2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tamam canım yarın söylerim dr enfeksiyon varmı onada baksın akıntı sebebimede baksın acaba vajinadan bakarsa izin versem mi kararsizim

Tamam canım yarın söylerim dr enfeksiyon varmı onada baksın akıntı sebebimede baksın acaba vajinadan bakarsa izin versem mi kararsizim
Bence izin ver canım detaylı baksın ama şeyi de söyle siz alttan baktıktan sonra akıntı başladı de ona göre önlemini alsın

İdrar yolu enfeksiyonum varmış canım benim antibiyotik yazdı üç gün içinde geçecek inşallah geçmezse tekrar gideceğim sorduğun için çok teşekkürler
Rica ederim abla ne demek agrim oluyo filan diyince bende uzuldum insallah tez zamanda toparlarsin❤

Yok canım leke olmadı çok şükür . Neden sende öyle bi sorun mu oldu ? Korkuyormusun acaba ondan mı öyle düşünüyorsun?
Aynen canim baktıktan sonra akşamına leke geldi 2 gün sonra geri gittim leke gördü ama kanama yok kesen sağlam cüzi bi leke var kan değil dedi progestan verdi kullanmazsam gene leke geliyor

Rica ederim abla ne demek agrim oluyo filan diyince bende uzuldum insallah tez zamanda toparlarsin❤
İnşallah canım o kadar önemli birşey değilmiş ama endişelendim işte bende çok sağol güzel duaların için

Canım çok geçmiş olsun. Antibiyotikle geçer hiç korkma. Damarlar genişlediği için ve vücut bakterilere açık hale geldiği icn oluyor. Sorunsuz atlatirsin insallah

Canım çok geçmiş olsun. Antibiyotikle geçer hiç korkma. Damarlar genişlediği için ve vücut bakterilere açık hale geldiği icn oluyor. Sorunsuz atlatirsin insallah
İnşallah canım benim boşu boşuna endişlenemişim bende çok teşekürler

Geçmiş olsun, kum taş vs olmamasına çok sevindim enfeksiyon geçer inşaAllah hemen

Kızlar bende uçuk çıkmış neden acaba? Var mi sizde cikan

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…