- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
Ayy inşallah ,dün gecenin üçünde teklemedi beni çok şükür ,hissetti beklediğimi herhaldeCnm ilk zamanlar 1 gün hissedip, 3 gün hissetmemen normal. Dün okumuştum. 20’li haftaların ortalarına doğru hergün hissetmeye başlarmışız inşallah
Güzel görünüyor ama çok pahalıymış yaBen doona tercih edip aldımFiyatı diğer modellere göre yüksek. Ama kullanımı çok rahat. 1,5/2 yaşına kadar kullanabiliyor tek hamle ile puset ve araba koltuğuna dönüşebiliyor hafifte.
Sadece puset ve bebek arabası olarak kullanılıyor galiba. Güle güle kullanın. 2 yaşında hala sığabilirse içine güzelmişBen doona tercih edip aldımFiyatı diğer modellere göre yüksek. Ama kullanımı çok rahat. 1,5/2 yaşına kadar kullanabiliyor tek hamle ile puset ve araba koltuğuna dönüşebiliyor hafifte.
Kampanya yakaladım ben bir mağazada 3900 e aldık. Boy kısa olunca her modeli tercih edemiyorsun malesef önünü göremedim ben. Bagi marka bakmıştım bi o iyiydi travel diye geçiyor oda 3600.Güzel görünüyor ama çok pahalıymış ya
Bu fiyata kızıma oda takımı almıştım 5 yıl önce
İnşallah sığarSadece puset ve bebek arabası olarak kullanılıyor galiba. Güle güle kullanın. 2 yaşında hala sığabilirse içine güzelmiş
Senin kulllanımına göre canım az mı çok mu kullanacaksın yerin var mı ilk zamanlar kullanacaksan sürekli tam yatar olması önemli yenidoğan özelliği olması yani kışın travel sistem daha kullanıslı oluyor tekerleri büyük oldugu ıcınbebek arabası konusunda kör cahilim sadece hoşuma giden şeylere bakıyorum ama dikkat edilmesi gereken bir çok şey var gibi.
Yok canım illaki 4 yaşına kadar ihtiyaç oluyor. Yeri gelior avm ye gidiosun yoruldum dior arabasına binmek istior, yada tatilde çok geziosun illaki yorulup binmek istior. İhtiyaç olmaz die düşünme. Gerçi o zamanda baston alabilirsin. Onlar daha çok pratikİnşallah sığarama ne yiğenlerimde nede arkadaşlarımın çocuklarında yürümeye başladıktan sonra bebek arabasında gezen çocuklada karşılaşmadım desem yeridir
Şikayet var da bu markanın 1 sene içinde heryerinin kırıldığı yorumunu yazmışlar canmBende bunu görmüştüm. Buda güzele benziyor. Bizim burda bi mağazada varmış aynısı, bugün canlıda gidip bakacağım. Kaliteli sağlam bişeyse almayı düşünüyorum bakalım. Çünkü travel almayı düşünmüyorum asla. 1 yaşından sonra bebekler sığmıyormuş koltuğa. kendi başına çıkıp oturamıyomuş bebekler travele. Yürümeye başladıktan sonra da kullanışlı olsun istiyorum
Aa öylemi, ben genelde hep iyi yorumlar okumuştum. Teşekkür ederim. İyi oldu bunu söylediğiniz. Ucuz etin yahnisi yavan olur misali, yorumlara aldanmıştım bende oysakiŞikayet var da bu markanın 1 sene içinde heryerinin kırıldığı yorumunu yazmışlar canm
İyiyiz çok şükür senin güzel haberlerini bekliyoruz :)İnşallah tatlım sağol desteğin için sen nasılsın oglusumuz iyimi
Teşekkür ederim evet sanırım lokal anestezi olur
Kızlar benim hamilelerin takviminde alışverişe başla diyor. Ben yarın başlarım
Lorelliydi bizimki ama bu tarz yoyko felan var sanırım şimdi onlara bakabilirsinSadece “travel puset” yazıyor canım. Koltuğu sabit. Evet bi yere otururken yükseklik iyi oluyodur ama kendi başına çıkıp inebilir mi o düşündürüyo beni. Yürümeye başladıktan sonra kendi başına rahatça insin binsin istiyorum. bide oturma alanıda dar geldi bana travellerin. Çok küçük gibi, portbebeyi andırıyor yatma yeri. Bakıcaz daha bakalım, araştırıyorumÇift yönlü sürülebilen, koltuk kısmı hem koltuk hem yatar pozisyona geçenlere bakıcaz artık
