2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen canim bende kiza aliskinim hayirlisi olsun saglikla gelsin de alisiriz dil olarak ins degismez kabul ediyor insan iki aya yakindir oglum diyorum herkese soyledim :KK48:
bende en çok bundan korkuyorum ilk kız dedik sonra erkeğe dönünce herkes bir yorum yaptı şimdi tekrar kıza dönerse kimseye demeden içimde yaşarım şaşkınlığımı.🤭😅

Ay yok ya senin değişmemiştir bana iki farklı doktor farklı şey söylediği için kafam karıştı sadece. Gerçi bana da pipi gösterdi ama kızımdan alışmışım ya sanki hiç oğlum olabilirmiş gibi gelmiyor.🤭
Kac haftalikda iki farkli dr farki cinsiyet soyledi canim sana gercektende zor bir durum insanin kafa karisiyor

bende en çok bundan korkuyorum ilk kız dedik sonra erkeğe dönünce herkes bir yorum yaptı şimdi tekrar kıza dönerse kimseye demeden içimde yaşarım şaşkınlığımı.🤭😅
:KK70:dogurana kadar genede bir supe kalir icinde bukadar celiski yasarsa doktor sen ne durumda olursun yani supriz yapmasin dogumda cinsiyetide

Kac haftalikda iki farkli dr farki cinsiyet soyledi canim sana gercektende zor bir durum insanin kafa karisiyor
13 haftada özel kıza benzetti kızımın doktoruda oydu ve kızımıda kıza benzetmişti bizde kesin diye düşündük. 16 haftalıkken devlet erkek dedi.🤪

:KK70:dogurana kadar genede bir supe kalir icinde bukadar celiski yasarsa doktor sen ne durumda olursun yani supriz yapmasin dogumda cinsiyetide
Valla allaha emanet gidiyoruz zaten. Sağlıkla gelsinde gerisi fasa fiso işin şakası. Aldığım elbiseleri falan ortak renk almaya çalışıyorum yinede 🤭

ben kıza alışmışken erkek dendi. alıştım ve isimli tulum siparişi verdim. eğer yine değirse artık doğana kadar inanmam sanırım.🤪
Ayyy değişmez inşaAllah ne diyim 😂
Yarin benim detaylı usg var kizlar. Insallah sorunsuz gecer bir de güzel foto verir mi acaba uni hastanesinde yaptiricam çünkü.
İnşaAllah çok güzel geçer canım 🤲🏻
Atlamışım ben cinsiyet ne?
Kız dedi doktor. Bu arada çok geçmiş olsun serklaj yapılmış sanırım nasılsın?

Cinsiyetinin değişmesinden çok korkuyorum 23. Haftadayım daha bu gün öğrendim cinsiyeti gelecek ay değişirse diye ödüm kopuyor alışverişe başlıycam çünkü bu ay 😂

biz de bir ümit değişir diye her şeyi ortak giyilebilecek gibi alıyoruz. Tüm aile kız beklerken pipiyi gösterdi. Ama anneler allahtan ümit kesilmez sen beyaz al her şeyi dedi 🤣🤣

Şakası bir yana. bebeğin cinsiyeti mavisi pembesi olmaz da ben de alışveriş yaparken görüyorum her şeyi kız bebek erkek bebek diye ayırmışlar. Tırnak makası bile bulamadım beyaz renk. Ne saçma.

Benimde kizimdan kalan battaniyeleri kullanacak pembis uyku tulumlari var kisin giyecek mecbur rengin kizi erkekgi yok da iste takiliyor insan yinede
Bizim de evdeki her şey pembe ama ben battaniye hariç pek pembe giydirmeyi düşünmüyorum ya. Gerci kizimdan kalan cogu seyi vermiştim millete. oğluma her seyi bastan alicaz ama bende takılıyorum açıkçası buna ister istemez. Uyku tulumu falan da baştan alirim galiba.

