- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
Bende aksamlari ayak usumesi oluyor cnmİyi akşamlar yine ben ( evet çok soru soruyorum) benim kaç gündür elllerim ve ayaklarım buz gibi özellikle ayaklarım donuyor resmen sizinde böyle mi teşekürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aksamlari ayak usumesi oluyor cnmİyi akşamlar yine ben ( evet çok soru soruyorum) benim kaç gündür elllerim ve ayaklarım buz gibi özellikle ayaklarım donuyor resmen sizinde böyle mi teşekürler
Tek olmadığıma sevindimBende aksamlari ayak usumesi oluyor cnm
Bende de oluyo abla hatta bu aksamda.oldu acaba buda hamilwlik belirtisimi kiBende aksamlari ayak usumesi oluyor cnm
Olabilir cnm artık corapsiz gezmeyelimBende de oluyo abla hatta bu aksamda.oldu acaba buda hamilwlik belirtisimi ki
Aynen cnm wcyede abone oldum yoruldum vallaha wc ye gitmektenTek olmadığıma sevindim
Olabilir hatta çok üşüyenin oğlu olur der kayınvalidem ama batıl inanç tabiki:))Bende de oluyo abla hatta bu aksamda.oldu acaba buda hamilwlik belirtisimi ki
Evet abla giydim zaten ayagimin altinida sicak su torpasi koydum ohh missOlabilir cnm artık corapsiz gezmeyelim
Bende ayni abla ne olcak acaba bu halimizAynen cnm wcyede abone oldum yoruldum vallaha wc ye gitmekten
Ben sicak su torbasini pek olumlu bulmuyorum cnm ya allah korusun patlar felan iki corap giy onu kullanma bence fazlaEvet abla giydim zaten ayagimin altinida sicak su torpasi koydum ohh miss
Saat başı gidiyorum bendeAynen cnm wcyede abone oldum yoruldum vallaha wc ye gitmekten
Benim icin farketmez ablaya saglikli olsunda hayirli evlat olsun gerisi onemli degil herseyin hayirlisiOlabilir hatta çok üşüyenin oğlu olur der kayınvalidem ama batıl inanç tabiki:))
Bende okulda iki maske takıyorum ders anlatırken boğuluyorumMaske ile ders anlatırken bazen tıkanıyorum, nefes nefese kalıyorum, konusmazsam sıkıntı olmuyor
Saol canım suda çok içiyorum ama neden böyle anlamadımBenimkide üç yaşında ama yürümeye bayılıyor bu olmazsa ılık duş alabilirsin ve bol su iç bunlarda iyi geliyor
Benimde öyle kız hele ilk haftalarda titriyordum çift çorapla gezdimİyi akşamlar yine ben ( evet çok soru soruyorum) benim kaç gündür elllerim ve ayaklarım buz gibi özellikle ayaklarım donuyor resmen sizinde böyle mi teşekürler
Haklisin abla dogru diyosun da zaten cook sicak.koymadim isindida ayagim simdiBen sicak su torbasini pek olumlu bulmuyorum cnm ya allah korusun patlar felan iki corap giy onu kullanma bence fazla
Dikkat et cnm sen yine de :)Haklisin abla dogru diyosun da zaten cook sicak.koymadim isindida ayagim simdi
Tabii canım benim:)) ama burda benim kız çocuk istediğimi duymayan kalmadı galibaBe
Benim icin farketmez ablaya saglikli olsunda hayirli evlat olsun gerisi onemli degil herseyin hayirlisi
Payates haşlama ye az tuzla hiç yağ ekleme ishalini keser. Koyu telveli türk kahveSi iç o da iyi gelirKızlar ben o kadar kötüyüm ki midem bulanıyor karnım ağrıyor ve çok kötü ishal olmuşum okula gelmek zorundaydım geldim ama çok fenayım bi önerisi olan varmı elim ayağım titriyor bugün altı haftalık oldum ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Tesekkur ederim abla dusundugun icin❤Dikkat et cnm sen yine de :)