- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
Çocuğun yanına oturarak tırnağını kesmeyi dene canım. Yani karşında değil de yanında ol. Kendi tırnağını kesiyor gibi oluyor insan. İlk bir yıldan fazla uyurken kesmek lazım yoksa çekiyor elini, kaza çıkıyorKızlar ben kızımda ilk çıtçıtlı olan tırnak makaslarından kullandım ve her seferinde parmağını sıkıştırıp kanattım
Sonra bu makastan aldım çok rahat ettim gönül rahatlığıyla kestim tırnaklarını ve hala kullanıyoruz.Yeni alacaklar varsa tavsiye ederim indirime girmişEki Görüntüle 2779866 Eki Görüntüle 2779866
Ben bu makasla rahata erdimÇocuğun yanına oturarak tırnağını kesmeyi dene canım. Yani karşında değil de yanında ol. Kendi tırnağını kesiyor gibi oluyor insan. İlk bir yıldan fazla uyurken kesmek lazım yoksa çekiyor elini, kaza çıkıyor
İlk başlarda yanından kalkarken ayağım çıtlardı, ona uyanırdı ama sonra ağırlaştı uykusu. Dışarıdayken bebek arabasında uyuması en güzeliydi ama bu ikincileri dışarı çıkarabilecek miyiz acaba. Yine vakalar artıyorBen bu makasla rahata erdimBizim ki hemen uyanırdı ya ve hala öyle uykusu çok hafif
İlk aylar yanımda beşikte yatardı ben yatakta dönerken bile hemen gözlerini açardı
Uykusu derin çocuklara hep özendim maşallah dedim
İnş bu bebişin uykusu derin olur
Evetİlk başlarda yanından kalkarken ayağım çıtlardı, ona uyanırdı ama sonra ağırlaştı uykusu. Dışarıdayken bebek arabasında uyuması en güzeliydi ama bu ikincileri dışarı çıkarabilecek miyiz acaba. Yine vakalar artıyor
Canım beni de ekleİyiyim çok şükür kuzum bu aralar biraz yoğunum giremiyorum bi türlü ev tadilati oglan hastane derken bı turlu giremiyorum herkes iyidir insallah sen nasilsin bu arada canım yanlislikla sildim listeyiarkadaslar rica etsem bana bilgilerinizi atar mısınız terar aktiflestirelim listeyi
Benim de plesenta rahim ağzında. Kanama hrnuz olmadi 19.haftadayımİyi geceler kızlar 15 gün önce çok kanaman olmuştu bebeğimin plesenrasi aşağıda dedi doktor geçmişti bu gün tekrar bardaktan boşalırcasına kanaman oldu
Çok korktum bebeğimin hareketleri iyi şükür doktor yat kalkma dedi sabah 9.30 randevum var çok korkuyorum bu kanamalar ne zaman geçecek hayırlısıyla bir 34 haftayı geçsem de su riskten kurtulsam çok tedirginim lavaboya kalksam hemen kanamam oluyor
Canim bir hafta yattım alttan muayene oluyor en iyi o şekilde görüyorlar oğlumda da aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı bunda bayağı bir aşağıda işte 15 gün önce başladı Benim kanamalarım �nşallah sen de olmaz kalkmam lazım yatmaya çalışıyorum elimden geldiğinceBenim de plesenta rahim ağzında. Kanama hrnuz olmadi 19.haftadayım
Kanama olunca yatırıyorlar mi hastaneye, nasıl durduruluyor?
Ben de çok korkuyorum ha oldu ha olacak diye.gebelik burnumdan geldi.
Bir de bizim asla alttan muayene olmamamız gerekiyor değil mi?
Cnm insqn cok tedirgin oluyor benimde bu sabah hafif kanamam oldu cok korktumCanim bir hafta yattım alttan muayene oluyor en iyi o şekilde görüyorlar oğlumda da aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı bunda bayağı bir aşağıda işte 15 gün önce başladı Benim kanamalarım �nşallah sen de olmaz kalkmam lazım yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Ben ilk bir yil hic kesmedim cocugun tirnaginiKızlar ben kızımda ilk çıtçıtlı olan tırnak makaslarından kullandım ve her seferinde parmağını sıkıştırıp kanattım
Sonra bu makastan aldım çok rahat ettim gönül rahatlığıyla kestim tırnaklarını ve hala kullanıyoruz.Yeni alacaklar varsa tavsiye ederim indirime girmişEki Görüntüle 2779866 Eki Görüntüle 2779866
Kolay gelsin canımİyiyim çok şükür kuzum bu aralar biraz yoğunum giremiyorum bi türlü ev tadilati oglan hastane derken bı turlu giremiyorum herkes iyidir insallah sen nasilsin bu arada canım yanlislikla sildim listeyiarkadaslar rica etsem bana bilgilerinizi atar mısınız terar aktiflestirelim listeyi
İnşallah herşey yolundadır güzel haberler alırsın canım dualarımız seninleMerhaba hanımlar bana dua edin yarın perinatolojide randevum var suyu azalmış sonra artmıştı ama bir risk var mi diye bakılacak yine inşAllah duzelmistir artık sorun falan olmaz dualariniza talibim kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ❤
İnsallhAhaha ne güzel bunda cok masrafın olmaz o zamankizda olsa erkekde olsa ablasından kalanlarla idare eder ama insallah ablası kadar gec göstermez kendini
Gunaudin canim senin hamilelik baya ilerlemis masallh ,bisey sorcam bebegin gerinme hareketini hissediyo musn . bide ben afedersn tuvaletimi yaparken bebek rank tas gibi oluyo kasiklarmda sizde var mi boyle .benim ilk cocukta hic olmamıştı bunda oluyo her tuvalete gittigimdeGünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun. İnşallah plasenta yukarı çıkar da bir şeyiniz kalmazİyi geceler kızlar 15 gün önce çok kanaman olmuştu bebeğimin plesenrasi aşağıda dedi doktor geçmişti bu gün tekrar bardaktan boşalırcasına kanaman oldu
Çok korktum bebeğimin hareketleri iyi şükür doktor yat kalkma dedi sabah 9.30 randevum var çok korkuyorum bu kanamalar ne zaman geçecek hayırlısıyla bir 34 haftayı geçsem de su riskten kurtulsam çok tedirginim lavaboya kalksam hemen kanamam oluyor
Allah razı olsun hepinizden .İnşallah herşey yolundadır güzel haberler alırsın canım dualarımız seninle
Cumhurbaskanligi kararnamesiyle dogum izni 32'den 24'e çekildi.