Doktora herhangi bir ağrı var dediğimizde neden hemen tahlil vs yapmadan magnezyum eksik diyor o da garip gelmeye başladı bana. Bende içiyorum ama herhangi bir etki görmedim kemik ağrılarımda. Ama sancı ve kasılmalarda etkili olabilir magnezyum almakMerhaba arkadaşlar . Benim iki gündür karnımın yanları boşluklarım ve belime doğru sızlama ve ağrı var derin nefes alınca karnıma da aynı şekilde sızlama ağrı oluyor neyden kaynaklı anlamadım böbrek ağrısı belirtileri gibi doktora yazdım ama magnezyum eksikliği olabilir dedi ilaç verdi aynı durumu yaşayan oldu öu hiç yatamıyorum ya bebeğime zararı olur mu çok korktum
Kasılmalara, kramplara ve ağrılara magnezyum iyi gelir. Benimde karnımda kasılma ve ağrılar vardı, magnezyum almaya başladım. Yalnız magnezyum ağrı kesici gibi bi ilaç değil, hemen içince geçmesini bekleme. Biraz değerlerinin yükselmesi lazım, onun için devamlı alman gerek. Birde ağrıların karnın büyüdüğü için; bebek baskı yaptığı içinde olabilir.Merhaba arkadaşlar . Benim iki gündür karnımın yanları boşluklarım ve belime doğru sızlama ve ağrı var derin nefes alınca karnıma da aynı şekilde sızlama ağrı oluyor neyden kaynaklı anlamadım böbrek ağrısı belirtileri gibi doktora yazdım ama magnezyum eksikliği olabilir dedi ilaç verdi aynı durumu yaşayan oldu öu hiç yatamıyorum ya bebeğime zararı olur mu çok korktum
Dayanılmaz bi hal aldı yürürken bile sızım sızım sızlıyor doktorumu aradım az önce idrar tahlili ver dedi bebeğim iyidir inşallahKasılmalara, kramplara ve ağrılara magnezyum iyi gelir. Benimde karnımda kasılma ve ağrılar vardı, magnezyum almaya başladım. Yalnız magnezyum ağrı kesici gibi bi ilaç değil, hemen içince geçmesini bekleme. Biraz değerlerinin yükselmesi lazım, onun için devamlı alman gerek. Birde ağrıların karnın büyüdüğü için; bebek baskı yaptığı içinde olabilir.
İnşallah bir şey yoktur canım. İdrar yolu için de bir toz veriyorlar geçiyorDayanılmaz bi hal aldı yürürken bile sızım sızım sızlıyor doktorumu aradım az önce idrar tahlili ver dedi bebeğim iyidir inşallahtedirgin oldum çok
İnşallah canım yarın tahlili veririm kötü bişey yoktur inşallahİnşallah bir şey yoktur canım. İdrar yolu için de bir toz veriyorlar geçiyor
Evet bana da garip geldi ama mecbur dediklerini deniyorum kötü bişey olsa vermez diye düşündüm zaten gün içinde geçmeyince hemen tekrar yazdım idrar istedi geçmeyinceDoktora herhangi bir ağrı var dediğimizde neden hemen tahlil vs yapmadan magnezyum eksik diyor o da garip gelmeye başladı bana. Bende içiyorum ama herhangi bir etki görmedim kemik ağrılarımda. Ama sancı ve kasılmalarda etkili olabilir magnezyum almak
Canım benim de ilk hamileliğim ama şunu söyleyebilirim ki özellikle birkaç haftaya dek zaten az hissediliyor ve genelde sabahlaro veya akşam dinlenirken daha çok hissediliyor. Çoğunlukla uyuyormuş zaten . İçini ferah tutArkadaşlar 20. Haftamdayım bir iki hafta önce hissetmeye başladım miniğimin hareketlerini ,iki gündür hissetmiyorum sanki normal mi acaba ,ilk gebeliğim
