Olabılır, doktoruna yazdın mı sen cnm, bilgisi olsaydı yarın ıcınKızlar benim kasıklarımda aşırı bir ağrı var bu böbrek taşıyla falan mı alakalı acaba ya
Evet yarın kesin gel dedi bu taşlar düşüğe bile sebep olabiliyormuş yarın bakacak bakalım taş mıdır kum mudur neyse işteOlabılır, doktoruna yazdın mı sen cnm, bilgisi olsaydı yarın ıcın
İnşallah ikisi de deildirEvet yarın kesin gel dedi bu taşlar düşüğe bile sebep olabiliyormuş yarın bakacak bakalım taş mıdır kum mudur neyse işte
Sağlıklı olsunlarda büyücekler:)Sen ondan rahatsin benimki tam tersi gece kalkmiyor ama cok fena hareketli bildigin gibi degil hic durmuyor
Bardaktan içiyo :)Sonradan zor alişiyolar inşallah çabuk tutar olmadi bardağa aliştirirsin :) geceleri yatmadan içer sütünü alıştırma bardaklarida iyi canim
Inşallah birşey çıkmaz canımEvet yarın kesin gel dedi bu taşlar düşüğe bile sebep olabiliyormuş yarın bakacak bakalım taş mıdır kum mudur neyse işte
Suda içiyorum serum da taktırdım yemediğim kalmadı hala geçmedi çok kötü durumdayımSu içebiliyo musun olmadi serum taktir canim kahve telveli iyi gelir derler ama şimdi nasil olur bilemedim kafein açisindan
Aynen canim ama bugün çok ayaktada kaldım sabahta progestani almayı unuttum sanırım ondan oldu hemen progestan attım buseferde az pembe geldi sonra kesildi az önce kremrengili açık kahve geldi sümüksü kıvamda çözemiyorum çok stresli yaDilaraerdogan canımm nasılsın, lekelenme olmus sanırım, bebek büyümeye basladıkça daha genıs alana ıhtıyac duyarmıs tutunmak ıcın, bu sebeple kahve leke olabılırmıs..
Misafir alma, bol bol dinlen, 3 ayı atlatana kadar kapat evının kapılarını herkeseAynen canim ama bugün çok ayaktada kaldım sabahta progestani almayı unuttum sanırım ondan oldu hemen progestan attım buseferde az pembe geldi sonra kesildi az önce kremrengili açık kahve geldi sümüksü kıvamda çözemiyorum çok stresli ya
Leblebiyle kolada iyi geliyor ama gebeyken nasıl olur bilmiyorum leblebi falan denedin mıSuda içiyorum serum da taktırdım yemediğim kalmadı hala geçmedi çok kötü durumdayım
Bu gidişle öyle olacak valla şu salı günü gelse biran önce hep bir korku var icimdeMisafir alma, bol bol dinlen, 3 ayı atlatana kadar kapat evının kapılarını herkese
2 gun sonra gidiyorsun yanı, ben cumartesiBu gidişle öyle olacak valla şu salı günü gelse biran önce hep bir korku var icimde
Ben yarim saat once suya propolis damlatttim sabahta 1 cay kasigi polen yedimHanımlar iyi akşamlar. Bir derdimden bahsedeceğim size kısaca. Ben 3 yıldır antibiyotik ilaç vs hiç kullanmıyorum. İltihaplı romatizmam var, her şeye alerjim var. Bayağı hastalıklı bir tipim aslında. Besin takviyeleri ve diyet ile hayatımı düzene sokmuştum. Öncesinde her ay diş ve boğaz iltihabından antibiyotik bağımlısı iken kendi kendime uyguladığım bazı bağışıklık güçlendirici yöntemlerle bu noktaya geldim.
Şimdi sorunum şu ki vücut dengesi bozuldu benim gebelikle hastalıklar pörtlüyor. Romatizmal ağrılar yokluyor duymuyorum ama boğazım ağrımaya başladı. İlerlerse antibiyotiklik boktaya gelirsem mahvolurum hem romatizma azar ilaç alamam. Gebelikte beta glukan ve propolis kullanan oldu mu hiç bilgisi olan var mı? Propolis içtiğim an iyileşiyorum böyle durumlarda?
Bu arada propolis içmişliğim var bu dönemde. Ama şu an basıcam propolisi ondan korkuyorum