2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim kasıklarımda aşırı bir ağrı var bu böbrek taşıyla falan mı alakalı acaba ya

Olabılır, doktoruna yazdın mı sen cnm, bilgisi olsaydı yarın ıcın
Evet yarın kesin gel dedi bu taşlar düşüğe bile sebep olabiliyormuş yarın bakacak bakalım taş mıdır kum mudur neyse işte

Hanımlar iyi akşamlar. Bir derdimden bahsedeceğim size kısaca. Ben 3 yıldır antibiyotik ilaç vs hiç kullanmıyorum. İltihaplı romatizmam var, her şeye alerjim var. Bayağı hastalıklı bir tipim aslında. Besin takviyeleri ve diyet ile hayatımı düzene sokmuştum. Öncesinde her ay diş ve boğaz iltihabından antibiyotik bağımlısı iken kendi kendime uyguladığım bazı bağışıklık güçlendirici yöntemlerle bu noktaya geldim.
Şimdi sorunum şu ki vücut dengesi bozuldu benim gebelikle hastalıklar pörtlüyor. Romatizmal ağrılar yokluyor duymuyorum ama boğazım ağrımaya başladı. İlerlerse antibiyotiklik boktaya gelirsem mahvolurum hem romatizma azar ilaç alamam. Gebelikte beta glukan ve propolis kullanan oldu mu hiç bilgisi olan var mı? Propolis içtiğim an iyileşiyorum böyle durumlarda?
Bu arada propolis içmişliğim var bu dönemde. Ama şu an basıcam propolisi ondan korkuyorum

Dilaraerdogan canımm nasılsın, lekelenme olmus sanırım, bebek büyümeye basladıkça daha genıs alana ıhtıyac duyarmıs tutunmak ıcın, bu sebeple kahve leke olabılırmıs..

Sonradan zor alişiyolar inşallah çabuk tutar olmadi bardağa aliştirirsin :) geceleri yatmadan içer sütünü alıştırma bardaklarida iyi canim
Bardaktan içiyo :)
Emzik vermediğim için birde hiç manaya da gerek duymadık biberonda kullanmadı 6. Aydan sonra su içmedi biberonlardan :)
Bardakla içti sonra bi suluk aldık onla içmeye başladı çok şükür . Çoğu şeyi bardakla içiyo :)

Dilaraerdogan canımm nasılsın, lekelenme olmus sanırım, bebek büyümeye basladıkça daha genıs alana ıhtıyac duyarmıs tutunmak ıcın, bu sebeple kahve leke olabılırmıs..
Aynen canim ama bugün çok ayaktada kaldım sabahta progestani almayı unuttum sanırım ondan oldu hemen progestan attım buseferde az pembe geldi sonra kesildi az önce kremrengili açık kahve geldi sümüksü kıvamda çözemiyorum çok stresli ya

Misafir alma, bol bol dinlen, 3 ayı atlatana kadar kapat evının kapılarını herkese

Ağrı çok artınca bir asprin attım nadiren içilince birşey olmaz diyorlar ama ne yapayım çok fena olmuştu

Ben yarim saat once suya propolis damlatttim sabahta 1 cay kasigi polen yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…