Evet geceleri ya da bu saatlerde hissediyordum kıpır kıpır iki gecedir hissedemiyorum ,bir dün sabah hisseder gibi oldum ,eminde olamıyorumCanım benim de ilk hamileliğim ama şunu söyleyebilirim ki özellikle birkaç haftaya dek zaten az hissediliyor ve genelde sabahlaro veya akşam dinlenirken daha çok hissediliyor. Çoğunlukla uyuyormuş zaten . İçini ferah tut
Bende geceleri seyiröe gibi hissediyorum sadece gün içerisinde hiç hissetmiyorumEvet geceleri ya da bu saatlerde hissediyordum kıpır kıpır iki gecedir hissedemiyorum ,bir dün sabah hisseder gibi oldum ,eminde olamıyorum
Evet bende öyle ,gün içinde hissetmiyorum, geceleri hissediyorum diye seviniyordum ,iki gecedir hissetmiyorum ,endişe ettim ,bir an önce vakit geçse de hayırlısı ile kucağıma alsak yavrularımızıBende geceleri seyiröe gibi hissediyorum sadece gün içerisinde hiç hissetmiyorum
Amin inşallah Allahım sağlıkla yüzlerini görmeyi nasip etsin hepimizeEvet bende öyle ,gün içinde hissetmiyorum, geceleri hissediyorum diye seviniyordum ,iki gecedir hissetmiyorum ,endişe ettim ,bir an önce vakit geçse de hayırlısı ile kucağıma alsak yavrularımızı
Sabah uyandığımda ve akşam sırtüstü uzandığımda hep hissediyorum. Karnım dümdüz oluyor, yeri mi dar geliyor öyle uzanınca bilmem rahatsız oluyordur belki yavrum :) birde karnınıza sağdan soldan hafif bastırmayı deneyin genelde uyuyorlarmış :)Arkadaşlar 20. Haftamdayım bir iki hafta önce hissetmeye başladım miniğimin hareketlerini ,iki gündür hissetmiyorum sanki normal mi acaba ,ilk gebeliğim
Ultrasonda da bebek çok hareketli oluyor ama hissedilmiyor görmene rağmen. Bence birşey yoktur. Ama senin içinin rahat etmesi çok önemli imkanın varsa git görün doktora düşünüp duruyor insan yoksaEvet bende öyle ,gün içinde hissetmiyorum, geceleri hissediyorum diye seviniyordum ,iki gecedir hissetmiyorum ,endişe ettim ,bir an önce vakit geçse de hayırlısı ile kucağıma alsak yavrularımızı
Uykucular desene .. :)Sabah uyandığımda ve akşam sırtüstü uzandığımda hep hissediyorum. Karnım dümdüz oluyor, yeri mi dar geliyor öyle uzanınca bilmem rahatsız oluyordur belki yavrum :) birde karnınıza sağdan soldan hafif bastırmayı deneyin genelde uyuyorlarmış :)
Küçükşehirdeyim bir tane devlet hastanesi var özel muayene çok pahalı ,normalde randevu vaktim gelmişti ama doktordan dolayı iki hafta sonraya attı ,başka seçenekte yok o yüzden buraya bir soruyum dedim ..Ultrasonda da bebek çok hareketli oluyor ama hissedilmiyor görmene rağmen. Bence birşey yoktur. Ama senin içinin rahat etmesi çok önemli imkanın varsa git görün doktora düşünüp duruyor insan yoksa
canım çok geçmiş olsun. dualarımız seninle. ❤Babam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Cok cok gecmis olsun. Rabbim babana sifa versin insallah.Babam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama
Allah şifa versin inşallah cnmBabam üç senedir tedavi görüyor arkadaşlar kanser dolayısıyla.kalp problemi de vardı hastanede yatarken beyne pıhtı atmış farklı şehirdeyiz görmeye gidiyoruz.gece bayağı üzüldüm ağladım haliyle dua edin olur mu babama