2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bendende dün ne güzel leke gelmemişti sabah progestani atmayı unuttum misafirimde vardı çok ayakta kaldım gene leke geldi açık kahve ama çok geldi iç camasirimada gelmiş acaba ayakta çok durduğum içinmi oldu belimde fena agriyor
Çok hareket edince bende de oluyor niye bilmiyorum dün oğlumla top oynadım hareket ettim baya gelmiş mesela ama normalde olmuyor bende anlamadım

Ayy evet bende böyleydim, ama merak etme zaman su gibi gerçekten. benim daha 1 hafta oldu göreli rahatladım şimdiden diğer randevumu bekliyorum .. karnımdan ultrasonla baktı doktor göründü :)
Benimde 2 hafta kadar var gun sayiyoruz saatleri bile tam seviniyoruz dur sevinmeyelim kalp atisinida duyalim diyoruz:)) insalllah bi aksilik cikmaz 🙏

Canım inş olmaz ama zor ben 22 haftalık hamileyken başıma geldi Rabbim düşmanıma vermesin taş dı benim böbrek büyümesine neden oldu hamilelik de çok sancı oluyor doğum hiç hamileliğini sonlandırmayı düşündü Dr Rabbim korudu 10 gün sürdü ama açılmaya neden oldu verdiği ilaçlar hepsini içmediğim halde bebek fazla gelişmedi 35 haftalık normal doğum yaptım kalbi yavaşlamışdı çok şükür sağlıklı doğdu ama 30 haftalık bebek gibiydi 2 kilo oldu 4 gün yoğun bakımda kaldı bir taş bize neler yaşattı ihmal hiç etme 15 günde bir takip ediyorlar çünkü inş sadece kum dur ve gelip gecer
Ayy öyle diyince endişelendim şimdi:KK43: çok geçmiş olsun bu arada sağlıkla doğmuş çok şükür 🙏 Ben en iyisi bir doktoru arayayım bari nolur nolmaz

Ayy öyle diyince endişelendim şimdi:KK43: çok geçmiş olsun bu arada sağlıkla doğmuş çok şükür 🙏 Ben en iyisi bir doktoru arayayım bari nolur nolmaz
Sagol canım dikkatli ol kum olabilir normaldir çabuk geçer taş olmasın yeter ara Dr genede ihmale gelmez sağlık bol su iç bir de limonlu turp çok iyi geliyor kum taş sancısına bilgin olsun çok geçmiş olsun bilgilendirme bizleri

Sagol canım dikkatli ol kum olabilir normaldir çabuk geçer taş olmasın yeter ara Dr genede ihmale gelmez sağlık bol su iç bir de limonlu turp çok iyi geliyor kum taş sancısına bilgin olsun çok geçmiş olsun bilgilendir bizleri
Bilgilendir dedim ama klevye hatalı yazıyor kuzum

Çok hareket edince bende de oluyor niye bilmiyorum dün oğlumla top oynadım hareket ettim baya gelmiş mesela ama normalde olmuyor bende anlamadım
Bende anlamadım bebim zaten ilk kese kontrolünden sonra başladı ama tekrar gittim baktı kanama gözükmüyor ama lekelenme gözüküyor dedi dün ne güzel gelmemişti bugün geldi strese sokuyor beni

Sagol canım dikkatli ol kum olabilir normaldir çabuk geçer taş olmasın yeter ara Dr genede ihmale gelmez sağlık bol su iç bir de limonlu turp çok iyi geliyor kum taş sancısına bilgin olsun çok geçmiş olsun bilgilendirme bizleri
Çok teşekkür ederim canım benim🙏💞🥰

Bende anlamadım bebim zaten ilk kese kontrolünden sonra başladı ama tekrar gittim baktı kanama gözükmüyor ama lekelenme gözüküyor dedi dün ne güzel gelmemişti bugün geldi strese sokuyor beni
Endişelenme canım normaldir ya ben adet döneminden önce de kahverengi lekelenme olayını yaşıyordum şimdi de çok hareket edince geliyor o kadar önemli birşey değil ya:)

Canim bol su iç şu saatten sonra ilacini al dinlen bi daha gelirse tekrar gidersin şimdi düşünme bunu bence

Canim bol su iç şu saatten sonra ilacini al dinlen bi daha gelirse tekrar gidersin şimdi düşünme bunu bence
Acaba vajinada yaramı var leke gelince kahverengi fitil attım acıdı atarken yarim saat sonra ac gittim pembelik geldi ama şimdi gelen giden olmadı

Benimde öyleydi adet öncesi hep kahve gelirdi ama az önce pembelikte geldi bakalım inşallah tekrar gelmez
Endişelenme canım normaldir ya ben adet döneminden önce de kahverengi lekelenme olayını yaşıyordum şimdi de çok hareket edince geliyor o kadar önemli birşey değil ya:)

Kızlar acil birşey soracağım kum dökme ve böbrek taşını duymuşsunuzdur bu hamilelikte daha çok oluyormuş riski daha fazlaymış yani bende birkaç gündür idrarımda küçük siyah tanecikler görüyorum ve diğer belirtilerin de çoğu var. Bebeğe bir zararı yokmuş sanırım ama böbrek taşı düşürmek doğumdan daha zor derler benim bir arkadaşım düşürmüştü böbrek taşı Allah düşmanımın başına vermesin diye bin türlü dua etti resmen bende şu an aşırı korkuyorum.
canım çok geçmiş olsun. bol su içmeden başka bilgim yok bu konuda. Dr ilk alttan baktığında taş ya da kum düşürmüşsün önceden dedi ya da düşüyorsun dedi bana ama bende hiç bir etki olmadı.
Acaba vajinada yaramı var leke gelince kahverengi fitil attım acıdı atarken yarim saat sonra ac gittim pembelik geldi ama şimdi gelen giden olmadı
Yorulmaktan ağır kaldirmaktan da leke geliyor. Inşallah sorun yoktur

canım çok geçmiş olsun. bol su içmeden başka bilgim yok bu konuda. Dr ilk alttan baktığında taş ya da kum düşürmüşsün önceden dedi ya da düşüyorsun dedi bana ama bende hiç bir etki olmadı.

Çoğu kişide erken doğuma sebep olmuş.Benim bu erken doğumdan çektiğim nedir ya.Oğlumda da erken doğum riski vardı şimdi bu bebekte de olabilir off valla:KK43:

Inşallah canım salı gününe kadar bekliycem bakalım dr ne diyecek

X