- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
Neler aldinKargo beklemek çok sıkıcı inş 1 haftaya gelir
Cuma günüde temizleme pamuğundan sipariş vericem pek bir şey kalmıyor geriye
Kızımın odası var şifonyerini bebiş için kullanıcam dolabı ve çekmeceleri ona yeter
İlk aylar yanımızda yatar uyku düzeni oluşuna kadar ama sonrası kendi odaları en güzeli
Alışınca ayırması zor olur çünkü
Bende ahşap sepetlerden istiyorum yatak odasına 6 aya kadar onu kullanırım ama kullanışlı mıdır bilemiyorumKızlar merhaba nasil beşik almayı dusunuyorsunuz benim yatak odam küçük komidinle aynaligi çıkaracağım eşim illa ahsap sepet seklinde olan besiklerden alalim diyor kullanan oldu mu
Hepsi çok güzel güle güle kullansın kuzucukBunlari aldım kizlar. Hastane çıkışı da dinozorlu olsun dediken canlısı buydu
Sagol canim benimHepsi çok güzel güle güle kullansın kuzucuk
Bunları aldım canımNeler aldin
Aynen 6 aya kadar kullandiktan sonra karyola düşünüyoruzBende ahşap sepetlerden istiyorum yatak odasına 6 aya kadar onu kullanırım ama kullanışlı mıdır bilemiyorum
Cook güzel hepsi de güle güle kullanmak nasip olur inşallah aminBunları aldım canım
Banyo filelerinde yarın indirim var ama ben tek tek almayım dedim hepsini toplu aldım
Aldıkların çok güzel
Güzel günlerde giymeyi nasip etsin allah
Hepimizin ki için inş
Bende de bir ağırlaşma başladı bol bol hareket ettiriyorum iyi mi kötü mü hareket ettirmek bilemedim ama neyse...Benim vurduğunda degil ama sonrasında cok agrim oldu 2 gun kolumu rahat kaldiramadim
İyiyim çok şükür kuzum bu aralar biraz yoğunum giremiyorum bi türlü ev tadilati oglan hastane derken bı turlu giremiyorum herkes iyidir insallah sen nasilsin bu arada canım yanlislikla sildim listeyi
İyi olmana sevindimİyiyim çok şükür kuzum bu aralar biraz yoğunum giremiyorum bi türlü ev tadilati oglan hastane derken bı turlu giremiyorum herkes iyidir insallah sen nasilsin bu arada canım yanlislikla sildim listeyiarkadaslar rica etsem bana bilgilerinizi atar mısınız terar aktiflestirelim listeyi
Merhaba canım, kolay gelsin sana. Yeni bebek öncesi ev tadilatı ne güzel olacakİyiyim çok şükür kuzum bu aralar biraz yoğunum giremiyorum bi türlü ev tadilati oglan hastane derken bı turlu giremiyorum herkes iyidir insallah sen nasilsin bu arada canım yanlislikla sildim listeyiarkadaslar rica etsem bana bilgilerinizi atar mısınız terar aktiflestirelim listeyi
Sagol canım benim sizler nasılsınız alışverişler yapıldı miİyi olmana sevindim
Bizde iyiyiz çok şükür canım
Ben tekrar yazayım o zaman
Sat:01.09.2020
T.d.t:08.06.2021
2. Çocuk
Yaa hala göstermedi miBende yazayim
Sat :20 eylul
Bdt:27 haziran
Yas :25 ,ikinci çocuk
Cinsiyet gostermedi sagolsun
Amin canim ilk kızımda 7. ayda ogrendik . bunda da kiz hissediyrm ama belirtilerim baya farkli ilkinden ve kızım sol tarafimdaydi ,bu baya sagda hissediyrm ama saglikli olsun dabfark etmezYaa hala göstermedi mikizdir o zamann o rabbim inşallah gönlünden geçen cinsiyeti sağlıkla hayırlısıyla nasıp etsin
Sagol canım aynen tadilat güzel olacak bi biterse insallahMerhaba canım, kolay gelsin sana. Yeni bebek öncesi ev tadilatı ne güzel olacak
Sat 06.09.2020
Tdt 13.06.2021
Yaş 33
İlk gebelik
Erkek