Allah şifa versin canımBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Ben travel sistem olandan alicam ilk doğduğundan 4 yaşa kullanıyor bebefix marka var onunkini beğeniyorum yorumları güzel ben gezmeyi severim yazın oglusumu guneslendirmeye bahçeye çıkarırım araba içindeAa öylemi, ben genelde hep iyi yorumlar okumuştum. Teşekkür ederim. İyi oldu bunu söylediğiniz. Ucuz etin yahnisi yavan olur misali, yorumlara aldanmıştım bende oysakidemekki markalı alıp biraz paraya kıymak lazım. 4 yıl nerdeyse kullanıcaz sonuçta
Bu markaları hiç bilmiyodum cnm. Bende acemiyim araba konusunda. İlk kızıma ablam vermişti onu kullanmıştık. Pierre cardin di o da. Kraft kanz chicco bu markalara baktım ama senin dediklerinede bi bakayımLorelliydi bizimki ama bu tarz yoyko felan var sanırım şimdi onlara bakabilirsin
Yürümeye başlayınca aslında baston lar ondan almak lazım benim oğlanların var di çok rahat oluyorduBende bunu görmüştüm. Buda güzele benziyor. Bizim burda bi mağazada varmış aynısı, bugün canlıda gidip bakacağım. Kaliteli sağlam bişeyse almayı düşünüyorum bakalım. Çünkü travel almayı düşünmüyorum asla. 1 yaşından sonra bebekler sığmıyormuş koltuğa. kendi başına çıkıp oturamıyomuş bebekler travele. Yürümeye başladıktan sonra da kullanışlı olsun istiyorum
Chicco liteway buna da çok güzel diyorlar ama puseti takılmıyor diye almadım ben sonradan illa bi baston alıyosun o zamanda. Biz 1200 almıstık beş yıl önce hala saglam sarsılmıyor kolay kolay yayından kaldırmışlar sımdı yenı serılere bakmak lazım. Çok para vermek bence gereksız ama baston ozellıgı olan bı araba ıyı olur onlarada puset takılmıyor artısı eksısı var görüp almak senın ıcın daha ıyı olur.Bu markaları hiç bilmiyodum cnm. Bende acemiyim araba konusunda. İlk kızıma ablam vermişti onu kullanmıştık. Pierre cardin di o da. Kraft kanz chicco bu markalara baktım ama senin dediklerinede bi bakayım
çok kullanmıyorum. genelde gezmek için çıktığımda kullanıyorum. travel sistem olanlar hoşuma gidiyor. kızım 6 ay kustuğu için ilk 6 ay çıkmak bizim için ölüm gibiydi yeni doğmuş bebekle pek deneyimim yok araba konusunda ama artık daha rahat her yerde bebek bakım odaları var o sebeple bebekkende çıkabiliriz diye düşünüyorum. kızımda çok basit bir şey almıştım eşiminde benimde sonradan diğer arabaları gördükçe onlara hevesimiz arttı. o sebeple hamile kalınca onu sattım yeni beğendiğimiz bir model alırız dedik. ama inan hiç bir fikrim yok ne olmalı nasıl olmalı. gözlede görmek istiyorum bideSenin kulllanımına göre canım az mı çok mu kullanacaksın yerin var mı ilk zamanlar kullanacaksan sürekli tam yatar olması önemli yenidoğan özelliği olması yani kışın travel sistem daha kullanıslı oluyor tekerleri büyük oldugu ıcın
Benimde şu üç araba çok hoşuma gitti yoyko 360 derece dönebilen, puseti ve portbebeyi almadan bebeği istediğin yöne çevirebiliyorsun,diğeri yoyko 3 in 1 normal travel sistem bu da çok hoşuma gitti,üçüncüsü de joie chrome ,normal baston gibi ama hem puset hem portbebe hepsi oluyor ,ama kullanımları nasıldır hiç bilmiyorum ,kullanan arkadaşlar varsa fikir almak isterim :)Sadece “travel puset” yazıyor canım. Koltuğu sabit. Evet bi yere otururken yükseklik iyi oluyodur ama kendi başına çıkıp inebilir mi o düşündürüyo beni. Yürümeye başladıktan sonra kendi başına rahatça insin binsin istiyorum. bide oturma alanıda dar geldi bana travellerin. Çok küçük gibi, portbebeyi andırıyor yatma yeri. Bakıcaz daha bakalım, araştırıyorumÇift yönlü sürülebilen, koltuk kısmı hem koltuk hem yatar pozisyona geçenlere bakıcaz artık
Aynen görünüşte hepsi çok güzel. Kullanım açısından nasıldır ona bakmak lazım.Benimde şu üç araba çok hoşuma gitti yoyko 360 derece dönebilen, puseti ve portbebeyi almadan bebeği istediğin yöne çevirebiliyorsun,diğeri yoyko 3 in 1 normal travel sistem bu da çok hoşuma gitti,üçüncüsü de joie chrome ,normal baston gibi ama hem puset hem portbebe hepsi oluyor ,ama kullanımları nasıldır hiç bilmiyorum ,kullanan arkadaşlar varsa fikir almak isterim :)