Gittinizmi doktora cnm insalalh guzel haberlerle dönersinİyi geceler kızlar 15 gün önce çok kanaman olmuştu bebeğimin plesenrasi aşağıda dedi doktor geçmişti bu gün tekrar bardaktan boşalırcasına kanaman oldu
Çok korktum bebeğimin hareketleri iyi şükür doktor yat kalkma dedi sabah 9.30 randevum var çok korkuyorum bu kanamalar ne zaman geçecek hayırlısıyla bir 34 haftayı geçsem de su riskten kurtulsam çok tedirginim lavaboya kalksam hemen kanamam oluyor
Dua ettim canim Rabbim hayirli guzel haberler almani nasip etsin.Allah razı olsun hepinizden .
Canim cok üzüldüm ya. İnşallah sıkıntısız atlatırsın yatmanın gerekiyorsa yatacaksın mecbur.Canim bir hafta yattım alttan muayene oluyor en iyi o şekilde görüyorlar oğlumda da aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı bunda bayağı bir aşağıda işte 15 gün önce başladı Benim kanamalarım �nşallah sen de olmaz kalkmam lazım yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Gerinme hareketlerini ayırt edemiyorum canım ama genelde çok hareketliGunaudin canim senin hamilelik baya ilerlemis masallh ,bisey sorcam bebegin gerinme hareketini hissediyo musn . bide ben afedersn tuvaletimi yaparken bebek rank tas gibi oluyo kasiklarmda sizde var mi boyle .benim ilk cocukta hic olmamıştı bunda oluyo her tuvalete gittigimde
Sanırımsadece kamu için mi geçerli bu?
Sanırım
Keşke istisnasız tüm hamileleri kapsasa dogum izni bile çok az anne ve bebegin bag kurmasi icin ama malesef boyleneyse ben bir süre daha işsiz takılacağım madem
Benim iş yerim ve ofisim aşırı kalabalık. 800 kişilik bir yer. Pandemi başından itibaren hamile çalıştırmayacağız dediler. Öyle ücretsize çıktım. 32. Hafta öncesi iş başı yaptırıp yıllık izin kullandırtıp doğum izni göstericekler de. 24. Hafta diye görünce sevinmiştim
Maaşımı özledim ya hele bu masraflı zamanda. Kredi kartı ekstremi eşime vermek çok sıktı
Sağlık olsun canım. Ben de eylülde ücretsiz izne ayrılacağım. Her şey yavrularımız için. İnşallah kıymet bilen, hayırlı evlatlar olurlarneyse ben bir süre daha işsiz takılacağım madem
Benim iş yerim ve ofisim aşırı kalabalık. 800 kişilik bir yer. Pandemi başından itibaren hamile çalıştırmayacağız dediler. Öyle ücretsize çıktım. 32. Hafta öncesi iş başı yaptırıp yıllık izin kullandırtıp doğum izni göstericekler de. 24. Hafta diye görünce sevinmiştim
Maaşımı özledim ya hele bu masraflı zamanda. Kredi kartı ekstremi eşime vermek çok sıktı
Ben doğduğundan beri oğluma bunu kullanıyorum hediye getirmişti birisi Allah razı olsun, oğlum şuan 8 yaşını dolduracak:)Kızlar ben kızımda ilk çıtçıtlı olan tırnak makaslarından kullandım ve her seferinde parmağını sıkıştırıp kanattım
Sonra bu makastan aldım çok rahat ettim gönül rahatlığıyla kestim tırnaklarını ve hala kullanıyoruz.Yeni alacaklar varsa tavsiye ederim indirime girmişEki Görüntüle 2779866 Eki Görüntüle 2779866
İnşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza,ne yaptın ne dedi dr. ?İyi geceler kızlar 15 gün önce çok kanaman olmuştu bebeğimin plesenrasi aşağıda dedi doktor geçmişti bu gün tekrar bardaktan boşalırcasına kanaman oldu
Çok korktum bebeğimin hareketleri iyi şükür doktor yat kalkma dedi sabah 9.30 randevum var çok korkuyorum bu kanamalar ne zaman geçecek hayırlısıyla bir 34 haftayı geçsem de su riskten kurtulsam çok tedirginim lavaboya kalksam hemen kanamam oluyor
