- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Tamam canım olur yazarımSen yaz arada yine
Selam de naber de
Konuşacak konu buluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım olur yazarımSen yaz arada yine
Selam de naber de
Konuşacak konu buluruz
Öğretmen misiniz bende öğretmenim ama izin 8 hafta önce başlamıyor muPazartesi günü okul açılıyor ama ben gitmeyeceğim, evden Canlı ders anlayacağım. 24 hafta dolunca da izne ayrılacağım.
24 haftalıkken başlıyor. Bazı okullar izne ayrılan öğretmene Canlı ders veriyormuş. Bizim okul vermiyorÖğretmen misiniz bende öğretmenim ama izin 8 hafta önce başlamıyor mu
Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde biliyorum ama yanlış mı biliyorum bende 24.haftadayım da24 haftalıkken başlıyor. Bazı okullar izne ayrılan öğretmene Canlı ders veriyormuş. Bizim okul vermiyor
Bunları aldım canım
Banyo filelerinde yarın indirim var ama ben tek tek almayım dedim hepsini toplu aldım
Aldıkların çok güzel
Güzel günlerde giymeyi nasip etsin allah
Hepimizin ki için inş
Pandemi döneminde 24. haftaya çektiler izni. Allah rahmet eylesin, kimseye göstermesin bir hemşire vefat etti ya ondan sonra öyle yaptılar. Doktordan belge alıp dilekçeyle okula verebilirsinizDoğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde biliyorum ama yanlış mı biliyorum bende 24.haftadayım da
Battaniye bir kaç tane olsun. Doğumdan sonra üşümesin diye iki battaniye sarıyorlar. Kırkı çıkana kadar da battaniyeyle tutmak gerekiyor. Bebek arabasında üstüne örtmek gerekiyor derken lazım yanihemen hemen aynı şeyleri almışız
kızlar benim ilk bebeğim acemi bi anneyim. Bugün eşimle e bebeğe gittik koca mağaza bomboştu dolandık durduk ne alsak diye. Bolca çıtçıtlı body, bi kaç hastane çıkışı, ayaklı pijama, havlu, müslin bez, ince battaniye, çorap ve ağız mendilleri aldık.
Bana o kadar çok tembih ettilerki yeni doğan çok alma çok çabuk büyüyorlar diye korka korka aldım resmen:)
Sizce eksik bişey kalmış mı ?
not : bakım ve temizlik ürünlerini son aylarda alcaz inş.
İyiyim bende detaylı ultrasyon yaptırdın mıİyiyim canım sagol çok fazla forma girmiyorum sen nasılsın
İnşallaj her şey çok güzel çıkarMerhaba hanımlar bana dua edin yarın perinatolojide randevum var suyu azalmış sonra artmıştı ama bir risk var mi diye bakılacak yine inşAllah duzelmistir artık sorun falan olmaz dualariniza talibim kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ❤
24.haftada izne ayrıldıktan sonra yine doğumdan sonra 8 hafta daha izin kullanma hakkımız var değil mi? Bugün ilçe mem.de eşime birisi toplam 16 hafta izin hakki varsa dogumdan sonra napcak demisler. Bana biraz sacma geldi sonuçta o 8 hafta 16 haftanin ustune eklendi diye biliyordum ben.Pazartesi günü okul açılıyor ama ben gitmeyeceğim, evden Canlı ders anlayacağım. 24 hafta dolunca da izne ayrılacağım.
Açıkçası bu konuyu hiçbir yerde okumadım. Ama 24.hafta verilen idari izin. Doğum sonrası izinle ilgisi yok diye biliyorum24.haftada izne ayrıldıktan sonra yine doğumdan sonra 8 hafta daha izin kullanma hakkımız var değil mi? Bugün ilçe mem.de eşime birisi toplam 16 hafta izin hakki varsa dogumdan sonra napcak demisler. Bana biraz sacma geldi sonuçta o 8 hafta 16 haftanin ustune eklendi diye biliyordum ben.
İnşallah güzel şeyler duyarsınız yarın Allahım hepimize sağlıkla çocuklarımıza kavuşmayı nasip etsinMerhaba hanımlar bana dua edin yarın perinatolojide randevum var suyu azalmış sonra artmıştı ama bir risk var mi diye bakılacak yine inşAllah duzelmistir artık sorun falan olmaz dualariniza talibim kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Cumhurbaskanligi kararnamesiyle dogum izni 32'den 24'e çekildi.Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde biliyorum ama yanlış mı biliyorum bende 24.haftadayım da
Amiiiin insAllahh
İnşallaj her şey çok güzel çıkar
Amiiin inşAllahİnşallah güzel şeyler duyarsınız yarın Allahım hepimize sağlıkla çocuklarımıza kavuşmayı nasip etsin
İnşallah arkadaşım perşembe günü de ben gideceğim kontrole Serklaj dan sonraki ilk kontrolüm olacak umarım güzel haberler alırız hepimiz...Merhaba hanımlar bana dua edin yarın perinatolojide randevum var suyu azalmış sonra artmıştı ama bir risk var mi diye bakılacak yine inşAllah duzelmistir artık sorun falan olmaz dualariniza talibim kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ❤