- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
Oluyir cnm arada 6Ci haftadayim benceYani bel agrisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyir cnm arada 6Ci haftadayim benceYani bel agrisi
Kızlar bu arada meme uclarınız koyulaştı veya karardı mı benim hicbir değişiklik olmadı ama genelde herkeste oluyormuş
Bende de çok değişiklik olmadı ama ilerleyen zamanlardan iyice belirginleşiyor renk değişikliği.Kızlar bu arada meme uclarınız koyulaştı veya karardı mı benim hicbir değişiklik olmadı ama genelde herkeste oluyormuş
Bende adete gore hesaplayinca 5 haftalik heralde ama inanilmaz bir bel agrisi oluyor bende asgi taraf afedersiniz kuyruk sokumun üstü tam ortasi sanki dunyanin isini yapmisim oyle agriyor bende korkuyorum ilk gebeligimde 3 aylik hamile oldugumu ogrendim bu 2. ama hic bir bilgim yokOluyir cnm arada 6Ci haftadayim bence
Haber veririm mutlaka canım ve içinden bir his öyle desede olmasa daha hayırlı olur gibi ben 9 haftayı bugün bitiriyorum ve bebek gelişim için çok geri kalır yani 11 haftada cinsiyet ogrenilebiliyor ama benimki yeni büyümeye başladıysa da problemli olur diye düşünüyorum o yüzden ne olur ne olmaz inan o kadar kafam karışık kiIyiyim canım çok şükür. Yarın bize haber ver mutlaka. Belki hr şey yolundadır.
Anlıyorum canım. Bakalım doktor ne diyecek . Hakkında hayırlısı olsun yarın kesin bir sonuç söylerHaber veririm mutlaka canım ve içinden bir his öyle desede olmasa daha hayırlı olur gibi ben 9 haftayı bugün bitiriyorum ve bebek gelişim için çok geri kalır yani 11 haftada cinsiyet ogrenilebiliyor ama benimki yeni büyümeye başladıysa da problemli olur diye düşünüyorum o yüzden ne olur ne olmaz inan o kadar kafam karışık ki
Bol bol dinlen cnm fazla is yapma egilip kalkmaBende adete gore hesaplayinca 5 haftalik heralde ama inanilmaz bir bel agrisi oluyor bende asgi taraf afedersiniz kuyruk sokumun üstü tam ortasi sanki dunyanin isini yapmisim oyle agriyor bende korkuyorum ilk gebeligimde 3 aylik hamile oldugumu ogrendim bu 2. ama hic bir bilgim yok
Canım ne kanepe kaldırması daha 3 aylık bile değilsin. Bırak kalsın niye riske atıyorsun kendini.Kizlar ya bu hamilelikle cok alıngan olmaya başladım insanlar batiyor resmen bana. Kayinvalidemle ayni evde yasiyoruz afedersiniz kadinin yatak odasi olmasina ragmen salonda kanepeyi acio yatiyor o yorgan heryer heryerde birakip gidiyor işe ustu basi cerezleri vs. Benimde bu halimde o kanepeyi kaldirmak zor oluyor sinirlerim tepeme geliyor aksama kadar ellemicem o kanepeyi ya (not mart nisan evime gececeyim insallah evim olmasına ragmen buradayim gıcık bi kocam var (
Dinleniyorum cnm fazla is yapmamaya calisiyorum anlamadim herkezde farkli oluyor heralde bide ilk dogumum sezeryan onunda etkisi varmidir acabaBol bol dinlen cnm fazla is yapma egilip kalkma
Yok ben daha büyük biliyorum sen kesin ver canim :) iyi düşünmüşünHaftaya pazar 1 yaşına girecek :)
Amin canım bende bekliyorum bakalım ne olacak bir de hala bebek yoksa kürtaj dicek nasıl bir şey o da korkutuyor beniAnlıyorum canım. Bakalım doktor ne diyecek . Hakkında hayırlısı olsun yarın kesin bir sonuç söyler
