Ben iğne olarak kullanıyorum. Transferden önce vurulmaya başladım hala da devam ediyorYok hayır tüp bebek bendeki. Sanirim önlem amaçlı.
Ben fitil olarak kullaniyorum. Transferden sonra başladim ben.Ben iğne olarak kullanıyorum. Transferden önce vurulmaya başladım hala da devam ediyor
Bende de var kabızlık yaparken kasıklarım ağrıyor çok fena ama yapamazsan da gaz oluyorKizlar ayipdir soylemesi kabizlik oldumu sizde ben yapamiyorum kasiklarim cok agriyor regli olmus gibi acaba kabizlikdanmi agrim oluyor karnim gaz dolu birde sancisida oluyor birde karninizdan cok fazla ses geliyormu icimde sanki halay cekiyor lar o sesler bendenmi geliyor diye sasirtiyor beni
Evet bal kot dan bahsettim kumas hic giymiyorum giysemde nadir ama beden bilmiyorum kuzum hic takilacak birsey degil kilo sagligi etkileyecek derecede degilse
Paylaşmazmıyım
pilastes 3. Aydan sonra başladım son ana dek . 37. Haftadan sonra ağırlaştırılmış pilates yaptım . Yürüyüşlerde 3. Aydan sonra başladı canım yine 37 sen sonra merdiven çıkma ve daha uzun yollar yürüdüm . Kesinlikle bunlara bağlıyorum .
Çünkü İnan ben ilk hastaneye yattım ebe bana dediği ilk doğumun burda bekleme eve git hemen olmaz dedi ben 3 saat sonra doğurdum kızımı Allahtan doktorum salmadı yoksa asla yetişemezdiö
Aynen hem Gazi şişkinliği hazimsizliği derken hayirlisi bakalim canim sağolasinBen bıraktım cnm doktor devam etmediyse kullanma dedi. Eğer olursa tekrar başlarsın dedi.
Evt kese göründü bebekte oluşumunu görebiliyordu ama kalp atışını duyamadık tabi.fakat herkesin aynı olmuyomuşAa gözüküyor mu karından ben de haftaya gitmeyim düşünüyordum karından görünmez diye 4+3 um
Benim pıhtılaşmam yok ilkinde sadece coraspirin kullandim önlem amacli bu sefer iğne oldum proluton artı progestan 200 kullaniyorum doktorda iki kere gittim ama gitmek istemiyorum cok açiklama yapmiyor ya beş haftalik gittiğim dra gitcem o da çok net olumsuzluk olunca pat diye söyler muayene süresi kısa ya da yeni bi dr deniycem hayirlisi kismet yeter ki iyi olsunlar teşekkür ederim canimBenim on gün sürdü kanamam. Progestan 200 kullandım ilk başta sabah öğle akşam kullandım. Biraz hafifleyince kanamam sabah akşama düşürdüm. Üç gün temizdim bu sabah yine biraz kahveli gibi geldi. Sabah yine aldım. Ama benim pıhtılaşma sorunum da var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 0,4 lük. Benim gittiğim doktorum bana kese üst tarafa yerleşmiş yeri güzel kese düzenli kanama yok ve rahimdede kanama yok dedi. Doktorum aslında progestanın etkisine çok inanmıyor. Ama beni psikolojik olarak rahatlatıyor. Bişey kullanmayınca sanki kanama için hiç bişey yapmıyorum gibi geliyor.
Ben bi kabiz bi ishal gidiyorum nedense lifli meyvelerden tüket elma kayısı kurusu yumuşak olanlardan bana iyi gelmistiKizlar ayipdir soylemesi kabizlik oldumu sizde ben yapamiyorum kasiklarim cok agriyor regli olmus gibi acaba kabizlikdanmi agrim oluyor karnim gaz dolu birde sancisida oluyor birde karninizdan cok fazla ses geliyormu icimde sanki halay cekiyor lar o sesler bendenmi geliyor diye sasirtiyor beni
Cok enteresan ya bir yeri duzet diyer yer bozuluyor ilk randevumuz olussa bi drla cok soru soracagimBende de var kabızlık yaparken kasıklarım ağrıyor çok fena ama yapamazsan da gaz oluyor
Meyve tuketiyor bukez karnimdan gelen seslerde aile icinde oturamiyorum sanki saliyor gibi bagriyor karnimBen bi kabiz bi ishal gidiyorum nedense lifli meyvelerden tüket elma kayısı kurusu yumuşak olanlardan bana iyi gelmisti
Aynen bal takmiyorum bana zayif diyene yo sen kilolusun diyorum o da bozuluyor28 gayet iyi bir beden sıkılacak bir şey yok :)
O konuda mecbur idare edicez kabızlık olmasindaMeyve tuketiyor bukez karnimdan gelen seslerde aile icinde oturamiyorum sanki saliyor gibi bagriyor karnim
Ben korona atlattıgım için bana kimse gelmek istemiyorKizlar bütün Gün tel elimizde neredeyse zarari var mi arkadaşim demiş aslimda sana uğrayacaktim gelmişken ama korona atlattim diye bu durumlarda nasil cvp veriyorsunuz istemeyince kibarca bi de eski çaliştiğim yerde şükür duymayan Kalmamiş bir de orada bile değilim
Bendede pıhtılaşma yok ama 1 dusuk yaptığım için Coraspirin verdi kullanıyorum progestani fitil olarak atmayınca gene geliyor lekelenme benden acaba coraspirin mı kan civiltigi icin leke yapiyorBenim pıhtılaşmam yok ilkinde sadece coraspirin kullandim önlem amacli bu sefer iğne oldum proluton artı progestan 200 kullaniyorum doktorda iki kere gittim ama gitmek istemiyorum cok açiklama yapmiyor ya beş haftalik gittiğim dra gitcem o da çok net olumsuzluk olunca pat diye söyler muayene süresi kısa ya da yeni bi dr deniycem hayirlisi kismet yeter ki iyi olsunlar teşekkür ederim canim
Oh mis vallaBen korona atlattıgım için bana kimse gelmek istemiyormahalleli bana vebali gibi davrandı şimdide kimse yaklaşmıyor rahatım yoksa hep bebek var mı diye sorup duruyorlar