2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ben kızımda ilk çıtçıtlı olan tırnak makaslarından kullandım ve her seferinde parmağını sıkıştırıp kanattım
Sonra bu makastan aldım çok rahat ettim gönül rahatlığıyla kestim tırnaklarını ve hala kullanıyoruz.Yeni alacaklar varsa tavsiye ederim indirime girmiş

Çocuğun yanına oturarak tırnağını kesmeyi dene canım. Yani karşında değil de yanında ol. Kendi tırnağını kesiyor gibi oluyor insan. İlk bir yıldan fazla uyurken kesmek lazım yoksa çekiyor elini, kaza çıkıyor

Ben bu makasla rahata erdim Bizim ki hemen uyanırdı ya ve hala öyle uykusu çok hafif
İlk aylar yanımda beşikte yatardı ben yatakta dönerken bile hemen gözlerini açardı
Uykusu derin çocuklara hep özendim maşallah dedim
İnş bu bebişin uykusu derin olur

İlk başlarda yanından kalkarken ayağım çıtlardı, ona uyanırdı ama sonra ağırlaştı uykusu. Dışarıdayken bebek arabasında uyuması en güzeliydi ama bu ikincileri dışarı çıkarabilecek miyiz acaba. Yine vakalar artıyor

Evet
İnş yaza kadar biraz azalır ya
En azından bebek arabasına koyup yürüyüşe çıkabilelim

Canım beni de ekle

Sat: 30.08.2020
Tdt: 06.06.2021
2.çocuk

İyi geceler kızlar 15 gün önce çok kanaman olmuştu bebeğimin plesenrasi aşağıda dedi doktor geçmişti bu gün tekrar bardaktan boşalırcasına kanaman oldu
Çok korktum bebeğimin hareketleri iyi şükür doktor yat kalkma dedi sabah 9.30 randevum var çok korkuyorum bu kanamalar ne zaman geçecek hayırlısıyla bir 34 haftayı geçsem de su riskten kurtulsam çok tedirginim lavaboya kalksam hemen kanamam oluyor

Benim de plesenta rahim ağzında. Kanama hrnuz olmadi 19.haftadayım
Kanama olunca yatırıyorlar mi hastaneye, nasıl durduruluyor?
Ben de çok korkuyorum ha oldu ha olacak diye.gebelik burnumdan geldi.
Bir de bizim asla alttan muayene olmamamız gerekiyor değil mi?

Canim bir hafta yattım alttan muayene oluyor en iyi o şekilde görüyorlar oğlumda da aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı bunda bayağı bir aşağıda işte 15 gün önce başladı Benim kanamalarım �nşallah sen de olmaz kalkmam lazım yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Cnm insqn cok tedirgin oluyor benimde bu sabah hafif kanamam oldu cok korktum benimde dinlenmem gerekiyor cok korkuyorum insallah saglikla dogarlar gozume uyku girmiyor

Ben ilk bir yil hic kesmedim cocugun tirnagini dedigin gibi bi kere kanattim icim gitti bi kerede babasi derken ikimizde ellemedik kagit gibiydi zaten yanindan tutunca geliyordu banyodan sonra oyle idare ettik sonrada boyle bi makas aldik bunlar gercekten cok rahat..

Kolay gelsin canım
Sat 18.09.2020
Bdt. 25.06.2021
Yaş 32
İlk çocuk
Cinsiyet Erkek

İnşallah herşey yolundadır güzel haberler alırsın canım dualarımız seninle

Günaydın kızlar
Gunaudin canim senin hamilelik baya ilerlemis masallh ,bisey sorcam bebegin gerinme hareketini hissediyo musn . bide ben afedersn tuvaletimi yaparken bebek rank tas gibi oluyo kasiklarmda sizde var mi boyle .benim ilk cocukta hic olmamıştı bunda oluyo her tuvalete gittigimde

Çok geçmiş olsun. İnşallah plasenta yukarı çıkar da bir şeyiniz kalmaz
Bu sayfada doğuma kadar kanaması olan okudum. Ama sağlıkla kucağına aldı. Siz de içinizi ferah tutun, doğduğu anı düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…