimde doğum tarihimiz tahmini 16.06.2021
Durumlar nasıl bende 10 günü ovul oldu.
Bende belim sik sik ağrıyor
Ben şuan 5+6 yım . Tahmini doğumum geçici olarak öyle yazdım ama doktor daha geç gibi dedi çünkü adetten bir gün sonra beta 32 ydi . 5+3 te kese 3mm, bir hafta gerden galiba bizim. geç döllenme olduğu için 10 güne gel kalbini dinleyelim dedi .
Benimde beli ağrıyor bazen işten gelince uzatıyorum ayaklarımı dinleniyorum iyi geliyor. Kullandığın ilaç var mı

Bende doktordan geldim, gec döllenmem olmus.. suan 5-6 haftasi arasindaymis. Keseyi gördum bebegi goremedim henuz. 2 hafta icinde tekrar randevu verdi.. insallah hersey iyidir
Hadi hayırlısı üstten mi baktı . Benim alttan baktı ve gördü üstten yüksek ihtimal göremezdi benim beta daha 2000 lerdeydi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…