2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Payates haşlama ye az tuzla hiç yağ ekleme ishalini keser. Koyu telveli türk kahveSi iç o da iyi gelir
Evet patates haşlama mide bulantısına da iyi geliyor küçüklüğümden beri her midem bulandiğında patates haşlarım babaannem söylemişti bana yıllar önce:))

aboo öylemiymiş ben gece donuyorum gündüz arada yanıyorum her işim ters ikiz olmasın üşüme yanma kız oğlan ne iyi olur
Valla İnşallah gönlüne göre olur canım:) ama doğru olabilme ihtimali var ben ilkinde üşümüşüm çok oğlum oldu ama %50 ihtimal var zaten bilemiyorum ki

Bende okulda iki maske takıyorum ders anlatırken boğuluyorum
aynen ben de çift maske takıyorum,ve bugun az kalsın boguluyordum,cocuklar dezenfektanı masaya yerlere hunharca dökmüşler , bogazm yanmaya basladı,nefesim kesildi gözlerimden yaşlar aktı,kendımı zor dışarı attım,hizmetli masayı yerleri sildi de kendıme geldım

Çok geçmiş olsun:)) siz sınıf öğretmeni misiniz?

Valla İnşallah gönlüne göre olur canım:) ama doğru olabilme ihtimali var ben ilkinde üşümüşüm çok oğlum oldu ama %50 ihtimal var zaten bilemiyorum ki
Amin canım benimde bir kızım var 6 yasında onda yanmışfım kışın petekler kapalı oturdum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…