MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Hamilelikte oluyor işte bebeklere kavuşalım da gerisi önemli değil valla:))Saol canım suda çok içiyorum ama neden böyle anlamadım
Aynen canım sağlıklı şekildeHamilelikte oluyor işte bebeklere kavuşalım da gerisi önemli değil valla:))
Evet patates haşlama mide bulantısına da iyi geliyor küçüklüğümden beri her midem bulandiğında patates haşlarım babaannem söylemişti bana yıllar önce:))Payates haşlama ye az tuzla hiç yağ ekleme ishalini keser. Koyu telveli türk kahveSi iç o da iyi gelir
Evet abla ilk onun icin cook heycanliyimTabii canım benim:)) ama burda benim kız çocuk istediğimi duymayan kalmadı galiba
Senin ilk çocuk mu?
Olabilir hatta çok üşüyenin oğlu olur der kayınvalidem ama batıl inanç tabiki:))
Benim hayırlısıyla 2. Olacak bu canımEvet abla ilk onun icin cook heycanliyimseninde ilk bebegin mi abla
O zamn abla sen bizden tecrubelisin hamilelik konusnda insallah burdaki herkesin ablalalr bebegini sag salim kucagina almk nasib olurBenim hayırlısıyla 2. Olacak bu canım
Valla İnşallah gönlüne göre olur canım:) ama doğru olabilme ihtimali var ben ilkinde üşümüşüm çok oğlum oldu ama %50 ihtimal var zaten bilemiyorum kiaboo öylemiymiş ben gece donuyorum gündüz arada yanıyorum her işim ters ikiz olmasın üşüme yanma kız oğlan ne iyi olur
aynen ben de çift maske takıyorum,ve bugun az kalsın boguluyordum,cocuklar dezenfektanı masaya yerlere hunharca dökmüşler , bogazm yanmaya basladı,nefesim kesildi gözlerimden yaşlar aktı,kendımı zor dışarı attım,hizmetli masayı yerleri sildi de kendıme geldımBende okulda iki maske takıyorum ders anlatırken boğuluyorum
Çok geçmiş olsun:)) siz sınıf öğretmeni misiniz?aynen ben de çift maske takıyorum,ve bugun az kalsın boguluyordum,cocuklar dezenfektanı masaya yerlere hunharca dökmüşler , bogazm yanmaya basladı,nefesim kesildi gözlerimden yaşlar aktı,kendımı zor dışarı attım,hizmetli masayı yerleri sildi de kendıme geldım
İnşallah canım benim bir yardıma ihtiyacın olursa lütfen sorO zamn abla sen bizden tecrubelisin hamilelik konusnda insallah burdaki herkesin ablalalr bebegini sag salim kucagina almk nasib olur❤
Amin canım benimde bir kızım var 6 yasında onda yanmışfım kışın petekler kapalı oturdum düşünValla İnşallah gönlüne göre olur canım:) ama doğru olabilme ihtimali var ben ilkinde üşümüşüm çok oğlum oldu ama %50 ihtimal var zaten bilemiyorum ki
matematik öğretmeniyim, bunu yapanlar da 8lerÇok geçmiş olsun:)) siz sınıf öğretmeni misiniz?
Doğru olma ihtimali daha da arttı o zamanAmin canım benimde bir kızım var 6 yasında onda yanmışfım kışın petekler kapalı oturdum düşün
bendeki belirtiler erkek bebeğe isaret ediyor hep :) ama ben normalde de çokk üşürümAmin canım benimde bir kızım var 6 yasında onda yanmışfım kışın petekler kapalı oturdum düşün
Cook sagol abla allah razi olsun aklima takilan olursa sorarm tabi❤İnşallah canım benim bir yardıma ihtiyacın olursa lütfen sor
Lise sınavına girecekler yaptıklarına bak bende siz öyle anlatınca ilkokul sandımmatematik öğretmeniyim, bunu yapanlar da 8ler
beni öyle görünce korktu sıpalar :) yaptıklarının farkında değillerdi.Lise sınavına girecekler yaptıklarına bak bende siz öyle anlatınca ilkokul sandım
İzmir cnm:))Cook sagol abla allah razi olsun aklima takilan olursa sorarm tabi❤Bu arada abla ozel olmazsa hangi ilde oturuyosun
Ay canlarım yaa onlarda virüsten korunmaya çalışıyorlar işte napsınlarbeni öyle görünce korktu sıpalar :) yaptıklarının farkında değillerdi.