2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet aynen. Bi ilaç ama her yolla alabiliyorsun. Fitil olarak alınınca hem daha etkili oluyormuş hemde ağızdan alıncaki olan yan etkiler olmuyor. Ağızdan alınca insan sersemliyor uykuya meyil oluyor mide bulantısı bende baş dönmesi göz kararması falan da yaptı. Fitil daha iyi.
Aynen canim ben zaten içemem midem daha içerken bulanır benim hem fitil daha etkili lekelenmeyi çabuk kesiyor ama atmayı unutunca tekrar geliyor leke

Paylaşmazmıyım ♥️
pilastes 3. Aydan sonra başladım son ana dek . 37. Haftadan sonra ağırlaştırılmış pilates yaptım . Yürüyüşlerde 3. Aydan sonra başladı canım yine 37 sen sonra merdiven çıkma ve daha uzun yollar yürüdüm . Kesinlikle bunlara bağlıyorum .
Çünkü İnan ben ilk hastaneye yattım ebe bana dediği ilk doğumun burda bekleme eve git hemen olmaz dedi ben 3 saat sonra doğurdum kızımı Allahtan doktorum salmadı yoksa asla yetişemezdiö
Allah'ım çok güzel :KK68: bayılıyorum böyle pozitif hikayelere. Ben de yürümeyi çok severim. Bool bol yürüycez gibi duruyor ileriki safhalarda eşimle. 3. ayımda hemen bir pilates topu edinip başlıycam çalışmalara inşallah :)

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar bişey soracağım size. Özellikle sabah uyanırken gerneşerek uyanıyorum. Normalde bu kadar gerneşmem. Ama gebe kalınca böyle gerneşmekten ölüyorum. Düşük olan bebeğimde de öyleydim. Acaba bişey eksikliğimidir. Sizde de oluyor mu?
Ben engellemeye çalişiyorum gerinmeyi o zaman sızı ağrı oluyor bacağimda ağri var deyince kalsiyum magnezyum verdi Oslo formula diye ama içmiyorum midem almıyor vitamin ilacım bitince sade bi folik asitle başladim belki.
Haraketsizliğe bağladim ben canim.

Ben engellemeye çalişiyorum gerinmeyi o zaman sızı ağrı oluyor bacağimda ağri var deyince kalsiyum magnezyum verdi Oslo formula diye ama içmiyorum midem almıyor vitamin ilacım bitince sade bi folik asitle başladim belki.
Haraketsizliğe bağladim ben canim.
Doğru hareketsizlikten olabilir. Ben çalışıyorum normalde ama kanamalarım başlayınva rapor aldım iki haftadır evde yatıp yuvarlanıyorum. Bu haftada rapor aldım.

Allah'ım çok güzel :KK68: bayılıyorum böyle pozitif hikayelere. Ben de yürümeyi çok severim. Bool bol yürüycez gibi duruyor ileriki safhalarda eşimle. 3. ayımda hemen bir pilates topu edinip başlıycam çalışmalara inşallah :)
Aynen yavaş yavaş topa bile gerek yok . İnternetten bakarsın hareketlere yavaş yavaş yaparsın . Yürüyüş sağlıklı beslenme .. sen elinden geleni yap gerisine bebeğin karar versin ♥️
ne normal diye tuttur ne sezaryen en doğrusunu bebeğin seçecek tabi ki ennnnn önemlisi sağlıkla kavuşmak gerisi mühim değil ♥️

Allah izin verirse ben yaptığım herşeyi burdan yazarım sizlerde kafanıza uyanı uygularsınız .
ama önce şu bulantıların ve 3 ayın geçmesi lazım 🤣

Leke iki gün geldi az birkaç kere kesildi progestana devam etsem mi daha bilemedim pıhtılasma yapıyormus ecopirin de kulllanılıyormus o yüzden dr gittiğimde her şeyi unutuyorum ben de sonra aklima takiliyor önlem amaçlı kullananlar kaç mg kullaniyorsunuz kaç defa

