- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.223
İnşallah saglıcakla kucagınıza alırsınızBende folik asit ecoprin kan sulandırıcı ve progestan . Riskli gebelik .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah saglıcakla kucagınıza alırsınızBende folik asit ecoprin kan sulandırıcı ve progestan . Riskli gebelik .
1 tane muz hergun tuketmemiz gerek ama yerli muz yiyin dikkat edinBen bi de hergün muz yiyorum, süt yogurt birleşiyor, düşün halimi
Evet evet minikolanlardan alıyorum1 haftadır tüketiyorum1 tane muz hergun tuketmemiz gerek ama yerli muz yiyin dikkat edin
Kum taş yok yaniKızlar doktordan geldim idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotikle tedaviye başladık 3-4 gün içinde geçmesi gerekiyor geçmezse tekrar gideceğim
Evet canım yok neyse kiKum taş yok yani
Cok şükür enfeksiyon da geçer gider, herkesin başına geliyormuş, bagısıklık düştüğü içnEvet canım yok neyse ki
Hayir cnm alttan bakti keseyi ve yolk sac gordu.. baska bisey goremedi henuzHadi hayırlısı üstten mi baktı . Benim alttan baktı ve gördü üstten yüksek ihtimal göremezdi benim beta daha 2000 lerdeydi çünkü
Mutsuzkuzu kuzum ne zaman Yazıcaksın, bekliyorum bak bi kac gündür
Canım ben de hamileymişim :) adetten 1 gün evvel 216, 2 gün sonra 560 çıktı.Mutsuzkuzu kuzum ne zaman Yazıcaksın, bekliyorum bak bi kac gündür
Altdan baktıktan sonra lekelenme oldumu sendeHadi hayırlısı üstten mi baktı . Benim alttan baktı ve gördü üstten yüksek ihtimal göremezdi benim beta daha 2000 lerdeydi çünkü
Evet doktorum da öyle söyledi canım çok teşekürler senin de desteklerin içinCok şükür enfeksiyon da geçer gider, herkesin başına geliyormuş, bagısıklık düştüğü içn
Geçmiş olsun canım en azından kum taş değilmiş çok şükürEvet canım yok neyse ki
Çok teşekkürler canım evet değilmiş çok şükür senin de yarın randevum vardı değil miGeçmiş olsun canım en azından kum taş değilmiş çok şükür
Evet canım acaba bende de enfeksiyon mu var acaba yanma kaşıntı var yaÇok teşekkürler canım evet değilmiş çok şükür senin de yarın randevum vardı değil mi
Abla agrin vardi durumun ne oldu ne dedi doktorÇok teşekkürler canım evet değilmiş çok şükür senin de yarın randevum vardı değil mi
Tebrik ederim, hayırlı olsun hosgeldın aramızaCanım ben de hamileymişim :) adetten 1 gün evvel 216, 2 gün sonra 560 çıktı.
Kesemizi gördük çok şükür ancak sanki hamile değilmişim gibi sadece hafif bi arada karın alt kısımda baskı oluyor başka da birşey yok sürekli yiyorum
Benim de belirtilerim yanma kaşıntıydı ama enfeksiyonsa hiç endişlenemene gerek yok bebeğe hiçbir zararı yokmuşantibiyotik veriyor üç gün içinde geçip gidiyor dedi dr. Bu arada akıntının sebebini de mutlaka haber ver canım merak ederim benEvet canım acaba bende de enfeksiyon mu var acaba yanma kaşıntı var ya
Ayy ne demek, ne yaptım ki, asıl tecrube sensin cnm, ögrencegım cok sey var sizlerdenEvet doktorum da öyle söyledi canım çok teşekürler senin de desteklerin için