7. Ay da mi masallah nasil saklanmis o öyleAmin canim ilk kızımda 7. ayda ogrendik . bunda da kiz hissediyrm ama belirtilerim baya farkli ilkinden ve kızım sol tarafimdaydi ,bu baya sagda hissediyrm ama saglikli olsun dabfark etmez
Amin insallh canim7. Ay da mi masallah nasil saklanmis o öyleay bi kiza kız kardes ne güzel olur ama saglikla gelsin minnos insallah ilk kızın kac yasinda
Sagol canım aynen tadilat güzel olacak bi biterse insallahsen nasılsın
Ahaha ne güzel bunda cok masrafın olmaz o zamanAmin insallh canimsu anda tam 2,5 yasinda aralari uc yas olcaka insallh . evet baya iyi sakladi sagolsun artik bi kac dr gidip teyit ettrmistik herseyi ortak renk aldim mecbur
Maşallah ev ne kadar büyükmüşYa aslında oda yapmayı düşünüyorum ve istiyorum ama eşim gerek yok diyor evimiz 4+1 olduğu halde, boş odam var ,kiracıyım,2-3 yaşına kadar yanımızda yatıcak zaten diyor ,büyüyünce oda yaparız diyor ,düşüncemiz park yatak almak ,birde küçük bir dolap ,ve bunları da yatak odamıza yerleştirmeyi düşünüyorelinin altında olsun herşey çok kolaylık olur diye ,mantıklı da geldi aslında ,fazlalık eşyalarımı koymaya odam var ,kış gelince bebeğin odasını yakmayız oda yapsak bile soğuk oluyor 205 metrekare ev olunca, ileride oda yaparım galiba bu gidişle
Pazartesi günü okul açılıyor ama ben gitmeyeceğim, evden Canlı ders anlayacağım. 24 hafta dolunca da izne ayrılacağım.Merhaba kızlar kaçıncı haftanızda izin almayı düşünüyorsunuz
Hepsi harikaBunlari aldım kizlar. Hastane çıkışı da dinozorlu olsun dediken canlısı buydu
Sehirleride yazacakmisin canimİyiyim çok şükür kuzum bu aralar biraz yoğunum giremiyorum bi türlü ev tadilati oglan hastane derken bı turlu giremiyorum herkes iyidir insallah sen nasilsin bu arada canım yanlislikla sildim listeyiarkadaslar rica etsem bana bilgilerinizi atar mısınız terar aktiflestirelim listeyi
Sagol canim insallahHepsi harikaGüzel günlerde giysib
Aile apartmanındayız,kayınvalidem istediği için oturuyoruz bu koca evde ,yoksa bu kadar büyükte oturmak istemem şuan içinMaşallah ev ne kadar büyükmüşİmkanınız da varsa 6 aylık olunca aldığınız yatakla dolabı kendi odasına koyun. Çocuğun ebeveyn odasında yatmasıyla ilgili birkaç makale okumanı tavsiye ederim canım.
Benim de aklıma geliyor Dilara hic yazmiyor artık umarım bir sorun yokturDilaraerdogan canım iyisindir inşallah sende hiç yazmıyorsun
Kiz sen nerelerdesin özlüyoruz yaz arada en azindanSagol canım benim sizler nasılsınız alışverişler yapıldı mi
İyiyim canım sagol çok fazla forma girmiyorum sen nasılsınDilaraerdogan canım iyisindir inşallah sende hiç yazmıyorsun
Sagol canım yok kız bazen girip okuyorum ama genelde sessiz kalıyorumBenim de aklıma geliyor Dilara hic yazmiyor artık umarım bir sorun yoktur
Hah işte senide arıyordumİyiyim canım sagol çok fazla forma girmiyorum sen nasılsın
Aa niye yazmıyorsun arada yaz bizeSagol canım yok kız bazen girip okuyorum ama genelde sessiz kalıyorumsen nasılsın
Cok girmiyorum kız bazende okuyorum sessiz kalıyorum yazacak birşey bulamıyorumHah işte senide arıyordum
Kayıplar geri gelin
Sen yaz arada yineCok girmiyorum kız bazende okuyorum sessiz kalıyorum yazacak birşey bulamıyorum
Tamam canım yazayım o zaman sessiz takipci olmayayımAa niye yazmıyorsun arada yaz bize