Benimde o aklima geldi sen dediğinde canım kanı sulandiriyor sonuçta o yapabilir o yüzden sen hiç kafana takma güzel olacak inşallah ilaç kaynaklı olabilir :)Bendede pıhtılaşma yok ama 1 dusuk yaptığım için Coraspirin verdi kullanıyorum progestani fitil olarak atmayınca gene geliyor lekelenme benden acaba coraspirin mı kan civiltigi icin leke yapiyor
Amin canım inşallah çünkü birşey olsa dr derdi bakalım yarın zaten başka dr gidicem insallah kalbinide duyarımBenimde o aklima geldi sen dediğinde canım kanı sulandiriyor sonuçta o yapabilir o yüzden sen hiç kafana takma güzel olacak inşallah ilaç kaynaklı olabilir :)
İnşallah canim güzel haberler alirsinAmin canım inşallah çünkü birşey olsa dr derdi bakalım yarın zaten başka dr gidicem insallah kalbinide duyarım
İnşallah canim güzel haberler alirsinBu süreci sağlikla atlatmayi Allah nasip eder hepimize
Hiç hiç olmaz benım bulantılarım olduğu için ben yapamıyorum . Ddüşük tehlikeniz yoksa doktorunuzdan onay alıp devam edebilirsinizben normalde düzenli koşan yüzen hareketli spor yapan bir insanım. Şu an bıraktım ama ufak ufak yoga ile başlasam diyorum. Bir zararı olur mu ki?
Zaten şu corona zamanı niye gelmek isterler bende onu anlamıyorum. En çok bu şekilde bulaşıyor. Benim kayınvalide gelmek istedi de şuan olmaz korona geçsin beni yanlış anlamayın dedim. Bunu demesem bugün çıkıp gelirler. Biz komşuyla bile kapıdan konuşuyoruz koronadan beri hiç birbirimize gidip gelmedikKizlar bütün Gün tel elimizde neredeyse zarari var mi arkadaşim demiş aslimda sana uğrayacaktim gelmişken ama korona atlattim diye bu durumlarda nasil cvp veriyorsunuz istemeyince kibarca bi de eski çaliştiğim yerde şükür duymayan Kalmamiş bir de orada bile değilim
Yani onu diyecektim canim corona zamanı gezmeler normalmiş gibi bana çok saçma geliyor insanlar bu kadar düşüncesiz covid geçirmese gelecek yani ben zaten hastane ortamından uzaklaşmışım herkes pozitif çikarken uzak yoldan bir de memlekete gelirsen görüşelim diyorlar yani hayır diyemiyorum normalde artik bunun ayibi kalmadi.Zaten şu corona zamanı niye gelmek isterler bende onu anlamıyorum. En çok bu şekilde bulaşıyor. Benim kayınvalide gelmek istedi de şuan olmaz korona geçsin beni yanlış anlamayın dedim. Bunu demesem bugün çıkıp gelirler. Biz komşuyla bile kapıdan konuşuyoruz koronadan beri hiç birbirimize gidip gelmedik
Cnm bnde plates icin doktora sormustum 3 aydan sonra plates ama suan yuruyus.yapabilirsim dedi daha baslayamadmben normalde düzenli koşan yüzen hareketli spor yapan bir insanım. Şu an bıraktım ama ufak ufak yoga ile başlasam diyorum. Bir zararı olur mu ki?
Bende çok hayır diyebilen insan değilim ama eşimin ailesi kayseride yaşıyor orda da korona çok fazla. Birde gelseler otobüsle gelecekler mesela. Nasil bu riski göze alalım. Bende söyledim artık napim. Birde hamile oldugumu söyledim artık hiç gelmezler diye düşünüyorum.Yani onu diyecektim canim corona zamanı gezmeler normalmiş gibi bana çok saçma geliyor insanlar bu kadar düşüncesiz covid geçirmese gelecek yani ben zaten hastane ortamından uzaklaşmışım herkes pozitif çikarken uzak yoldan bir de memlekete gelirsen görüşelim diyorlar yani hayır diyemiyorum normalde artik bunun ayibi kalmadi.
