2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu arada mide bulantısı hala devam eden var mı? Prilam kullanıyorum bırakmayi denedim ama hemen tekrar başladı bulantılarım. Kızımda bu haftalarda geçmişti
canım bende prilam kullanıyordum bıraktım ara ara bulantım oluyor hala daha çıkartıyorum ama eskiye nazaran baya toparladım. kızımda da 5 ay sürmüştü. ben de biran önce bulantısız sıkıntısız günlere gelmek istiyorum.❤

Merhabalar alışveris icin erken diyordum ama bugün avmye gidince dayanamadım. Hastane cıkışı biraz kıyafet tarak tırnak makası fln aldım🥰🥰🥰
Bebek arabası yatak kızımdan kaldigı icin almayı düsünmüyorum. Ihtiyaçların cogunu almış oldum😆😆
Güle güle kullansın 🥰 Ben de yarın gideceğim. Emzirme ürünleri, hastane çıkışı falan alırım diyorum ama gidince dünya kadar şey alırım kesin 😄

canım bende prilam kullanıyordum bıraktım ara ara bulantım oluyor hala daha çıkartıyorum ama eskiye nazaran baya toparladım. kızımda da 5 ay sürmüştü. ben de biran önce bulantısız sıkıntısız günlere gelmek istiyorum.❤
Insallah geliriz en yakin zamanda, bu aylardan sonra daha zor oluyormus bulanti

Güle güle kullansın 🥰 Ben de yarın gideceğim. Emzirme ürünleri, hastane çıkışı falan alırım diyorum ama gidince dünya kadar şey alırım kesin 😄
Yarın indirim mi varmış katologu tekrar bulamadım bizde bugün gittik vakit kalmadi alışveriş yaptik yemek söyledik giremedim yoruldum cok zor ayakta durmak sürekli oturmadan ya eski düzene geçilse keşke ama zor bu gidişle

Bebek arabası bakanlar baby plusun travel var bu ay indirime girecek ben de anne yanına bakıcam

Yarın indirim mi varmış katologu tekrar bulamadım bizde bugün gittik vakit kalmadi alışveriş yaptik yemek söyledik giremedim yoruldum cok zor ayakta durmak sürekli oturmadan ya eski düzene geçilse keşke ama zor bu gidişle
Yarın neyde indirim var bilmiyorum canım. Ben alışverişe başka şehre gideceğim için bir tek yarın müsaitiz. O yüzden yarın gidiyoruz. Pazartesi seminerler başlıyor zaten. AVM’de mi gezdin? Ben çok korkuyorum gezmeye. Maske ve siperlik kullanıyorum ama AVM’ye gitmem sanırım.

Yarın deterjanlarda indirim var. Deterjan alırım. Bebek için hangi deterjanı kullandığımız önemli değilmiş. Önemli olan çok iyi durulanmasıymış. O yüzden ebebekin deterjanını kullanıyorum. Ama şampuan almam, şampuanı hep Seba Med kullandım, içim rahat

Eklentiler

• D81FC993-696D-4E94-B99C-F50F003447A3.png
    D81FC993-696D-4E94-B99C-F50F003447A3.png
    508,2 KB · Görüntüleme: 48
Yarın aldıklarımın resmini atarım kızlar. Yaz bebeği olduğu için birkaç yazlık takım almak istiyorum. Böyle fırfırlı mini şortlar oluyor ya. Resim çekilmek için 🥰
Biberon, emzik, göğüs pedi, hasta bezi, deterjan, biberon deterjanı, biberon fırçası, kare pamuk şu an aklımdakiler ama daha neler neler lazım kim bilir 😊 Her şey var diyoruz ama bir sürü şey de lazım

Herkese merhaba arkadaslar ben bisi danismak istiyorum size. 19 haftalik hamileyim. Bugun rahim agzimi olctu doktor, agrim vardi. 2cm cikti. Rahim agzi kısalmış dikis atilmasi gerekebilir dedi. Perinatologa yönlendirdi. Yarın dikis atilacak buyuk ihtimalle. Hic basina boyle bisi gelen oldu mu? Cok tedirgin oldum .

Herkese merhaba arkadaslar ben bisi danismak istiyorum size. 19 haftalik hamileyim. Bugun rahim agzimi olctu doktor, agrim vardi. 2cm cikti. Rahim agzi kısalmış dikis atilmasi gerekebilir dedi. Perinatologa yönlendirdi. Yarın dikis atilacak buyuk ihtimalle. Hic basina boyle bisi gelen oldu mu? Cok tedirgin oldum .
canım bir arkadaşımız bugün oldu bu dikişi. msj görünce o daha ayrıntılı anlatır zaten sana. umarım sende kolay atlatırsın. 😊

Yarın neyde indirim var bilmiyorum canım. Ben alışverişe başka şehre gideceğim için bir tek yarın müsaitiz. O yüzden yarın gidiyoruz. Pazartesi seminerler başlıyor zaten. AVM’de mi gezdin? Ben çok korkuyorum gezmeye. Maske ve siperlik kullanıyorum ama AVM’ye gitmem sanırım.
Aynen canım AVM gittik ben de tedirgin oldum ya ya wc geliyor ya karnım acıkıyo çocuk gibi girmişkende çikamadik kızım bi şeyler istedi inş bi şey bulaşmaz bi Migros’a uğradik bi de yukari kata çiktik eve alişinca yoruyo insanı ama öyle bi kalabalık yok ya kaynıyor hemde haftaiçi nolacak böyle bilmiyorum daha bi yıl daha devam eder

Aynen canım AVM gittik ben de tedirgin oldum ya ya wc geliyor ya karnım acıkıyo çocuk gibi girmişkende çikamadik kızım bi şeyler istedi inş bi şey bulaşmaz bi Migros’a uğradik bi de yukari kata çiktik eve alişinca yoruyo insanı ama öyle bi kalabalık yok ya kaynıyor hemde haftaiçi nolacak böyle bilmiyorum daha bi yıl daha devam eder
Bir de mutasyonu çıktı başımıza. Mutant virüs yayılırsa yeni aşı lazım. Bir yılda biteceğini sanmıyorum 😔 inşallah hiçbir şey olmamıştır

C ceylin1907 oda daha bugün operasyon geçirdi. Müsait olunca eminim yazar. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun

Merhaba evet ben bugün operasyon oldum bunun için ismi Serklaj oluyor..15dk.lık filan kisa bir işlem çıkışta yoğun adet sancisi gibi karnim agridi bir süre ama sonra geçti şükür..ilaçlarımı içiyorum hala hastanedeyim yarın çıkarım sanırım..tedirgin olmayın ilk çocuğumu da bu şekilde dikişle önlem alarak kucağıma almıştım..
Sormak istedğiniz birşey olursa yardımcı olurum

X