2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bunun fiyatı çok uygun ama araştırmadan almamak lazım
Bende bunu görmüştüm. Buda güzele benziyor. Bizim burda bi mağazada varmış aynısı, bugün canlıda gidip bakacağım. Kaliteli sağlam bişeyse almayı düşünüyorum bakalım. Çünkü travel almayı düşünmüyorum asla. 1 yaşından sonra bebekler sığmıyormuş koltuğa. kendi başına çıkıp oturamıyomuş bebekler travele. Yürümeye başladıktan sonra da kullanışlı olsun istiyorum

Eklentiler

• 83C1B771-A57D-4898-8BAF-269B809B0CDB.png
    259,7 KB · Görüntüleme: 75
Bende yürüyüşe başlamak istiyorum bu hafta hava güzel gibi görünüyor
Sadece doktora gidip geliyoruz ayda bir çok hareketsiz kalıyorum ev işleriyle olmuyor sadece
Güzel hava oldukça artık yürümeyi düşünüyorum

Bu travel sistem canım. Ben memnunum travelden. Hâlâ kullanıyoruz, kendisi çıkıp oturuyor, çok rahat itiliyor. Önemli olan kaç kiloya kadar kullanıldığı. Düşük kiloya uygun bir araba alırsan dediğin gibi çocuğun boyu sığmıyor bir süre sonra. Kilo aralığına bakıp almak lazım

Bizde kullanıyoruz ilk zamanlar çok geziyorduk yani onun içinde rahat uyuyordu. Ama ağır olduğu için büyüyünce bastona geçtik iki tane eskittik bile.

İlk bende bunu beğenmiştim sonra youtube dan videosunu izledim puseti takılmıyor sadece oturtturuyor üstüne o yüzden biraz tehlikeli geldi bana vazgeçtim
Sonra bunu araştırıp beğenip aldık eve gelince kurduk denedik güzeldi
Kızımdan araba vardı ama çalındı yoksa oda güzeldi almazdım tekrar

Eklentiler

• C2683B87-5042-471B-9C57-BA08A2867ED2.png
    266 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar 20. Haftamdayım bir iki hafta önce hissetmeye başladım miniğimin hareketlerini ,iki gündür hissetmiyorum sanki normal mi acaba ,ilk gebeliğim
Canım normal benimde bazen yoğun hissettiğim zamanlar oluyor sonra bir gün falan hissetmiyorum bu hafta çok nadir hissediyorum mesela, çok küçükler ya daha o yüzden telaş yapmayalim

Bu travel değil cnm. Bebek arabası koltuğu sabit. Çıkarılıp takılmıyo diğerleri gibi. Sadece puset travel. Travelin anlamı zaten seyahat edebilen anlamına gelmiyo. Bu araba sabit. Sadece puset elde taşınabiliyor. Travel aşağıda resmini attığım yattığı koltuğu da çıkarılabilenler oluyor. Ve bana göre çok yüksek bi koltuk

Eklentiler

• C7147541-B3EA-480A-9DC9-96CD9CA1EEB4.png
    167,1 KB · Görüntüleme: 70
Puseti pek bebek arabasına koyup taşımayı düşünmüyorum. Bebek arabasına koyarım araba varken, pusete koymam

Bizde kullanıyoruz ilk zamanlar çok geziyorduk yani onun içinde rahat uyuyordu. Ama ağır olduğu için büyüyünce bastona geçtik iki tane eskittik bile.
Evet ilk yıllar çok uyuduğu için rahatça yatıyordu içinde. Bir de yer önemli. Bizim depo olduğu için rahatça kaldırıyoruz ama yer yoksa çok hantal kalıyor

bebek arabası konusunda kör cahilim sadece hoşuma giden şeylere bakıyorum ama dikkat edilmesi gereken bir çok şey var gibi.

Anladım canım. İlk gönderdiğinde travel yazıyordu. Evet benimkinin büyük kısmı da çıkıyor. Yüksek olması çok iyi. Dışarıda bir yere oturunca çocuk masayla denk geliyor. Rahatça bir şeyler yedirebiliyorum, masada oyuncaklarıyla oynuyor. Öne ve arkaya bakar şekilde takılıyor. YouTube’dan izleyip aldım, çok memnun kaldım. Baston araba da var ama zor itiliyor o yüzden kullanışlı gelmedi

Puseti pek bebek arabasına koyup taşımayı düşünmüyorum. Bebek arabasına koyarım araba varken, pusete koymam
Puseti arabaya takmak büyük rahatlık aslında canım. Oto koltuğu da o oluyor sonuçta. Diyelim ki bir yere giderken araçta uyudu, gideceğiniz yere varınca puseti iskelete takıp yürüyebilirsin rahatça.

Sadece “travel puset” yazıyor canım. Koltuğu sabit. Evet bi yere otururken yükseklik iyi oluyodur ama kendi başına çıkıp inebilir mi o düşündürüyo beni. Yürümeye başladıktan sonra kendi başına rahatça insin binsin istiyorum. bide oturma alanıda dar geldi bana travellerin. Çok küçük gibi, portbebeyi andırıyor yatma yeri. Bakıcaz daha bakalım, araştırıyorum Çift yönlü sürülebilen, koltuk kısmı hem koltuk hem yatar pozisyona geçenlere bakıcaz artık

Puseti arabaya takmak büyük rahatlık aslında canım. Oto koltuğu da o oluyor sonuçta. Diyelim ki bir yere giderken araçta uyudu, gideceğiniz yere varınca puseti iskelete takıp yürüyebilirsin rahatça.
Evet öyle olması da güzel aslında

İyi günler kızlar bugün tetanoz aşısını oldum kalp atışlarınızda dinledik çok şükür tam hareketlerini hissetmediğim için stres oluyorum 4 hafta sonra 2. dozu olacağım

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Ben doona tercih edip aldım Fiyatı diğer modellere göre yüksek. Ama kullanımı çok rahat. 1,5/2 yaşına kadar kullanabiliyor tek hamle ile puset ve araba koltuğuna dönüşebiliyor hafifte.

Eklentiler

• FB0E16C5-F145-4B64-8DFE-CF79B9E28BA0.png
    328 KB · Görüntüleme: 61
Geçen gittiğimde sordum kalp atışını dinlemek için cihaz yokmuş ,mecbur randevuyu bekliyorum,benim yaramaz gecenin üçünde tepiklemeye başladı beni çok şükür,hissetti beklediğimi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…