- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
Ay inşallah canım sağlıkla ilerler bu anneler ne çekiyor olsun diye bekle olunca da bitmiyor derdiÇok güzel bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canım sağlıkla ilerler bu anneler ne çekiyor olsun diye bekle olunca da bitmiyor derdiÇok güzel bence
Ay valla bu kadınlardan korkulur kirpikleri daha önce de duydum ama kimsenin kirpiğine bakarak anlayamam aslaYa bugün çok tuhaf birşey oldu temizlik şirketinden 2 hanım geldi ( çamaşır suyunun kokusundan dolayı ben yapamıyorum ) bir tanesi 50-55 yaşlarında bir ablaydı. Geldikten 5 dakika sonra bana sen hamile misin diye sordu bende şaşırdım evet nerden anladınız diye sordum gözlerinden cevabını verdi gözlerime bir ışık gelmiş kirpiklerim karmakarışık olmuş falan ailedeki büyükler derdi bana bir kadının kirpiklerinden hamile olduğunu anlarsın diye gerçekten de doğruymuş sizin de böyle mi?
Cook sagol ablaa.allah razi olsun❤Hayırlı olsun canım benim çok sevindim
Aynen abla hatta dogum 16 haziran dedi senin peki?Bende bugun gittim yeni geldim ayniyiz ozaman bende 5haftaligim :))
Insallah abla butun herkesin duymak nasib olur❤Gozunaydin canım çok sevindim darısı kalbi duymaya
Merhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın
Hayirli ugurlu olsun abla gozun aydin haziran annelerin arasina hos geldin
Ben onu sormadim oda soylemedi ama 16-17si olarak cikiyor programlarda:))Aynen abla hatta dogum 16 haziran dedi senin peki?
He tamm abla sen ne zaman gitceksn kalp atisini duymaya bana 2 hafta sonra gel dedi doktorBen onu sormadim oda soylemedi ama 16-17si olarak cikiyor programlarda:))
Aynen, hıc sorma, gebelik testlerinde cızgı cıkmıyor diyorduk, cıktı artıs duzgun olacak mı dedik, o da tamam, bu sefer kese kalp bekliyoruzAy inşallah canım sağlıkla ilerler bu anneler ne çekiyor olsun diye bekle olunca da bitmiyor derdi
Dün bi arkadas 6+2 de duymus cnmBir çoğumuz keseyi gördük kalp atışı heyecanı stresini yaşıyoruz sanırım bende salı günü gitcem 6+2olcam sizce duyulur mu kızlar
Bana 28ine randevu verdi sen aldn mi randevuHe tamm abla sen ne zaman gitceksn kalp atisini duymaya bana 2 hafta sonra gel dedi doktor
Inşallah canım vajinal ultrason derse baktırsam mı o konuda çok kararsizim çünkü alttan bakildiktan sonra lekelenmem geldi ya korkuyorumDün bi arkadas 6+2 de duymus cnm
Ben de haftaya 6+4 te gidicem
Walla ilk kan testinden sonra soyledık sözde 3 ay dolunca söylicektik anneler dua edıyor sımdı kalp atısları da duyulsun diyeKizlar 5haftalikken ailelerinize soylediniz mi :) ben daha olayin sokundan admine yazdiramiyorum bile kendimi:))
Benım doktor bu zamana kadar hep Vajinal baktı bana, o ne derse onu yaparım bi kerelik öyle bişe oldu ve o alet cok afedersin şeyden çok cok daha ince bişey olmaz inşallah ayy çok utandım söylerken.Inşallah canım vajinal ultrason derse baktırsam mı o konuda çok kararsizim çünkü alttan bakildiktan sonra lekelenmem geldi ya korkuyorum
Aynen aynen rimelli gibiBide benim uzamış böyle bi değişik olmuş rimelli gibi
Gözün aydın canım ben kısa zamanda kalp atışını da duyarsın inşaAllahHamis ablalarDemistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk❤❤❤❤
Ben evde test yaptığım gün anneme söyledim 5. hafta falandı sanırım, kayınvalideme doktordan sonra söyledim 6+1 deKizlar 5haftalikken ailelerinize soylediniz mi :) ben daha olayin sokundan admine yazdiramiyorum bile kendimi:))
Yok abla ben ozele gidiyorum ozel muayenesi var onun icin sikinti olmuyoBana 28ine randevu verdi sen aldn mi randevu
Canım merhaba aynıyız . Ben dün gördüm keseyi 3 hafta sonra çağırdı beni amaHamis ablalarDemistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk❤❤❤❤
Merhaba abla normalde 2 mi yoksa 3 hafta sonrami cagriliyo bilmiyorum da belki doktordn doktora farkediyodurCanım merhaba aynıyız . Ben dün gördüm keseyi 3 hafta sonra çağırdı beni ama