Arkadaşlar bende size philips avent elektirikli süt sağma makinası hakkında sormak istiyorum ,çok kullanışlı olduğunu duydum ,bebek doğduktan sonra mı almak gerekir yoksa önceden alıp bulundurmak iyi mi her durumda lazım oluyor mu ?

bence önceden alıp bulundurmak gerekir bebeğin memeyi almaması halinde en azından onunla alıştırırsın.
bir de dün bir arkadaşım mochi önerdi hastane çantana koy mutlaka dedi. Bir memeden emzirirken diğerinden akan sütü topluyormuş. Onu düşünüyorum şu an.
ama illa ki elektrikli bir şey de almak lazım. İşe başlayınca mecburen pratik bir şey lazım. Avent bana da mantıklı geldi.

bence önceden alıp bulundurmak gerekir bebeğin memeyi almaması halinde en azından onunla alıştırırsın.
bir de dün bir arkadaşım mochi önerdi hastane çantana koy mutlaka dedi. Bir memeden emzirirken diğerinden akan sütü topluyormuş. Onu düşünüyorum şu an.
ama illa ki elektrikli bir şey de almak lazım. İşe başlayınca mecburen pratik bir şey lazım. Avent bana da mantıklı geldi.
Benim hastanedeyken diğerinden akacak kadar süt gelmemişti. Dün mochi ye baktım, küçücük bir kap ama fiyatı saçma pahalı. İlk hafta bebeği memeden hiç ayırmamak lazım süt çoğalması için.

Benim hastanedeyken diğerinden akacak kadar süt gelmemişti. Dün mochi ye baktım, küçücük bir kap ama fiyatı saçma pahalı. İlk hafta bebeği memeden hiç ayırmamak lazım süt çoğalması için.

yani bi de o var hemen süt gelecek mi bilmiyorum.
100 tl gibi fiyatı var. Pahalı mıdır sence böyle bir ürün için? Çünkü sadece ilk hafta, hastane değil tabi her emzirdiğinde diğer memeyi toplayacak.

yani bi de o var hemen süt gelecek mi bilmiyorum.
100 tl gibi fiyatı var. Pahalı mıdır sence böyle bir ürün için? Çünkü sadece ilk hafta, hastane değil tabi her emzirdiğinde diğer memeyi toplayacak.
Canim bence onu sütün durumuna göre alırsın cunku herkesin bol sütü olmuyor. Oyle akacak sut bende de olmadi. basta memeyi tutturmakla falan ugrasiyor insan. Ha yok akarsa da yanında götürdüğün biberona koyarsin

Benim arkadaşım da kesinlikle hastane tip sağma makinesi kiralamayı önerdi. 3 aylık kiralama fiyatı da 200 tl gibi bir şeymiş galiba . çekim kuvveti kuvvetliymiş. bu arada çatlak için biooil aldım kızlar normalde tatlı badem kullanıyordum bir şişe bitmek üzere kaşınmaya başladı ara ara çok tırstım :KK12:hemen araştırma yapıp yenisini aldım :ıslık:

biz de bir ümit değişir diye her şeyi ortak giyilebilecek gibi alıyoruz. Tüm aile kız beklerken pipiyi gösterdi. Ama anneler allahtan ümit kesilmez sen beyaz al her şeyi dedi 🤣🤣

Şakası bir yana. bebeğin cinsiyeti mavisi pembesi olmaz da ben de alışveriş yaparken görüyorum her şeyi kız bebek erkek bebek diye ayırmışlar. Tırnak makası bile bulamadım beyaz renk. Ne saçma.
Aynen zaten doğuma kadar kimse %100 cinsiyet belirtmiyor zaten yanlış çıkabiliyormuş. Bende renklere göre almak istemiyorum sonra başka çocuğum olursa ona da kullanırım diye düşünüyorum ama sistem buna izin vermiyor. Önden çıt çıtlı zıbın baktım çıt çıtın yönü bile cinsiyeti belirtiyormuş 🤦🏻‍♀️
Maşallah hayırlı olsun prensesin evet hamdolsun iyiyim cnm

Evet cnm çarşamba oldu
Sağol canım, Allah şifa versin inşaAllah 🤲🏻

Operasyondan ciktim eve geldim, biraz kanamam var. Agrim da var biraz. Kanimda enfeksiyon cikti
Bir suru antibiyotik yazdi doktor. Her sey ayri bir endise. Siz nasılsınız?
Çok çok geçmiş olsun. Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah

X