Allahin izniyle ınşallah Ebrucum sağ salim kavuşuruzCnm insqn cok tedirgin oluyor benimde bu sabah hafif kanamam oldu cok korktumbenimde dinlenmem gerekiyor cok korkuyorum insallah saglikla dogarlar gozume uyku girmiyor
Yok canım yaptırmadı drum detaylı inceledim herşeyine baktım gayet sağlıklı istersen 40 50 dakika ugrasma bence gerek yok ama sen bilirsin dedi eşimde dr gerek duymadıysa yaptırmayalım dedi zaten drum her ay yarım saat inceliyor herşeyiniİyiyim bende detaylı ultrasyon yaptırdın mı
Sağlık olsun canım. Ben de eylülde ücretsiz izne ayrılacağım. Her şey yavrularımız için. İnşallah kıymet bilen, hayırlı evlatlar olurlar
Yok canım yaptırmadı drum detaylı inceledim herşeyine baktım gayet sağlıklı istersen 40 50 dakika ugrasma bence gerek yok ama sen bilirsin dedi eşimde dr gerek duymadıysa yaptırmayalım dedi zaten drum her ay yarım saat inceliyor herşeyini
Ben başka ilçede çalışıyorum. Yol çok yoruyor. O yüzden 1 yıl düşünüyorum. Kızım da bir yaşına gelene kadar izindeydim. Gerçekten de çocuğun ihtiyacı var anneye. Ek gıdaya başlayınca hemen anneden kopma olmuyor. Ek gıda günde bir çay kaşığı veriliyor. 9 aylık olduğunda hâlâ en büyük besin anne sütü. O yüzden yaşını doldurana kadar çalışmam diye düşünüyorumne kadar oturucan evde peki?
Ben de doğum izni bitince ücretsize devam etmek istiyorum yıl sonuna kadar en azından.
İnşallah bilirler kıymetmizi valla. En verimli yaşımda işimi bıraktım. Meydanı millete bıraktım valla
Ay ne güzel çok şanslısınız ya benim patronum utanmasa hakkım olan zorunlu doğum iznimi bile kullandırtmayacak kaldı ki ücretsiz izin versin banaBen başka ilçede çalışıyorum. Yol çok yoruyor. O yüzden 1 yıl düşünüyorum. Kızım da bir yaşına gelene kadar izindeydim. Gerçekten de çocuğun ihtiyacı var anneye. Ek gıdaya başlayınca hemen anneden kopma olmuyor. Ek gıda günde bir çay kaşığı veriliyor. 9 aylık olduğunda hâlâ en büyük besin anne sütü. O yüzden yaşını doldurana kadar çalışmam diye düşünüyorum
Cok gecmis olsun insallah sıkıntısız alırsınız bebeginizi kucagınızaİyi geceler kızlar 15 gün önce çok kanaman olmuştu bebeğimin plesenrasi aşağıda dedi doktor geçmişti bu gün tekrar bardaktan boşalırcasına kanaman oldu
Evet maalesef biraz önce de başka biri söyledi. Süt izni kullanamayacakmışAy ne güzel çok şanslısınız ya benim patronum utanmasa hakkım olan zorunlu doğum iznimi bile kullandırtmayacak kaldı ki ücretsiz izin versin banaallahtan annem üst sokakta oturuyor da artık anneme bırakacağım mecburen
İnşallah canım. Üçte randevum var. İki gündür hareketlerini hissetmiyorum. Uyuyordur inşallahKızlar selam bugün randevusu olan herkese güzel dileklerimi iletiyorum. İnşallah iyi geçer
Canım sırt üstü yatmayı denedin mi herkesin huyu farklı olur gerçi ama ben uzun süre hareket hissetmeyince dümdüz sırt üstü yatıyorum hemen tekme atıyor rahatsız oluyor heralde bi dene istersenİnşallah canım. Üçte randevum var. İki gündür hareketlerini hissetmiyorum. Uyuyordur inşallah
Daha 19 haftalık, çok net hareket hissetmiyorum zaten saniyelik oluyordu. Şimdi yattım bakalım ne olacakCanım sırt üstü yatmayı denedin mi herkesin huyu farklı olur gerçi ama ben uzun süre hareket hissetmeyince dümdüz sırt üstü yatıyorum hemen tekme atıyor rahatsız oluyor heralde bi dene istersen