- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
Ay kiz banada yasaklamadi ama ben korkuyom adama yanasmiyomBenım herhangi bir kanama falan olmadığından doktorum yasaklamadı . Kızımda da doğuma kadar hiç ara vermemiştik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kiz banada yasaklamadi ama ben korkuyom adama yanasmiyomBenım herhangi bir kanama falan olmadığından doktorum yasaklamadı . Kızımda da doğuma kadar hiç ara vermemiştik
Al benden de o kadar kaçç 2 ay bilemiyorumWalla biz eşimle kanka olduk artık benım bi de aşılama 2 aydır bişey yok şimdi de korkudan bişey yapamayız 9 ay da böyle gider, bilmiyorum sonumuz ne olur
Nasıl rahat hissediyorsanız valla doğumdan sonra o işler hiç olmuyoAy kiz banada yasaklamadi ama ben korkuyom adama yanasmiyom
Yaşınız ve kacıncı gebelık oldugunu da yazarsanız sevinirimBenide gruba eklemisiniz bat 10eylul
29 yaşındayım 2 ci gebeliğimYaşınız ve kacıncı gebelık oldugunu da yazarsanız sevinirim
tedavi ile olanlar bizim gibi oluyor sanırım :))Al benden de o kadar kaçç 2 ay bilemiyorum
hayırlı olsun canımm tebrıkleeeerMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Çok teşekkürler canımhayırlı olsun canımm tebrıkleeeer
Hayırlı olsunMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Allah tamamına erdirsin hayırlı bir evlat olsun inşallahMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Gecıkmenın 3.gününe göre baya koyu cıkmıs, erken dollenme olabılır belkıMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al InsallahMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Sinüzit varsa yapabilir havalar serinledigi için bendede migren var ara ara benimde hafif ağrı oluyor ama şükür çok degil dikkat et canımİlk haftalarınız nasıl geçiyor ben çok kötüyüm aşırı başım ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum hiç iştahım yok ağlıyorum sürekli bu hep böyle gitmez umarım darmadağın oldum özellikle son 1 haftadır sinüzitim var acaba ondan mı ağrıyor bilemiyorum çöktüm resmen bebeğime sevinemiyorum o derece dua edin bana
Maşallah Hayırlı olsunMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Rabbim şifanı versin kolay bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ben ilk hamileliğimde çok rahattım bunda da şu ana kadar bir şey yok inşallah böyle devam ederİlk haftalarınız nasıl geçiyor ben çok kötüyüm aşırı başım ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum hiç iştahım yok ağlıyorum sürekli bu hep böyle gitmez umarım darmadağın oldum özellikle son 1 haftadır sinüzitim var acaba ondan mı ağrıyor bilemiyorum çöktüm resmen bebeğime sevinemiyorum o derece dua edin bana
Biz devam ediyoruz canım riskli bir durum yoksa sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Tabi en iyisini doktorun bilir arayıp sorabilirsinCanimlar bişey sorcam afederseniz ilişkiye ara verdiniz mi devam mı ediyorsunuz bana geçen ilişki olmasın demişti doktor kese gozukmeduginde şimdi de unuttum sormayı.