Bel agrisi benimde cok canim bazen hem karin alti ve bel bacak agir yapiyor sanki reglinin ilk gun gibi siddetli oluyor korkuyorum ins saglikla ilerliyor hersey yolundadirDinleniyorum cnm fazla is yapmamaya calisiyorum anlamadim herkezde farkli oluyor heralde bide ilk dogumum sezeryan onunda etkisi varmidir acaba
Bende yarın gidicem senin gibi bendede korku var Inşallah güzel haberler aliriz canimSağ ol canım sordugun için yarın gidicem biraz korkuyla bekliyorum sen nasılsın bebiş nasıl
Birakacam cnm gercekten cok uzuyor beni kendi torunu ama sanki baskasi gibi davraniyorCanım ne kanepe kaldırması daha 3 aylık bile değilsin. Bırak kalsın niye riske atıyorsun kendini.
Aminn artik burnundan getiriyorum tasinalim diyeAllah ım bu kocalarımıza akıl fikir versin. Amin.
İnşallah olmaz ama öyle bi karar verilirse bana yazabılırısn 2018 yılında geçirdim merak ettiklerini anlatırım canımAmin canım bende bekliyorum bakalım ne olacak bir de hala bebek yoksa kürtaj dicek nasıl bir şey o da korkutuyor beni
Kursa gittim canımAbla pilates icin ozel kursami gittin yoksa intettn izleyipmi yaptin
Aile hekimi yazıyor bildiğim kadarıyla. Normalde atmış lira falan ama reçete olunca sgk karşılıyor.Progestan fitili aile hekimi yaziyor mu acaba bilen var mı? Devlet karşılıyor muyki
Yazar herhalde canım bana kendi dr yazmıştı 12 liraya aldım ben ssk ödüyor herhaldeProgestan fitili aile hekimi yaziyor mu acaba bilen var mı? Devlet karşılıyor muyki
Evet 65 e almiştim 2 kutu. Bugün aklıma geldi devlet karşılıyorsa bari aile hekimine yazdirayım diye okey:)Aile hekimi yazıyor bildiğim kadarıyla. Normalde atmış lira falan ama reçete olunca sgk karşılıyor.
Progestan 200 ml normal hap ama fitil olarak kullaniyorum yani hem içilip hem fitil olarak kullanılıyor ayrıca fitili yok sanirimProgestan fitili aile hekimi yaziyor mu acaba bilen var mı? Devlet karşılıyor muyki
Bundan sonra bende yazdirayım bari. Şimdilik var elimde. Nasip olursa kese ve kalp atışını da duyarsam artık aile hekimine yazdiririm. Sanirim ilk 3 ay kullanacağım.Yazar herhalde canım bana kendi dr yazmıştı 12 liraya aldım ben ssk ödüyor herhalde
Hayırlısı yarın artık son net şeyler olacak ya sonlanacak ya devam edecek Rabbim hakkında ve herkesin hakkında en hayırlısını versinHiç bilmiyorum canım. Ama burda birkaç konuda denk gelmiştim. Kısa süren bir işlemmis. Neyse sen bunu düşünme canım simdi
Insallah canim anneme sorunca diyor bazi bayanlar adet gunu geldigi zaman bu agripari ayni çekiyormuş hayirlisi canimBel agrisi benimde cok canim bazen hem karin alti ve bel bacak agir yapiyor sanki reglinin ilk gun gibi siddetli oluyor korkuyorum ins saglikla ilerliyor hersey yolundadir
Evet aynen hem hap hem fitil olarak kullaniliyor. Galiba hap olarak yan etkisi fazlaymiş. Ondan fitil olarak daha iyiProgestan 200 ml normal hap ama fitil olarak kullaniyorum yani hem içilip hem fitil olarak kullanılıyor ayrıca fitili yok sanirim
Amin canım inşallahBende yarın gidicem senin gibi bendede korku var Inşallah güzel haberler aliriz canim
Çok teşekkür ederimİnşallah olmaz ama öyle bi karar verilirse bana yazabılırısn 2018 yılında geçirdim merak ettiklerini anlatırım canım
Evet aynen. Bi ilaç ama her yolla alabiliyorsun. Fitil olarak alınınca hem daha etkili oluyormuş hemde ağızdan alıncaki olan yan etkiler olmuyor. Ağızdan alınca insan sersemliyor uykuya meyil oluyor mide bulantısı bende baş dönmesi göz kararması falan da yaptı. Fitil daha iyi.Progestan 200 ml normal hap ama fitil olarak kullaniyorum yani hem içilip hem fitil olarak kullanılıyor ayrıca fitili yok sanirim