2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaz meyvelerinden yemezsem çatlarım heralde 😃şimdi saymayım ama hepsi birbirinden güzel
Daha şimdiden mutlu oluyorum yaz geliyor yaz meyveleri çıkacak diye 😃
Meyvelerin bir şey yapacağını düşünmüyorum bende
Kızımı emziremedim gaz yapıp yapmadığını bilmiyorum ama herkesin bünyesi farklı tabi
Yaa bende şimdiden onların hevesiyle bekliyorum. Aşırı meyveciyim kasa kasa yesem doymam. Annem hep seni manava vericem derdi.😅😅

Kızlar bebekler ilk doğduğunda sling kullanılır mı? Kullanılıyorsa hangi cesidi daha mantıkli sizce? Sanirim onda da bir suru cesit varmiş

Kızlar ya benim karnım hep soğuk. Hiç ısınmıyor normal mi bu şekilde üşütürmüyüm acaba. Ellerimi koyunca bir rahatlama geliyor sıcağıyla. Sizin nasıl karnınız soğuk mu normal mi

ben de gazlı içecekleri çok tüketmem zaten ama demeye çalıştığım özel bir listem yoktu beslenmeme normal bir şekilde devam ettim. bu kadar ayrıntı bana abartı geliyor meyve sebze falan ne bileyim.🤪
Pişmiş şekilde meyve sebze yeniyor tabii ki. Beslenme uzmanımın verdiği listeye göre beslendim. Sizin öyle yapmış olmanız doğru olduğunu göstermiyor

Kızlar ben size bilimsel olanı yazdım. Ben onu yedim, ben şunu yedim diye cevap vermenize gerek yok ki. Sizin yemiş olmanız gerçeği değiştirmiyor

Kızlar bebekler ilk doğduğunda sling kullanılır mı? Kullanılıyorsa hangi cesidi daha mantıkli sizce? Sanirim onda da bir suru cesit varmiş
Ben kullanmadım ama araştırdım wrap sling hem yeni doganda hemde ileri aylarda kullanılıyor. Ondan almayi planlıyorum. Halkalı sling de yenidoganda kullanılıyormus ama benim omuzlarım dar tek omuzla agır gelir kullanamam gibi geldi.
Burda kullanan varsa fikirleri daha önemli tabi.

Kızlar ben size bilimsel olanı yazdım. Ben onu yedim, ben şunu yedim diye cevap vermenize gerek yok ki. Sizin yemiş olmanız gerçeği değiştirmiyor

biraz da bünye meselesi deneye yanıla öğreneceğiz ama ben de erik ve çileğe dayanamam 1 porsiyon yenir yine nefsi köreltmelik.

biraz da bünye meselesi deneye yanıla öğreneceğiz ama ben de erik ve çileğe dayanamam 1 porsiyon yenir yine nefsi köreltmelik.
Yenir tabii canım. İlk üç ay süt kontrolsüz çok geliyor zaten. Bebeğin bir günlük sütü olursa dolapta. Ben özlediğim her şeyi yerim diye düşünüyorum 😄 Sonraki gün emzirene kadar o gazlı sütü sağıp dökerim.

Yenir tabii canım. İlk üç ay süt kontrolsüz çok geliyor zaten. Bebeğin bir günlük sütü olursa dolapta. Ben özlediğim her şeyi yerim diye düşünüyorum 😄 Sonraki gün emzirene kadar o gazlı sütü sağıp dökerim.

benim de bir alkol özlemim var. Ben de onun için süt biriktireceğim şöyle bir toparlanayım eşime dicem doldur meyhaneci. Sonra artık 2 gün dökmem lazım sütü heralde. 😂😂

Evet kullanılıyor bebeğin kalça çıkıgı olmamasi icin de yararı var. Duz şal şeklinde olanı kullanıyorlar genelde kendin arkadan bağlıyorsun. Nekonun wrap slingi meşhurdur bu konuda. Diger markaları bilmiyorum pek

X