- 5 Ekim 2020
- 13.186
- 35.099
- 36
Sat 19.09 ilk çocuğumuz veya çocuklarımız olacak inşallahKızlar merhaba nasipse bende Haziran annesi olacağım henüz yeni salı günü kese görmeye gidicez ama hiçbişey hissetmiyorum daha sanırım kalp atışını duyunca mı hissedicem hamiş olduğumu sizler ilk zamanlar hissettin mi ben en son transfern 10. Günü kan verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi. Şimdi merak ediyorum nasıllar diyesizler ne hissettiniz ne zaman hissettiniz bilgi verirseniz sevinirim hesaplama.net de 4+7 çıkıyor gebeliğim
Oh sükür benm gbi briAynen benim durumundasin abla bendede mide bulantisi koku hassasiyeti yok hatta istahim artti tersine sadece ara ara kasik agrisi ve sık lavaboya cikma var
Cnm 26 ekim randevum var daha gitmedim ama belim agriyorDaha erken karından görünmesi için o günlerde, sonradan yazışma oldu mu bilemedim ama nedir şimdiki durumunuz var mı gelişme? Vajinal ultrasonda görünüo 5.-6. Haftalarda kese ve bebek
A benimde randevum 26 ekim zaman gecmiyor amaCnm 26 ekim randevum var daha gitmedim ama belim agriyor
aynı zaman hamile kaldığımız arkadaşım var o benden önce gitmişti,ona vermiş.ben de ondan aldım.aynı doktora gidiyoruz.sağlık ocağı bilmez,uzmanınıza gidin o versin testleriMerhaba canım ben de sadece beta yaptırdım henüz. Yarın sağlık ocağında kan testi yaptırmak istiyorum ama bu kez sadece beta değil başka bakılması gereken ne varsa ona da bakılsın istiyorum. Sen o listeyi kendi kadın doğumcundan mi aldın? Acaba sağlık ocağında hazır bir liste var mıdır gebeler için? Ben kadın doğumcuya bir sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum da karından görünmesi için
Anladım, teşekkürleraynı zaman hamile kaldığımız arkadaşım var o benden önce gitmişti,ona vermiş.ben de ondan aldım.aynı doktora gidiyoruz.sağlık ocağı bilmez,uzmanınıza gidin o versin testleri
Anladım canım bana da doktor düşük verdi gibi geliyor. Gerçi ilk kez kullanacağım için olabilir. Bir dahaki gidişimde olcurecegim inşallah. Çok da kafama takılıyor.Kafama göre değil canım :) ben sekiz yıldır kullaniyorum bu ilaci hamilelikten önce yüz kullaniyodum anca yetiyordu. yeni 75 düşmüşlerdi şöyle ayarliyorum 100 başladim bazen kirip 25 mg ek aliyorum iki haftada tahlil verdiğim için anlarim oradan diye düşündüm. dr ile sonra ki dozu beraber ayarlariz dedim 1.5 lara düşse sen daha önce kullanmadiysan öyle alma sakın dediğini uygula düşer bi de onun öyle 100,75 dozda satılan formlari var direk aliyorum
Saglikli olduktan sonra gerisi bos canim. Valla o diyenler kendine baksin sende boşver bebeğini saglikla doğurursun insallahZayıf olunca da kilo alıcada takıntı yapıyor insan aslında takılmasak belki istediğimiz kiloda olacağız ama işte görsellik de hayatımızı ister istemez etkiliyor şuan kilonuz gayet iyi bence hiç takılmayın
Haftaya pazar 1 yaşına girecek :)Yok doğru düşündün insan kıyamıyor ben hala gece sütü veriyorum dersem yeri yeni kesildi gece yatarken içiyor ama sabah kahvaltilarini daha az yapiyorlar onun için dedim yatmadan önce idare ederse diye tabi ki öyle de verebilirsin canim henüz galiba iki Yaşina girmedi ihtiyaç duyar :)
PaylaşmazmıyımCanım taktiklerini bizimle de paylaş zamanı gelincepilates ve yürüyüşlere ne zaman başladın?
Merhabalar hoşgeldin. 6.haftada genelde bulantı başlıyor benim öyle oldu. Hamilelik takvimi uygulamaları var onları indirirsen bebeğin hakkın hem bilgi veriyor hem kac günlük yazıyor bende oradan takip ediyorum. Insallah saglikla gelirKızlar merhaba nasipse bende Haziran annesi olacağım henüz yeni salı günü kese görmeye gidicez ama hiçbişey hissetmiyorum daha sanırım kalp atışını duyunca mı hissedicem hamiş olduğumu sizler ilk zamanlar hissettin mi ben en son transfern 10. Günü kan verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi. Şimdi merak ediyorum nasıllar diyesizler ne hissettiniz ne zaman hissettiniz bilgi verirseniz sevinirim hesaplama.net de 4+7 çıkıyor gebeliğim
Evet sizinde sirt agriniz oldumu acaba kac hafyalik gebesinizA benimde randevum 26 ekim zaman gecmiyor ama
Yani bel agrisiEvet sizinde sirt agriniz oldumu acaba kac hafyalik gebesiniz
Sağ ol canım sordugun için yarın gidicem biraz korkuyla bekliyorum sen nasılsın bebiş nasılM merve_eymen nasilsin canim aklım takildin. Doktora ne zaman gideceksin?
Iyiyim canım çok şükür. Yarın bize haber ver mutlaka. Belki hr şey yolundadır.Sağ ol canım sordugun için yarın gidicem biraz korkuyla bekliyorum sen nasılsın bebiş nasıl