2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Babam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Geçmiş olsun. Allah babanıza şifalar versin inşallah

Küçükşehirdeyim bir tane devlet hastanesi var özel muayene çok pahalı ,normalde randevu vaktim gelmişti ama doktordan dolayı iki hafta sonraya attı ,başka seçenekte yok o yüzden buraya bir soruyum dedim ..
Ben doktoruma bir gun hissrdip diger gun hissetmiyorum dedigimde - bu arada 21. Haftadayim - başlarda olur öyle, 2-3 hafta içerisinde düzenli hissedersin demişti. Ama stres yapmayın sağlık ocağınızdaki ebeler gösteremez mi rica etseniz

Babam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Allah şifa versin canım sağlığına kavuşsun inşallah 🤲

Bir de benim kasilmalarim oluyor sertleşiyor geriliyor durduk yere yalancı kasılmalar galiba
Canim o bende de oluyor doktor cok yurume yorulma özellikle merdiven inip cikma dedi. Kizimda da cok yürüyünce olurdu. Dikkat etmeye çalışıyorum

Allah şifa versin çok geçmiş olsun dualarımız babacinla

Çok geçmiş olsun allah şifa versin 🤲

Canim o bende de oluyor doktor cok yurume yorulma özellikle merdiven inip cikma dedi. Kizimda da cok yürüyünce olurdu. Dikkat etmeye çalışıyorum
Canım yorulmuyorum ki evdeyim hareketsiz kalmayım diye sürekli uzanmıyorum oturuyorum yürüyorum ev içinde yürüyorum dışarı çıkıyorum arada çok hantallasiriz öylede🤔

Allah şifa versin inşallah.

Allah şifa versin inşallah.

Canım yorulmuyorum ki evdeyim hareketsiz kalmayım diye sürekli uzanmıyorum oturuyorum yürüyorum ev içinde yürüyorum dışarı çıkıyorum arada çok hantallasiriz öylede🤔
Tabiki hateket edicez canim ben yorulmaktan cok yürümekten bahsettim. O zamanlar benim karnimda sertlik oluyor çünkü. Kizimda da olurdu.

Allah sifa versim tum hastalarla beraber cok gecmis olsun canim

Dun dr kontrollum vardi cok sukur hersey yolundaymis 19+6 cikti boyu 30 mm boy 316 gr mis agrilarim oldugunu soyledim bol bol yogurt ayran ic sut ic dedi sutte tuketemiyorum gecmezse agrilar magnezyum yazariz diyer ay dedi

Kızlar bunun fiyatı çok uygun ama araştırmadan almamak lazım

Eklentiler

• D5630076-9D3E-4EA7-823C-3EE93A2C1004.png
    D5630076-9D3E-4EA7-823C-3EE93A2C1004.png
    331,4 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar 20. Haftamdayım bir iki hafta önce hissetmeye başladım miniğimin hareketlerini ,iki gündür hissetmiyorum sanki normal mi acaba ,ilk gebeliğim 😕
Cnm ilk zamanlar 1 gün hissedip, 3 gün hissetmemen normal. Dün okumuştum. 20’li haftaların ortalarına doğru hergün hissetmeye başlarmışız inşallah

Son düzenleme:
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah

X