2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar bisey danisicam Allah gostermesin kendimiz korona olursak dhaa bebeklerimizi cok yeni oldugu icin bebeklere gecme veya baska biseyler olma ihtimali var mi bilgisi olan var mi bu konuyla ilgili

Kizlar bisey danisicam Allah gostermesin kendimiz korona olursak dhaa bebeklerimizi cok yeni oldugu icin bebeklere gecme veya baska biseyler olma ihtimali var mi bilgisi olan var mi bu konuyla ilgili
Bildiğim kadarıyla anne karnındaki bebeğe bir zararı yok. Esas problem bizim ilaç kullanamayacak olmamız..

Benimde en büyük korkum şu dönemde korona olmak bide hastaneye gideceğim yarın iyice tedirgin oluyorum

Hanımlar iyi akşamlar. Bir derdimden bahsedeceğim size kısaca. Ben 3 yıldır antibiyotik ilaç vs hiç kullanmıyorum. İltihaplı romatizmam var, her şeye alerjim var. Bayağı hastalıklı bir tipim aslında. Besin takviyeleri ve diyet ile hayatımı düzene sokmuştum. Öncesinde her ay diş ve boğaz iltihabından antibiyotik bağımlısı iken kendi kendime uyguladığım bazı bağışıklık güçlendirici yöntemlerle bu noktaya geldim.
Şimdi sorunum şu ki vücut dengesi bozuldu benim gebelikle hastalıklar pörtlüyor. Romatizmal ağrılar yokluyor duymuyorum ama boğazım ağrımaya başladı. İlerlerse antibiyotiklik boktaya gelirsem mahvolurum hem romatizma azar ilaç alamam. Gebelikte beta glukan ve propolis kullanan oldu mu hiç bilgisi olan var mı? Propolis içtiğim an iyileşiyorum böyle durumlarda?
Bu arada propolis içmişliğim var bu dönemde. Ama şu an basıcam propolisi ondan korkuyorum :-)
Sen bunu doktoruna söyle canım. Bazen kar zarar hesabı yapılır ilaç içmen gerekiyorsa içersin. Bende kızımda aşırı grip olmuştum mecbur iğne verdiler ve zorla toparladım. Sana uygun biseyler de illaki vardir

Kızlar benim kasıklarımda aşırı bir ağrı var bu böbrek taşıyla falan mı alakalı acaba ya
Canım aşırı bir ağrin varsa mutlaka doktora söyle. Taş veya başka sebepse de iyice baksın. Alttan bakma ihtimali var ona hazırlıklı gidersin. Inşallah bu sorununu halledersin bir an önce.

Sen bunu doktoruna söyle canım. Bazen kar zarar hesabı yapılır ilaç içmen gerekiyorsa içersin. Bende kızımda aşırı grip olmuştum mecbur iğne verdiler ve zorla toparladım. Sana uygun biseyler de illaki vardir

benim durumum karışık biraz. Çok fazla hastalık var ve bütüncül yaklaşabilen doktorla karşılaşamadım. Ben çaremi kendi kendime buldum. Homeopatlardan destek aldım. Spor yapıyordum. Şu an sporu da bırakmak zorunda kaldım 12 haftaya kadar. Açıkçası doktorlara pek güvenim kalmadı. Muhtemelen bir doktora sorduğumda propolis gebelere önermiyoruz ama şu antibiyotiği kullan vücudunda iltihap olmasın diyecekler. Ve ben antibiyotiği kullandığım an bağısaklarım bozulacak romatizmal ağrılarım başlayacak. Propolisi dişlerime damlattım şimdilik. Bir de imuneks içtim. Hasta olmamam lazım. :KK43:

Bardaktan içiyo :)
Emzik vermediğim için birde hiç manaya da gerek duymadık biberonda kullanmadı 6. Aydan sonra su içmedi biberonlardan :)
Bardakla içti sonra bi suluk aldık onla içmeye başladı çok şükür . Çoğu şeyi bardakla içiyo :)
Hiç biberon verme o zaman bence canim :)

• Beğen
Reactions: H E
benim durumum karışık biraz. Çok fazla hastalık var ve bütüncül yaklaşabilen doktorla karşılaşamadım. Ben çaremi kendi kendime buldum. Homeopatlardan destek aldım. Spor yapıyordum. Şu an sporu da bırakmak zorunda kaldım 12 haftaya kadar. Açıkçası doktorlara pek güvenim kalmadı. Muhtemelen bir doktora sorduğumda propolis gebelere önermiyoruz ama şu antibiyotiği kullan vücudunda iltihap olmasın diyecekler. Ve ben antibiyotiği kullandığım an bağısaklarım bozulacak romatizmal ağrılarım başlayacak. Propolisi dişlerime damlattım şimdilik. Bir de imuneks içtim. Hasta olmamam lazım. :KK43:
Nerde yaşıyorsun canım, benım Bı arkadsım alternatif tıp uzerıne yogunlastı, ilac kullanmadan, sadece beslenme alıskanlıgını duzenleyerek bi çok hastlaıgın ustesınden geliyor, çok sık görüşmesek de instagram takip ediyorum çalısmalarını

Anladım cnm o zaman herhangi dr.la değil de iyi bi profla görüssen daha iyi olur gibi geldi bana. Bu anlattıklarını da söylersen illaki yardımcı olur . Allah şifa versin. Herkesin derdi başka işte ☹

Nerde yaşıyorsun canım, benım Bı arkadsım alternatif tıp uzerıne yogunlastı, ilac kullanmadan, sadece beslenme alıskanlıgını duzenleyerek bi çok hastlaıgın ustesınden geliyor, çok sık görüşmesek de instagram takip ediyorum çalısmalarını

istanbuldayım ben. İzmir de online görüştüğüm bir homeopat vardı. Ben de ondan destek aldım. Gebelik dönemi için yine çalıcam kapısını. Senin arkadaşın kim özelden de yazabilirsin istersen?

Anladım cnm o zaman herhangi dr.la değil de iyi bi profla görüssen daha iyi olur gibi geldi bana. Bu anlattıklarını da söylersen illaki yardımcı olur . Allah şifa versin. Herkesin derdi başka işte ☹

evet sanırım öyle birini bulmam gerekecek belki de. Neyse şu boğaz gıcıklanmasını atlatayım inşallah :) çok teşekkür ederim.

X