MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
İdrar yolu enfeksiyonum varmış canım benim antibiyotik yazdı üç gün içinde geçecek inşallah geçmezse tekrar gideceğim sorduğun için çok teşekkürlerMuz
Abla agrin vardi durumun ne oldu ne dedi doktor
Tamam canım yarın söylerim dr enfeksiyon varmı onada baksın akıntı sebebimede baksın acaba vajinadan bakarsa izin versem mi kararsizimBenim de belirtilerim yanma kaşıntıydı ama enfeksiyonsa hiç endişlenemene gerek yok bebeğe hiçbir zararı yokmuşantibiyotik veriyor üç gün içinde geçip gidiyor dedi dr. Bu arada akıntının sebebini de mutlaka haber ver canım merak ederim ben
Yok canım leke olmadı çok şükür . Neden sende öyle bi sorun mu oldu ? Korkuyormusun acaba ondan mı öyle düşünüyorsun?Altdan baktıktan sonra lekelenme oldumu sende
Bence izin ver canım detaylı baksın ama şeyi de söyle siz alttan baktıktan sonra akıntı başladı de ona göre önlemini alsınTamam canım yarın söylerim dr enfeksiyon varmı onada baksın akıntı sebebimede baksın acaba vajinadan bakarsa izin versem mi kararsizim
Rica ederim abla ne demek agrim oluyo filan diyince bende uzuldum insallah tez zamanda toparlarsin❤İdrar yolu enfeksiyonum varmış canım benim antibiyotik yazdı üç gün içinde geçecek inşallah geçmezse tekrar gideceğim sorduğun için çok teşekkürler
Onu söylemiştim arada olabiliyor ama keseyle alakası yok demisti tekrar bakmıştı leke gözüktü ama ciddi durmuyor dediBence izin ver canım detaylı baksın ama şeyi de söyle siz alttan baktıktan sonra akıntı başladı de ona göre önlemini alsın
Aynen canim baktıktan sonra akşamına leke geldi 2 gün sonra geri gittim leke gördü ama kanama yok kesen sağlam cüzi bi leke var kan değil dedi progestan verdi kullanmazsam gene leke geliyorYok canım leke olmadı çok şükür . Neden sende öyle bi sorun mu oldu ? Korkuyormusun acaba ondan mı öyle düşünüyorsun?
İnşallah canımRica ederim abla ne demek agrim oluyo filan diyince bende uzuldum insallah tez zamanda toparlarsin❤
Sat 9 EylülTebrik ederim, hayırlı olsun hosgeldın aramıza
Bi kaç gündür bakıyorum, sessız sessiz duruyorsun ne zaman Yazıcak acaba dedimson adet tarihi, yas, kacıncı bebek,yazarsan listeye de eklerim
Canım çok geçmiş olsun. Antibiyotikle geçer hiç korkma. Damarlar genişlediği için ve vücut bakterilere açık hale geldiği icn oluyor. Sorunsuz atlatirsin insallahBenim de belirtilerim yanma kaşıntıydı ama enfeksiyonsa hiç endişlenemene gerek yok bebeğe hiçbir zararı yokmuşantibiyotik veriyor üç gün içinde geçip gidiyor dedi dr. Bu arada akıntının sebebini de mutlaka haber ver canım merak ederim ben
İnşallah canım benimCanım çok geçmiş olsun. Antibiyotikle geçer hiç korkma. Damarlar genişlediği için ve vücut bakterilere açık hale geldiği icn oluyor. Sorunsuz atlatirsin insallah
Olsun abla sonucta hamilesin tedbiri elden birakmamk lazimİnşallah canımo kadar önemli birşey değilmiş ama endişelendim işte bende çok sağol güzel duaların için
Benım de bugün canıma okudu. Ne gibi şikayetleriniz vardı. Yaparken yanma oldu. Ben de bır tane ılac varmış ondan kullanacağımKum taş yok yani
Geçmiş olsun, kum taş vs olmamasına çok sevindim enfeksiyon geçer inşaAllah hemenBenim de belirtilerim yanma kaşıntıydı ama enfeksiyonsa hiç endişlenemene gerek yok bebeğe hiçbir zararı yokmuşantibiyotik veriyor üç gün içinde geçip gidiyor dedi dr. Bu arada akıntının sebebini de mutlaka haber ver canım merak ederim ben
Yeni gördüm 5+4 oldum bugünKac
Kaç haftasınız benimde çok ağrıyor
Bende deil cnm,Benım de bugün canıma okudu. Ne gibi şikayetleriniz vardı. Yaparken yanma oldu. Ben de bır tane ılac varmış ondan kullanacağım
Gecmıs olsun nasıl anladınız. Benım de bugun yanma oldu yaparken.Kızlar doktordan geldim idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotikle tedaviye başladık 3-4 gün içinde geçmesi gerekiyor geçmezse tekrar gideceğim
Benimde ağzımın iç kısmında pamukcuk olmuştu geçtiKızlar bende uçuk çıkmış neden acaba? Var mi sizde cikan
SağolunGecmıs olsun nasıl anladınız. Benım de bugun yanma oldu yaparken.