Aynen yavaş yavaş topa bile gerek yok . İnternetten bakarsın hareketlere yavaş yavaş yaparsın . Yürüyüş sağlıklı beslenme .. sen elinden geleni yap gerisine bebeğin karar versin ♥️
ne normal diye tuttur ne sezaryen en doğrusunu bebeğin seçecek tabi ki ennnnn önemlisi sağlıkla kavuşmak gerisi mühim değil ♥️

Allah izin verirse ben yaptığım herşeyi burdan yazarım sizlerde kafanıza uyanı uygularsınız .
ama önce şu bulantıların ve 3 ayın geçmesi lazım 🤣
Çok güzel takipteyim :KK200:
Bulantıların mı var ? Benim şu an hiçbir şey yok ama başlayacak diye korkarak bekliyorum :KK43:

• Beğen
Reactions: H E
Progestan fitili aile hekimi yaziyor mu acaba bilen var mı? Devlet karşılıyor muyki
Ben iğneyle birlikte 40lira verdim. Doktor yazmıştı. Ama kullanmayı da beceremedim açıkçası doktor da lekelenme devam etmiyorsa kullanma dedi 🤷‍♀️

Doğru hareketsizlikten olabilir. Ben çalışıyorum normalde ama kanamalarım başlayınva rapor aldım iki haftadır evde yatıp yuvarlanıyorum. Bu haftada rapor aldım.
Ondandir benimde geçen hafta öyleydi çünkü normale dönünce azaldi. Ama geceleri çok rahatsiz oluyorum resmen uyumak istemiyorum sanki sızlıyor her yerim rahat olamıyorum bi de şu kabuslar 🤔

Leke iki gün geldi az birkaç kere kesildi progestana devam etsem mi daha bilemedim pıhtılasma yapıyormus ecopirin de kulllanılıyormus o yüzden dr gittiğimde her şeyi unutuyorum ben de sonra aklima takiliyor önlem amaçlı kullananlar kaç mg kullaniyorsunuz kaç defa
Benim on gün sürdü kanamam. Progestan 200 kullandım ilk başta sabah öğle akşam kullandım. Biraz hafifleyince kanamam sabah akşama düşürdüm. Üç gün temizdim bu sabah yine biraz kahveli gibi geldi. Sabah yine aldım. Ama benim pıhtılaşma sorunum da var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 0,4 lük. Benim gittiğim doktorum bana kese üst tarafa yerleşmiş yeri güzel kese düzenli kanama yok ve rahimdede kanama yok dedi. Doktorum aslında progestanın etkisine çok inanmıyor. Ama beni psikolojik olarak rahatlatıyor. Bişey kullanmayınca sanki kanama için hiç bişey yapmıyorum gibi geliyor.

Çok güzel takipteyim :KK200:
Bulantıların mı var ? Benim şu an hiçbir şey yok ama başlayacak diye korkarak bekliyorum :KK43:
Maalesef var kuzu ya 🤦🏼‍♀️ Nefes darlığım var birde maalesef .
korkma gelse bile geçecek Allah’ın izniyle ♥️
unutacaksın bu günleri anı olarak hatırlayacaksın. Sonra tekrar yaşamak isteyeceksin falan 🤣🤣

Maalesef var kuzu ya 🤦🏼‍♀️ Nefes darlığım var birde maalesef .
korkma gelse bile geçecek Allah’ın izniyle ♥️
unutacaksın bu günleri anı olarak hatırlayacaksın. Sonra tekrar yaşamak isteyeceksin falan 🤣🤣
Evet dimi inşallah :) ben de gebelikte her anın tadını çıkarmaya niyetliyim. İlk gebeliğim olduğu için çook tatlı heyecanlar var içimde. İnşallah hepimiz sorunsuz keyıfli bir şekilde atlatırız bu serüveni. Geriye baktığımızda çok tatlı anılar olarak kalır :KK68:

Ben bıraktım cnm doktor devam etmediyse kullanma dedi. Eğer olursa tekrar başlarsın dedi.

X