Canım lifli besinler tüketmeye özen göster 5. haftamda bende de ufaktan kabızlık oluyo gibi oldu hemen tam kepekli ekmeğe geçtim bi de kayısılı ya da cevizli activia yiyorum her sabah kahvaltıdan önce. Bi de günde bir öğün mutlaka çorba içiyorum genelde öğle yemeklerimde ofisteyken. Akşamları uyumadan da ballı ılık süt içiyorum çok yardımcı oluyor sindirimeKizlar ayipdir soylemesi kabizlik oldumu sizde ben yapamiyorum kasiklarim cok agriyor regli olmus gibi acaba kabizlikdanmi agrim oluyor karnim gaz dolu birde sancisida oluyor birde karninizdan cok fazla ses geliyormu icimde sanki halay cekiyor lar o sesler bendenmi geliyor diye sasirtiyor beni
bizim burada hiç vaka ve hasta olmadığı için herkes günlük hayatına normal devam ediyor maske takıyoruz tabi. ama misafirlikler falan gırla devamKizlar bütün Gün tel elimizde neredeyse zarari var mi arkadaşim demiş aslimda sana uğrayacaktim gelmişken ama korona atlattim diye bu durumlarda nasil cvp veriyorsunuz istemeyince kibarca bi de eski çaliştiğim yerde şükür duymayan Kalmamiş bir de orada bile değilim
Aynen canım ama kendileri düşünmesi lazim bunu her türlü riskli zaten artik sağduyulu olmalari lazim. Baştan tavri bilmeleri en iyisi çünkü anlamıyorlar kem küm edince dank etmesi lazim iyi yapmişin benceBende çok hayır diyebilen insan değilim ama eşimin ailesi kayseride yaşıyor orda da korona çok fazla. Birde gelseler otobüsle gelecekler mesela. Nasil bu riski göze alalım. Bende söyledim artık napim. Birde hamile oldugumu söyledim artık hiç gelmezler diye düşünüyorum.
Bereymiş oralar bizde gelelim :) Dikkatli olun yinede hastane ortamindabulunmasalar anlayabilirim ben de binevi ama her yer riskli artik.bizim burada hiç vaka ve hasta olmadığı için herkes günlük hayatına normal devam ediyor maske takıyoruz tabi. ama misafirlikler falan gırla devam
Cnm bnde plates icin doktora sormustum 3 aydan sonra plates ama suan yuruyus.yapabilirsim dedi daha baslayamadm
Bende çok hayır diyebilen insan değilim ama eşimin ailesi kayseride yaşıyor orda da korona çok fazla. Birde gelseler otobüsle gelecekler mesela. Nasil bu riski göze alalım. Bende söyledim artık napim. Birde hamile oldugumu söyledim artık hiç gelmezler diye düşünüyorum.
Pandemi sürecinde hiçbir yere çıkmadım arkadaşım bana gelmek istedi piknik gibi dışarda görüşelim dedim. Kayınvalidem gelmek istediğinde açık açık gelme dediğim halde geldi 4 gece 5 gün kaldı Cumartesi günü gitti çok şükür, ruhumu daralttı yaşam enerjimi emdi kadın. Neyse konuya dönelim genelde ya rahatsızım diyorum yada açık alanda görüşüyorumKizlar bütün Gün tel elimizde neredeyse zarari var mi arkadaşim demiş aslimda sana uğrayacaktim gelmişken ama korona atlattim diye bu durumlarda nasil cvp veriyorsunuz istemeyince kibarca bi de eski çaliştiğim yerde şükür duymayan Kalmamiş bir de orada bile değilim
Ben de öyle yaparim canim teşekkür ederim.Pandemi sürecinde hiçbir yere çıkmadım arkadaşım bana gelmek istedi piknik gibi dışarda görüşelim dedim. Kayınvalidem gelmek istediğinde açık açık gelme dediğim halde geldi 4 gece 5 gün kaldı Cumartesi günü gitti çok şükür, ruhumu daralttı yaşam enerjimi emdi kadın. Neyse konuya dönelim genelde ya rahatsızım diyorum yada açık alanda görüşüyorum
Hadi hayirli olsun diyelim :) Güzel haberler alirsin inşallahKızlar ben pazartesi gününe zeynep kamil den randevu aldım gözümü kararttım gideceğim ilk birkaç ay devlete. Tek korkum korona. Onun için de korunacağız artık