2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gittinizmi doktora cnm insalalh guzel haberlerle dönersin

Canim cok üzüldüm ya. İnşallah sıkıntısız atlatırsın yatmanın gerekiyorsa yatacaksın mecbur.
Bende plesanta konumunun kanama yaptığını bilmiyordum

Gerinme hareketlerini ayırt edemiyorum canım ama genelde çok hareketli
Bazen kasılma gibi Oluyor o zamanlardada bebek dönüyor anlıyorum onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım ben
Doktoruna danış istersen bu durumu

neyse ben bir süre daha işsiz takılacağım madem
Benim iş yerim ve ofisim aşırı kalabalık. 800 kişilik bir yer. Pandemi başından itibaren hamile çalıştırmayacağız dediler. Öyle ücretsize çıktım. 32. Hafta öncesi iş başı yaptırıp yıllık izin kullandırtıp doğum izni göstericekler de. 24. Hafta diye görünce sevinmiştim
Maaşımı özledim ya hele bu masraflı zamanda. Kredi kartı ekstremi eşime vermek çok sıktı

Keşke istisnasız tüm hamileleri kapsasa dogum izni bile çok az anne ve bebegin bag kurmasi icin ama malesef boyle yine de ayrilmakla iyi etmissiniz her seyden once saglikli olsunlar da maddiyat bi sekilde halledilir

Sağlık olsun canım. Ben de eylülde ücretsiz izne ayrılacağım. Her şey yavrularımız için. İnşallah kıymet bilen, hayırlı evlatlar olurlar

Ben doğduğundan beri oğluma bunu kullanıyorum hediye getirmişti birisi Allah razı olsun, oğlum şuan 8 yaşını dolduracak:)
İnşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza,ne yaptın ne dedi dr. ?
Cnm insqn cok tedirgin oluyor benimde bu sabah hafif kanamam oldu cok korktum benimde dinlenmem gerekiyor cok korkuyorum insallah saglikla dogarlar gozume uyku girmiyor
Allahin izniyle ınşallah Ebrucum sağ salim kavuşuruz

Sağlık olsun canım. Ben de eylülde ücretsiz izne ayrılacağım. Her şey yavrularımız için. İnşallah kıymet bilen, hayırlı evlatlar olurlar

ne kadar oturucan evde peki?
Ben de doğum izni bitince ücretsize devam etmek istiyorum yıl sonuna kadar en azından.
İnşallah bilirler kıymetmizi valla. En verimli yaşımda işimi bıraktım. Meydanı millete bıraktım valla

benimki de öyle çok detaylı bakıyor her seferinde. Ve bana detaylıda ekstra bir şey çıkmaz olsa ben görürüm yine de prosedür baktır dedi. Boşuna girdim resmen

Ben başka ilçede çalışıyorum. Yol çok yoruyor. O yüzden 1 yıl düşünüyorum. Kızım da bir yaşına gelene kadar izindeydim. Gerçekten de çocuğun ihtiyacı var anneye. Ek gıdaya başlayınca hemen anneden kopma olmuyor. Ek gıda günde bir çay kaşığı veriliyor. 9 aylık olduğunda hâlâ en büyük besin anne sütü. O yüzden yaşını doldurana kadar çalışmam diye düşünüyorum

Ay ne güzel çok şanslısınız ya benim patronum utanmasa hakkım olan zorunlu doğum iznimi bile kullandırtmayacak kaldı ki ücretsiz izin versin bana allahtan annem üst sokakta oturuyor da artık anneme bırakacağım mecburen

Cok gecmis olsun insallah sıkıntısız alırsınız bebeginizi kucagınıza

Evet maalesef biraz önce de başka biri söyledi. Süt izni kullanamayacakmış Keşke özel sektördekilerin de haklarını korkusuzca araması mümkün olsa.

Ben öğretmenim ve okulda benim branşımdan üç öğretmen daha var. Yani devlette yer boş kalmıyor, derse girecek başka öğretmen oluyor. O yüzden 26 ay aralıksız izin alabiliyoruz.

İnşallah canım. Üçte randevum var. İki gündür hareketlerini hissetmiyorum. Uyuyordur inşallah
Canım sırt üstü yatmayı denedin mi herkesin huyu farklı olur gerçi ama ben uzun süre hareket hissetmeyince dümdüz sırt üstü yatıyorum hemen tekme atıyor rahatsız oluyor heralde bi dene istersen

Canım sırt üstü yatmayı denedin mi herkesin huyu farklı olur gerçi ama ben uzun süre hareket hissetmeyince dümdüz sırt üstü yatıyorum hemen tekme atıyor rahatsız oluyor heralde bi dene istersen
Daha 19 haftalık, çok net hareket hissetmiyorum zaten saniyelik oluyordu. Şimdi yattım bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…