Neden iki haftada bir tahlil veriyorsun. Ben de haşhimato troiditi var. Bende beş yıldır levatron kullanıyorum. Şuan yüzlük kullanıyorum ama ben hiç o kadar sık tahlil vermedim. Gebelikten dolayımı iki haftada bir tahlil veriyorsun normalde de mi böyleydi.Kafama göre değil canım :) ben sekiz yıldır kullaniyorum bu ilaci hamilelikten önce yüz kullaniyodum anca yetiyordu. yeni 75 düşmüşlerdi şöyle ayarliyorum 100 başladim bazen kirip 25 mg ek aliyorum iki haftada tahlil verdiğim için anlarim oradan diye düşündüm. dr ile sonra ki dozu beraber ayarlariz dedim 1.5 lara düşse sen daha önce kullanmadiysan öyle alma sakın dediğini uygula düşer bi de onun öyle 100,75 dozda satılan formlari var direk aliyorum
Gebelikten dolayi normalde böyle değildi uzun zamandaNeden iki haftada bir tahlil veriyorsun. Ben de haşhimato troiditi var. Bende beş yıldır levatron kullanıyorum. Şuan yüzlük kullanıyorum ama ben hiç o kadar sık tahlil vermedim. Gebelikten dolayımı iki haftada bir tahlil veriyorsun normalde de mi böyleydi.
Hiç bilmiyorum canım. Ama burda birkaç konuda denk gelmiştim. Kısa süren bir işlemmis. Neyse sen bunu düşünme canım simdiAmin canım bende bekliyorum bakalım ne olacak bir de hala bebek yoksa kürtaj dicek nasıl bir şey o da korkutuyor be
Allah ım bu kocalarımıza akıl fikir versin. Amin.Kizlar ya bu hamilelikle cok alıngan olmaya başladım insanlar batiyor resmen bana. Kayinvalidemle ayni evde yasiyoruz afedersiniz kadinin yatak odasi olmasina ragmen salonda kanepeyi acio yatiyor o yorgan heryer heryerde birakip gidiyor işe ustu basi cerezleri vs. Benimde bu halimde o kanepeyi kaldirmak zor oluyor sinirlerim tepeme geliyor aksama kadar ellemicem o kanepeyi ya (not mart nisan evime gececeyim insallah evim olmasına ragmen buradayim gıcık bi kocam var (
Abla pilates icin ozel kursami gittin yoksa intettn izleyipmi yaptinPaylaşmazmıyım
pilastes 3. Aydan sonra başladım son ana dek . 37. Haftadan sonra ağırlaştırılmış pilates yaptım . Yürüyüşlerde 3. Aydan sonra başladı canım yine 37 sen sonra merdiven çıkma ve daha uzun yollar yürüdüm . Kesinlikle bunlara bağlıyorum .
Çünkü İnan ben ilk hastaneye yattım ebe bana dediği ilk doğumun burda bekleme eve git hemen olmaz dedi ben 3 saat sonra doğurdum kızımı Allahtan doktorum salmadı yoksa asla yetişemezdiö
Evet bal kot dan bahsettim kumas hic giymiyorum giysemde nadir ama beden bilmiyorum kuzum hic takilacak birsey degil kilo sagligi etkileyecek derecede degilsearkadaş kot pantolon bedeninden bahsediyor galiba
Allah kolaylik versin canim tatli sey bunlar ama biraz zorkayici calisan icin korkun bir durum bir iki ay sabret balimKızlar günaydın.
7. Haftama inanılmaz bir mide bulantısı ile başladım. Bu hafta gündüz vardiyasındayım diye seviniyordum ama sabah bulantısı beni mahvetti. Serviste kapı açtırdım bu soğukta.
Aynen oyle bal takilmamak gerekiyor hepimiz saglikli bebeler dogumlar yasariz insSaglikli olduktan sonra gerisi bos canim. Valla o diyenler kendine baksin sende boşver bebeğini saglikla doğurursun insallah